Chelsea - Bournemouth 31.1.2018, Chelsea ilman kärkimiestä

Morata on sairastuvalla, Batshuayi lähdössä Dortmundiin. Mistä manageri Antonio Conte nyt löytää joukkueelleen kärkimiehen?

Chelsea ja Bournemouth eivät ole toviin hävinneet Valioliigassa. Bournemouth pelasi Tapaninpäivänä tasapelin kotonaan West Hamia vastaan, eikä se ole tuon ottelun jälkeen hävinnyt liigapeliä. Muutama viikko sitten se otti neniin FA Cupissa Wiganilta. Viime viikonloppuna Bournemouth kohtasi taas West Hamin, ja tälläkin kertaa joukkueet pelasivat tasapelin. Lontoossa pelattu ottelu päättyi 1-1.

Chelsea ei ole hävinnyt Valioliigassa sitten joulukuun alun, jolloin West Ham voitti sen kotikentällään 1-0. Liigacupissa Chelsea hävisi viikko sitten Arsenalille 1-0, ja viime ottelussaan se voitti FA Cupissa Newcastlen Stamford Bridgellä 3-0.

Batshuayi lentokoneessa?

Chelsea saattaa olla ottelussa ilman kunnon kärkimiestä. Alvaro Morata on loukkaantuneena, ja tuskin on tänä iltana pelikuntoinen. Michy Batshuayin piti olla tänään avauksessa, mutta hän saattaa olla pikapuolin matkalla kohti Dortmundia. Chelsea on hankkimassa Arsenalista kärkimies Olivier Giroudia, mutta hän ei ole vielä tänään mitenkään mukana.

Bournemouthin tilanne on tällä hetkellä rauhallisempi kuin Chelseassa. Bournemouth on Valioliigan sarjataulukossa puolivälissä, matkaa putoamisrajan alle ei ole kuin kaksi pistettä, mutta välissä on neljä joukkuetta. Chelsea on sarjakolmonen, mutta jännitteet manageri Antonio Conten ja seurajohdon välillä ovat kiristyneet siihen pisteeseen, että tuskin Conte on ensi syksynä Stamford Bridgellä hommissa. Conte on kritisoinut seuransa vaisuutta siirtomarkinoilla, ja nyt tammikuun siirtoikkunan lähetessä sulkeutumista tilanne on taas se, että Chelsea ei ole rahoja käyttänyt joukkueen petraamiseksi. Manchesterin ryhmät ovat karkaamassa Chelsealta. Liigan sarjataulukossa kärki Manchester City on jo 15 pisteen päässä.

Hazard hoitaa homman?

Kärkimiesten puutteessa Chelsean on täytynyt nojata pelintekijä Eden Hazardin panokseen. Hazard on ollut joukkueensa ehdoton ykkönen ja avainhahmo viime aikoina. Taitava belgi on tehnyt kolme kassia kolmessa viime ottelussa.

Bournemouth on levänneempi joukkue kuin Chelsea, se on viimeksi pelannut 11 päivää sitten. Se sai huilata, kun muut pelasivat FA Cupia. Eddie Howen manageroima Bournemouth pelasi Stamford Bridgellä Chelseaa vastaan viime kuussa Liigacupin ottelu. Neljännesfinaalin voitti Chelsea 2-1.

Bournemouth ei ole ollut järin hyvä liigan kärkijoukkueita vastaan. Arsenal oli poikkeus, tammikuun puolessa välissä Bournemouth voitti kotonaan Arsenalin 2-1. Joulukuussa Bournemouth hävisi Manchester Unitedille 0-1, Liverpoolille 0-4 ja Manchester Citylle 0-4.

Unibetin kertoimet otteluun ovat 1.33 – 5.70 – 10.50. Lukemat lienevät kohdallaan, niihin ei kannata kajota. Pelissä odotetaan maaleja, ja sitä vastaan voisi laittaa vedon. Unibetilla alle 2.5 maalia saa kertoimeksi 2.50. Sen voi pelata, Chelsealla on kärkiongelmia ja Bournemouth ei ole useinkaan osunut maaliin liigan suurseuroja vastaan.

Chelsean mahdollinen avaus: Courtois, Azpilicueta, Christensen, Rudiger, Moses, Kante, Bakayoko, Alonso, Hazard, Willian, Musonda

Bournemouthin mahdollinen avaus: Begovc, Francis, Cook, Ake, Smith, Cook, Gosling, Daniels, Ibe, Wilson, Fraser

Unibetin kertoimet otteluun ovat 1.33 – 5.70 – 10.50. Lukemat lienevät kohdallaan, niihin ei kannata kajota. Pelissä odotetaan maaleja, ja sitä vastaan voisi laittaa vedon. Unibetilla alle 2.5 maalia saa kertoimeksi 2.50. Sen voi pelata, Chelsealla on kärkiongelmia ja Bournemouth ei ole useinkaan osunut maaliin liigan suurseuroja vastaan.

Aseta vetosi