Chelsea - Cardiff 15.9.2018, Onko Chelsea lauantain jälkeen yksin liigakärjessä?

Chelsea, Liverpool ja Watford eivät ole vielä menettäneet pistettäkään. Tänä viikonloppuna Chelsealla on helpoin ottelu. Jos Chelsea on yksin kärjessä, niin milloin manageri Sarri myöntää, että mestaruuteen tähdätään?
Chelsea - Cardiff
Syyskuu 15,2018
17:00

Kolme joukkuetta on vielä Valioliigassa puhtaalla pelillä. Liverpool, Chelsea ja Watford ovat voittaneet kaikki neljä otteluaan. Tänä viikonloppuna Liverpool ja Watford ovat tiukassa paikassa, ja on jopa todennäköistä, että kierroksen jälkeen Chelsea on ainoa joukkue kärjessä viidellä voitolla. Pool joutuu pelaamaan Tottenhamia vastaan Lontoossa ja Watford saa kotikentälleen Manchester Unitedin. Chelsean ottelu on selvästi helpoin, se pelaa kotonaan Stamford Bridgellä Cardiffia vastaan.

Chelsean manageri Maurizio Sarri on yrittäny vähätellä joukkueensa mahdollisuuksia liigamestaruuteen, mutta ei sitä oikein kukaan usko. Chelsea on varmasti hyvä ehdokas Valioliigan uudeksi mestariksi. Joukkueella ei ole edes Mestareiden liigaa rasitteena, se voi keskittyä kotimaan liigaan siinä kun muut joutuvat kierrättämään tähtiään.

Maurizio Sarrin aloitus Englannissa on ollut erinomainen. Hän on vasta kuudes manageri, joka aloittaa Valioliiga-uransa neljällä perättäisellä voitolla.

Chelsean viimeinen ottelu ennen maaottelutaukoa oli 2-0 -voitto Bournemouthista, ja se sai jo takavuosien Chelsean tähden Claudio Makelelenkin lehdissä julistamaan, että nyt on Chelsealla mahdollisuus. Ja tämä sai Sarrin muistuttamaan, että viime kaudella Manchester City otti 30 pistettä enemmän, ja sellainen tasoero on hankala saada kiinni.

Bounemouthin lisäksi Chelsea on voittanut Huddersfieldin, Arsenalin ja Newcastlen, ja joka voton myötä joukkueen itseluottamus kasvaa.

Ennusmerkit Cardiffia vastaan ovat hyvät. Chelsea on hävinnyt kotikentällään viimeisistä 51 nousijajoukkuetta vastaan pelatusta ottelusta vain yhden, ja se oli joulukuussa 2015 Bournemouthia vastaan. Kaiken kaikkiaan Chelsean on piessyt nousijan Stamford Bridgellä 42 kertaa viimeisistä 51 ottelusta.

Sarrin pelityyli on hyvin uponnut Chelsean joukkueeseen. Siinä missä Antonio Conten valmentamana joukkue pelasi tiukan puolustuksen kautta, niin Sarrin Chelsea pitää pallon. Joukkue on tällä kaudella syöttänyt 2996 kertaa, ja näistä 2677 on mennyt omille. Tämä on eniten koko liigasta.

Cardiff on sitten aivan toisentyylinen joukkue. Se laittaa pallon eteenpäin niin nopeasti kuin mahdollista. Championshipissä manageri Neil Warnockin pelitapa sujui hyvin, jää nähtäväksi, että kuinka se onnistuu Valioliigassa.

Cardiff ei kuitenkaan ainakaan Warnockin sanojen mukaan ole joukkue, joka tuo bussin oman maalinsa eteen. Kotikentällä Arsenalia vastaan ennen maaottelutaukoa Cardiff ei jarrutellut. Ottelu päättyi Arsenalille 3-2. Cardiff tuli kahdesti takaa rinnalle, mutta sitten ottelun lopulla Arsenalin Lacazette teki voittomaalin.

Cardiff ei ole vielä neljästä ottelusta voittanut yhtään, kaksi on päättynyt tasan. Avausottelussa se hävisi Bournemouthille. Tasurit joukkue on pelannut Huddersfieldiä ja Newcastlea vastaan.

Chelsean Pedro aloitti Bournemouthia ja tuli sitten mukaan tekemään pelin avausmaalin. Hän on nyt tehnyt jo kolme neljässä ottelussa, ja eiköhän pikku hiljaa Pedrolle aukea paikka avaukseen. Willian tehnee hänelle tilaa, Eden Hazardia ei pudota avauksesta mikään.

Sarri ei ilmeisesti ole täysin tyytyväinen topparipariinsa Rudiger ja David Luiz, ja olisiko se taas brassi-Luiz, joka joutuu penkille.

Cardiffin kärjessä jatkanevat ilmeisesti Ward ja Reid, laidoilla Camarasa ja Hoilett. Cardiffin veskari Etheridge oli mainio elokuussa. Hän sai melkein kuukauden pelaaja -palkinnon, mies koppasi kaksi rankkariakin.

Chelsean mahdollinen aloitus: Kepa; Alonso, Luiz, Rudiger, Azpilicueta; Kovacic, Jorginho, Kante; Hazard, Morata, Pedro

Cardiffin mahdollinen aloitus: Etheridge; Manga, Morrison, Bamba, Bennett; Camarasa, Arter, Ralls, Hoilett; Reid, Ward

 

Ottelun kertoimet ovat Unibetilla 1.18 – 8.00 – 19.00, ja ainakin kotijoukkueen pelaaminen on mahdotonta näillä lukemilla. Vastassa on kuitenkin ammattilaisjoukkue. Parempi on pelata vierailijaa tasoituksilla. Unibet antaa kertoimen 2.55 vedolle Cardiff +1.5. Se kelpaa kupongille aivan hyvin.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä