Championship: Norwich - Sheffield Wednesday 05.12.2020, Teemu Pukki palaa kentälle!

Englannin mestaruussarjan kärjessä oleva Norwich isännöi lauantaina jumbosijoilla majailevaa Sheffieldiä. Lue vihje, katso kertoimet ja lyö vetoa!
Mestaruussarja: Norwich - Sheffield
Joulukuu 05,2020
17:00

Lähtökohdat otteluun Norwich – Sheffield Wednesday

Englannin Mestaruussarjan kärkeen takkuisen alkukauden jälkeen noussut Norwich City kohtaa lauantaina kotikentällään Carrow Roadilla sarjajumbo Sheffield Wednesdayn. Kanarialintujen 10 ottelun tappioton putki katkesi viime keskiviikkona Lutonin vierasluolassa Kenilworth Roadilla. Norwich pelasi ottelussa muun muassa ilman Todd Cantwellia, Tim Krulia sekä Teemu Pukkia. Joukkueella on edelleen mittava poissaolijoiden lista mutta Teemu Pukin paluu kentälle on varmaa ja se tuo ison boostin kotijoukkueelle. Norwich ei saa antaa, vain kolme ottelua tällä kaudella voittaneen, Sheffieldin yllättää itseään sillä sarjakärjen perässä on peräti seitsemän joukkuetta kolmen pisteen sisällä kärkkymässä valtikkaa.

Norwich – Sheffield Wed Live Stream

Katso ottelu suorana live stream lähtetyksenä Unibet TV:stä! Unibetilla otteluiden katsominen vaatii pelitilin, sekä vähintään 0,01 € eli vain yhden sentin verran rahaa pelitilillä. Näin ollen näet pikkurahalla huippu-urheilua suorina lähetyksinä viikosta toiseen. Vanhana asiakkaana pääset heti käsiksi muun muassa Norwichin seuraavaan otteluun – uutena asiakkaana löydät alta toimintaohjeet!

Toimi näin:

Siirry tästä Unibetin sivustolle ja rekisteröi ilmainen tili –>>

Tee ensimmäinen talletuksesi (min. 10€)

Pidä huoli, että sinulla on koko ajan yksi sentti (0,01€) pelitilillä

Saat kattavan valikoiman maailman parasta urheilua katsottavaksesi!

Ilmainen live stream norwich

Norwich ei pääse helpolla

Ottelusta ei kuitenkaan ole luvassa kotijoukkueelle missään nimessä helppoa koitosta. Norwich on voittanut edellisestä keskinäisestä viidestä ottelusta vain kaksi. Ja vaikka Sheffield ei ole voittanut kauden 15 ottelusta kuin kolme niin se ei ole hävinnyt kuin yhden edellisestä kuudesta pelistä. Neljällä tasapelillä viimeisestä viidestä ottelusta Sheffield on melkoinen tasapelikone.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Veikkaus Norwich – Sheffield

Odotamme tästä ottelusta tasaista vääntöä tärkeistä sarjapisteitä. Norwich haluaa säilyttää paikkansa Mestaruussarjan kärjessä, kun taas Sheffieldille jokainen piste merkitsee yhtä askelta kohti poistumista putoamisalueelta. Sheffieldin seitsemän edellistä ottelua ovat kaikki olleet alle 2.5 maalin otteluita ja kaiken kaikkiaan kaikissa Sheffieldin kauden viidessätoista ottelussa vain kahdessa on tehty yli 2.5 maalia.

Norwichin otteluissa on tällä kaudella nähty keskimäärin 2.2 maali per peli ja yli 2.5 maalinraja on paukkunut rikki kuudesti. Norwich joutuu pelaamaan ilman ykkösmaalivahtiaan mutta esimerkiksi edellisessä ottelussa verkon perälle menneet kolme byyriä eivät olleet yksiin Michael McGovernin maaleja. Lauantaina kello 17:00 alkava ottelu tuoksuu vahvasti 1-1 tasapeliltä, joista vähintään toinen maaleista syntyy rangaistuspilkulta!

⚡ Kertoimet tähän otteluun ⚡

BONUS: 100€ riskitön veto!
Tutustu

Tasaista vääntöä?

Luvassa mielenkiintoinen ottelu. Molemmat joukkueet tarvitsevat voiton mutta menevätkö pisteet tasan?

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä