Valioliiga: Chelsea – Liverpool su 22.9.2019 - Poolin putki jatkuu?

Molemmat joukkueet taipuivat Mestarien Liigan avauksessa omille vastustajilleen, joten nyt on jommalla kummalla mahdollisuus palata voittokantaan. Pool on iso ennakkosuosikki!
Valioliiga: Chelsea - Liverpool
Syyskuu 22,2019
18:30

Valioliiga: Chelsea – Liverpool, Pool jatkanee tappioitta?

Sunnuntain iltapelinä Valioliigassa on tarjolla melkoisen mukavaa betsattavaa. Kaksi Valioliigan Mestarien Liigaa pelaavaa joukkuetta, Chelsea ja Liverpool kohtaavat. Itse Chämppäri alkoi molempien jengien osalta heikosti, sillä tappiohan sieltä kajahti taskuun. Liverpool hävisi 2-0 Napolille ja Chelsea 0-1 Valencialle.

Ja sitten tähän otteluun. Valioliiga on alkanut Chelsean osalta vähän niin ja näin, sillä ensimmäisessä ottelussa se otti komeasti turpaan Manchester Unitedilta vieraissa (4-0), sen jälkeen se jäi tasuriin (1-1) kotonaan Leicesterin kanssa, sen jälkeen sentään Norwich kaatui vieraissa (2-3), mutta sitten Sheffield United nappasi pinnan 2-2 tasurissa. Viime lauantaina Wolves kaatui sitten lopulta 2-5. Melkoista maalimässäilyä suuntaan jos toiseen.

Liverpool on aloittanut kauden viidellä voitolla, ensin kaatui Norwich 4-1, sen jälkeen Southampton 1-2, Arsenal 3-1, Burnley 0-3 ja viime viikonloppuna Newcastle 3-1. Paria maalia voidaan Liverpoolilta odottaa tähän otteluun vaikka Napolia vastaan nollat jäikin tauluun.

Veikkaus: Over 1.5 maalia!

Chelsean kokoonpano Mestarien Liigan pelissä oli tämänmoinen:

Kepa – Tomori, Chistensen, Zouma – Alonso, Jorginho, Kovacic, Azpilicueta – Willian, Mount – Abraham

Vaihdosta tulivat kentälle Barkley, Giroud ja Pedro, mutta maalitili jäi avaamatta Valenciaa vastaan. Mikä mahtaa olla tämän ottelun aloituskokoonpano ja mitä muutoksia tulee?

Liverpool lähti tällä avauskokoonpanolla peliin. Adrian ei ole Alisson, joten oletettavaa on että kyllähän tässä se yksi maali ainakin taas uppoaa Liverpoolin verkkoon.

Adrian – Robertson, Matip, van Dijk, Alexander-Arnold – Fabinho, Henderson, Milner – Salah, Firmino, Mane

Vaihdosta kehiin tulivat Shaqiri ja Wijnaldum, nähdäänkö molemmat peräti avauksessa tässä pelissä?

Ottelun pitkävetokertoimet ovat 3.75 – 3.65 – 2.00, joten Liverpoolin voitosta panos tuplautuu monella eri vedonlyöntisivustolla. Ei tämä nyt Liverpoolille mikään läpihuutojuttu ole ja jossain vaiheessahan se voittoputki Valioliigassakin tulee.  Jos Napoli-ottelu oli Mestarien Liigan alkulohkopelien parin ottelu, Chelsea vieraissa on melkein samaa Valioliigan osalta.

Vedot tässä pelissä kuitenkin runsasmaaliselle maali-iloittelulle ja Liverpoolille. Eikä se tasapelikään varmasti kaukana ole jos Liverpool tuhlailee paikkoja päätykatsomoon.

Liverpoolin mestaruusjuna puksuttaa

Liverpoolin mestaruusjuna puksuttaa raiteillaan ja se on napannut viisi voittoa putkeen sarjan alkuun. Mikä mahtaa olla tulos tässä pelissä kun vastaan asettuu Chelsea kotikentällään? Kakkosta kehiin, kerroin n. 2.00!

Aseta vetosi

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja