Chelsea - Crystal Palace 10.3.2018, heikkokuntoiset lontoolaiset

Kehnon jakson vuoksi Chelsea on pudonnut top nelosesta ja Crystal Palace on valahtanut takaisin putoamisrajan alle.

Chelsea ja Crystal Palace ova kumpikin heikossa kunnossa. Valoliigan kärkipäässä pelaava Chelsea on hävinnyt neljä liigaottelua viimeisistä viidestä. Viime kierroksella se hävisi Manchester Cityn Etihad -stadionilla 0-1, ja sitä ennen toisen Manchesterin joukkueen Unitedin Old Traffordilla 1-2. Viiden putken kolme muuta ottelua Chelsealla ovat olleet 3-0 -kotivoitto West Bromwichista sekä 1-4 -vierastappio Watfordin kentällä ja 0-3 -kotitappio Bournemouhille. Kaikin puolin heikko jakso Chelsealla, ja joukkue on vielä aika sekaisin, manageri Antonio Conten paikka taitaa olla pian auki.

Heikko jakso on pudottanut Chelsean Valioligan viidenneksi, eli ensi kauden Mestareiden liiga uhkaa jäädä väliin. Matkaa nelosena olevaan Spursiin on jo viisi pistettä.

Huonojen Valioliiga-otteluiden lomassa Chelsea on kyllä pelannut muutaman aivan hyvän cup-ottelun. Mestareiden liigan pudotuskierroksella se pelasi kotonaan Barcelonan kanssa maalittoman tasurin. FA Cupissa Chelsea voitti Hullin 4-0.

Palace taas putoajan paikalla

Crystal Palacen huono jakso on pudottanut joukkueen taas putoamisrajan alapuolelle. Viimeisistä viidestä Palace on hävinnyt kolme ja pelannnut kaksi tasan. Kolme viimeistä joukkue on hävinnyt, vastukset tosin ovat olleet kovia, Manchester United, Tottenham ja Everton.

Viimeisistä viidestä matkaottelustaan Palace on voittanut vain yhden, se oli vuoden ensimmäinen ottelu Southamptonissa, josta Crystal Palace sai nipistettyä 2-1 -voiton. Palace on yksi Valioliigan kehnoimpia vierasjoukkueista, 14 matkaottelusta se on koko kauden aikana voittanut vain kaksi, ja kaikkiaan saanut kasaan kymmenen vieraspistettä.

Crystal Palace on pärjännyt viime vuosina hyvin Chelseaa vastaan. Lokakuussa Palace voitti kotonaan 2-1, ja se oli kova yllätys syyskaudella. Palacen voittokerroin oli parhaimmillaan ottelussa noin 11.00. Viime kaudella huhtikuussa Palace voitti Stamford Bridgellä 2-1, ja sitä ennen Chelsea oli voittanut Selhurst Parkilla 1-0. Viimeisistä viidestä joukkueiden välisistä Palace on voittanut kolme ja Chelsea kaksi.

Maalirikas matsi?

Ottelussa voisi tulla maaleja. Palacekin on tehnyt vähintään yhden maalin viimeisissä kuudessa vierasottelussaan. Chelsean hyökkäyspää on kova, Eden Hazard saanee Alvaro Moratan kaveriksi kärkipäähän. Unibetilla yli 2.5 maalia saa kertoimeksi 1.70, sen voi pelata.

Chelsean mahdollinen avaus: Courtois; Azpilicueta, Rudiger, Christensen; Moses, Drinkwater, Fabregas, Alonso; Willian, Hazard, Morata

Crystal Palacen mahdollinen avaus: Hennessey; Fosu-Mensah, Tomkins, Kelly; Wan-Bissaka, Riedewald, Milivojevic, McArthur, Schlupp; Sorloth, Benteke

 

 

Chelsean mahdollinen avaus: Courtois; Azpilicueta, Rudiger, Christensen; Moses, Drinkwater, Fabregas, Alonso; Willian, Hazard, Morata Crystal Palacen mahdollinen avaus: Hennessey; Fosu-Mensah, Tomkins, Kelly; Wan-Bissaka, Riedewald, Milivojevic, McArthur, Schlupp; Sorloth, Benteke

Aseta vetosi