Championship: WBA - Leeds ke 1.1.2020 kello 19:15, sarjan kärkitaistelu!

Englannin mestaruussarja ja West Bromwich Albion vs. Leeds United. Vuoden ensimmäinen päivä ja huima matsi, kummalle maistuu pisteet ottelussa joka voi jopa ratkaista mestaruuden? Katso kaikki kertoimet peliin ja lyö vetoa pelistä!
Championship: WBA - Leeds
tammikuu 01,2019
19:15

Championship: West Brom – Leeds, ratkeaako sarjan mestaruus tässä ottelussa?

Vuosi 2020 alkaa Englannin Championshipissä parhaalla mahdollisella ottelulla, kun Uudenvuodenpäivänä toisistaan mittaa ottavat mahdollisesti mestaruuden ratkaisevassa ottelussa West Bromwich Albion sekä Leeds United. Molemmat joukkueet ovat keränneet 25 ottelukierroksen jälkeen 51 pistettä mutta Leeds on tällä hetkellä sarjakärki, kun joukkueen maalimäärä on +2 parempi kuin WBA:lla. Kauden ensimmäinen kohtaaminen Leedsissä päättyi niukkaan 1 – 0 kotivoittoon, West Bromwichissa pelattavasta ottelusta on niin ikään odotettavissa tasainen kamppailu. Vedonlyöntiyhtiöt kuten Unibet tarjoavatkin peliin tasaiset kertoimet 3.05 – 3.65 – 2.28. Kyseisillä lukemilla kelpaisi betsata mitä tahansa pitkävetotulosta.

Vinkkicast JaksoSisältöFiidi
Vinkkicast 01/02/2020 Hattutemppuja ja harakoita valioliigassa Castissa #valioliiga:n otteluita 1-2. helmikuuta, 2020. Mukana Bournemouth - Aston Villa, West Ham - Brighton, Newcastle - Norwich sekä Burnley - Arsena

Leeds lopetti vuoden hyvin

Leeds lähtee keskiviikon kamppailuun täynnä itseluottamusta. Marcelo Bielsan luotsaama joukkue voitti edellisessä ottelussa Birminghamin vieraskentällä lukemin 4 – 5 kun ottelun voittomaali nähtiin pelikellon tikittäessä 90 + 4. Leeds on ollut vuoden lopussa vahvassa vireessä. Joukkue on voittanut 11 edellisestä 8 ottelua ja isommassa kuvassa Leeds on hävinnyt vain yhden pelin edellisestä neljästoista. Vieraskentillä Leeds on kukistanut vastustajansa neljästi edellisessä viidessä, ainoa tappio näissä on tullut viime kauden päätteeksi Valioliigasta pudonneelle Fulhamille

West Bromin loppuvuosi mollivoittoinen

West Bromwich Albionilla sen sijaan on ollut vaisumpaa vuoden viimeisillä kierroksilla. Joukkue hävisi edellisessä ottelussaan kotikentällään Middlesboroughille lukemin 0 – 2 ja tämä oli toinen voitoton kotiottelu putkeen. Lisäksi WBA ei ole onnistunut kairaamaan edellisestä viidestä kuin yhden voiton. Vire sekä tilastot ovat siis kotijoukkuetta vastaan mutta ottelun panokset huomioiden WBA tulee varmasti pelaamaan loisto ottelun.

Yhteenveto West Brom – Leeds

Tässä otteluparissa on juhlittu vahvasti kotivoittoja. Edellisessä kuudessa kohtaamisessa voitto on jäänyt viidesti kotijoukkueelle. On myös mielenkiintoinen fakta, että vuodesta 2002 alkaen West Bromwichin kotikentällä pelatuissa Leeds otteluissa on aina tehty maali molempien joukkueiden toimesta. Molemmat joukkueet ovat myös onnistuneet peräti 14/15 edellisestä maalinteossa. Näin ollen nostamme otteluun parhaaksi pelivalinnaksi Unibetin kohteen ”molemmat joukkueet tekevät maalin” kertoimella 1.60.

WBA - Leeds

Ratkaistaanko tässä ottelussa sarjan mestaruus? Molempien joukkueiden maalille saa kertoimen 1.60 kun taas tasapeli palauttaa panoksen 3.90 kertaisesti. Kumman kohteen sinä valitset vetolapulle?

Aseta vetosi

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja