Valioliiga: Chelsea - Leicester 17:00 la 22.12.2018

Chelsea on lauantain pelissä vahva suosikki ottamaan täydet pisteet. Leicester pystyy korkeintaan tasapeliin, mutta taitaa olla melkoisen kaukana nekin haaveet. Millä tasoituksella pelaat? Katso kertoimet tähän otteluun!
Valioliiga: Chelsea - Leicester
Joulukuu 22,2018
17:00

Valioliiga: Chelsea – Leicester – vieraista ei taida olla esteeksi eikä edes hidasteeksi?

Chelsea saa tässä Valioliigan pelissä vastaansa Leicester Cityn. Ottelun pitkävetokertoimet eivät kovin mukavaa iltapuhdetta vieraille lupaile, esimerkiksi vedonlyöntisivusto Unibet lupaa tähän otteluun peruskertoimet 1.34 – 5.35 – 11.00. Melkoisen kova on vieraiden kerroin ja eipä tuohon Leicesterin vierasvoittoon taida monikaan uskoa.

Maurizio Sarrin Chelsea on historian aikana kohdannut Claude Puelin Leicesterin yhteensä 28 kertaa. Tai siis nämä valmentajat eivät näissä kaikissa ole kohdanneet, mutta joukkueiden välillä tilastoissa on merkitty nämä tilastot. 18 kertaa Chelsea on voittanut, kuusi kertaa on pelattu tasan ja neljä kertaa Leicester on juhlinut voittoa.

Sarjassa Chelsea on Valioliigan neljäntenä pistein 37. Leicester on sijalla 12. pisteitä sillä on 15 vähemmän eli 22. Putoamisviivalle on 10 pistettä, 12 pistettä on viiden joukkoon. Näillä sijoilla Leicesterin sijoitus taitaa olla myös kauden päätteeksi jos ei mitään ihmeellistä tapahdu.

Tähän otteluun lähdettäessä Chelsean tilillä ei ole yhtään kotitappiota, yhdeksän peliä on mennyt tuloksin 6-3-0 ja maalierokin on 19-7. Tuon perusteella 2-1 tulosvetokohde on ykkösjuttu tässä. Leicesterin saldo vieraspeleissä on 3-2-4 ja maaliero 11-13, nämäkin tulokset tukevat Chelsean voittoa ja vaikkapa juuri noilla lukemilla. 2-1 lukemat on Unibetillä varustettu kertoimella 8.50, tuon alle menevät myös 1-0 (7.00), 2-0 (6.40) ja 3-0 (8.00). Kaikki ihan hyviä kohteita tulosvetoon. Pienimmillään Leicesterin voitolle saa kertoimet 0-1 voitto, se palauttaisi rahat 21-kertaisesti tilille.

Chelsea – Leicester oletetut kokoonpanot

Chelsean uumoillaan pelaavan tässä pelissä kokoonpanolla, jossa olisi seuraava miehistö:

Chelsea 4-3-3

Arrizabalaga – Alonso, Luiz, Rüdiger, Azpilicueta – Kovasic, Jorginho, Kanté – Hazard, Giroud, Pedro

Leicester 4-2-3-1

 Schmeichel – Fuchs, Maguire, Morgan, Pereira – Ndidi, Mendy – Gray, Maddison, Albrighton – Vardy

 Chelsealla pelikunnon kanssa on tekemistä Victor Mosesilla, Gary Cahillilla ja Alvaro Moratalla. Nähdäänkö miehet vaihdosta kentällä? Leicesterillä poissa ovat varmuudella Daniel Amartey ja Matty James loukkaantumisen takia, Jamie Vardyn ja Ben Chiwellin pelaaminen oli viikolla vielä epävarma

Leicester on sentään tämän vuosituhannen puolella yllättänyt Chelsean vieraskentällä. Tuo tapahtui 17.9. 2000 kun Leicester voitti lukemin 0-2. 10 ottelun otanta antaa lukemat 21-10, joten 2-1 voisi todellakin olla hyvä vaihtoehto tulosvetoon.

”Karambola” Cupissa Chelsean kovat pelit jatkuvat:

Monellako maalilla Chelsea voittaa?

Chelsea tämän ottelun hoitelee jos peli sujuu normaaliin tapaan, mutta monellako maalilla kotijengi vie? Katso kertoimet tasoitusvetoon ja tulosvetoon ja betsaa!

Aseta vetosi