Valioliiga: Chelsea - Huddersfield lauantaina 2.2.2019 klo 17:00

Häntäpään Huddersfield yrittää hyödyntää Chelsean pienen suvantovaiheen, mutta eiköhän siellä ole nyt madonluvut luettu ja kotivoitto on tästä tuloksena. Pariin matsiin ei ole vastustajan verkko heilunut Valioliigassa, mutta nyt on sääennustuksissa luvassa rankkasadetta maalien muodossa.
Valioliiga: Chelsea - Huddersfield
Helmikuu 02,2019
17:00

Valioliiga: Chelsea – Huddersfeld, nyt on Chelsean jo pakko osua maaliin!

Uinuva Chelsea pelasi kauden heikomman pelin Bournemouthin vieraana keskiviikkona. Peräti 4-0 päättynyt ottelu oli sinisille hyvä muistutus siitä että kaikki pelit ovat tällä kaudella pelattava, mistään ei tule ilmaiseksi pisteitä. Kierros oli muutenkin kärkijengeille melkoinen tyrimiskierros, City hävisi oman ottelunsa Newcastlelle, Liverpool pelasi tasan Leicesterin kanssa ja Manchester Unitedkin venyi lopulta tasapeliin. Mielenkiintoinen Valioliiga käynnissä ja taas viikonloppuna pelataan!

Tässä ottelussa vierailla ei pitäisi, ja painotus sanalla pitäisi olla minkään sortin mahdollisuuksia. Kertoimet otteluun ovat mallia murskavoitto, mutta Chelsean kaksi tappiota ilman maaleja voi aiheuttaa harmaita hiuksia vedonlyöjille. Voiko Huddersfield pistää Chelsean nippuun?

No ei voi. Joukkue on voittanut viimeksi viime vuoden marraskuussa ja pistekin tästä ottelusta olisi sille suuren suuri saavutus. Nyt saavat Chelsean pelaajat pelata todella heikon pelin jos tästä maalinkin vieraille antavat. Tällä kokoonpanolla joukkueiden oletetaan peliin lähtevän, onhan tuossa taas melkoinen ”nimiero”.

Chelsea 4-3-3

Arrizabalaga – Alonso, Christian, Rüdiger, Azpilicueta – Barkley, Jorginho, Kante – Hazard, Higuain, Willian

Huddersfield 4-3-3

Lössl – Kongolo, Schinder, Zanka, Smith – Mooy, Hogg, Puncheon – Diakhaby, Mounie, Kachunga

Chelsea – Huddersfield, kuka avaa ketsuppipurkin?

Oletus on siis se, että kotijoukkue saa jälleen maalihanat tässä auki. Peli on kieltämättä ollut Valioliigassa hieman lukossa, mutta Huddersfieldin kilpikonnapuolustus ei mahda välttämättä yhtään mitään tässä pelissä. Onko se Hazard vai Higuain kun ne hanat aukeaa, myös ensimmäisen tai viimeisen maalin tekijästä voit lyödä vetoa.

Ei tästä välttämättä mitään murskavoittoa voi lupailla vaikka siihen voisi olla kaikki mahdollisuudet. Hävisihän Hudders Man Citylle 6-1 kauden alussa ja 20.1 kotonaan 0-3. Kauden ensimmäisessä ottelussa nämä samaiset joukkueet kohtasivat ja tuolloin peli oli 0-3. Huomioitavaa on se, että vain 10 pelissä tällä kaudella Huddersfieldin ja vastustajan maalisaldot ovat ylittäneet 2.5 maalin saldon. Chelsean lukema on 14 peliä, pelattuna on 24 ottelua. Eli yli vai alle 2.5 maalia tähän peliin? Yli 2.5 saa kiinni kertoimella 1.59 Nordicbetiltä!

Kuhinaa riittää siirtorajalla!

Gonzalo Higuain - ratkaisu maalintekopulmiin?

Gonzalo Higuain ei esittänyt edellisessä matsissa mitään erikoista, nyt olisi oiva paikka näyttää uudelle kotiyleisölle mistä se maalivainu on tehty. Laita betsit Higuainin maalille. Vai tuleeko sieltä ketsuppipullosta nyt sitten enemmänkin?

Aseta vetosi