FA Community Shield: Chelsea - Manchester City su 5.8.2018

FA Cupin voittanut Chelsea ja viime kauden Valioliigamestari Manchester City kohtaavat perinteisessä otatuksessa. Sunnuntaina kello 17:00 kannattaa olla tarkkana, sillä tämä on oivallinen hetki treenata vedonlyöntiä pian alkavaa Valioliigaa varten. Miten sinun betsisi menevät?
Chelsea - Manchester City Community Shield 2018 Veikkaussivut
FA Community Shield 2018/2019 Chelsea - Manchester City
Elokuu 05,2018
17:00

FA Community Shield: Chelsea – Manchester City klo 17:00 su 5.8.2018

Monet ovat odottaneet vesi kielellä Valioliigan aloitusta. Ihan vielä ei päästä nuolaisemaan, mutta mukavaa pokaalitaistelua on luvassa FA Community Shield ottelussa, jossa kohtaavat viime kauden FA Cupin voittaja ja mestari. Chelsea – Manchester City pelissä saatetaan nähdä jopa yllättäviä kokoonpanoja, pelaahan molemmissa joukkueissa paljon kesän jalkapallon MM-2018 kisoissa viipottaneita pelaajia.

Edellisissä otteluissa avauskokoonpanot olivat oheiset, mutta pelin aikana vaihtoon kipittivät lähes kaikki pelurit. Ainakin Cityn on huhuttu pelaavan melkoisella kakkosmiehistöllä, mutta Pep Guardiolan aivoituksista saamme varmuuden vasta n. tuntia ennen itse ottelun alkua. Samoin Chelsean uusi käskyttäjä, Maurizio Sarri varmasti haluaisi heti ensimmäisessä pokaalitaistossa sen pokaalin itselleen?

Rüdiger onnistui Arsenalia vastaan maalinteossa, miten käy Cityä vastaan?

Tämä oli Chelsean avaus Arsenalia vastaan International Champions Cupin ottelussa:

Caballero – Alonso, Rudiger, Luiz, Azpilicueta – Barkley, Jorginho, Fabregas – Hudson-Odoi, Morata, Pedro

Manchester City aloitti tällä varamiehisellä kokoonpanolla Bayern Münchenia vastaan:

Bravo – Zinchenko, Laporte, Garcia Martret, Humphreys – Foden, Luiz, Bolton – Diaz, Nmecha, Mahrez

Chelsea – Manchester City kertoimet ja vedonlyönti

Matsi pelataan Wembleyllä, joten varsinaista kotijoukkuetta tässä pelissä ei ole. Unibetin ottelukertoimet tähän matsiin povaavat Manchester Cityn voittoa, kertoimet siellä tähän peliin ovat 3.70 – 3.60 – 2.05. Kannattanee kuitenkin tarkkailla loppuun saakka sitä millä kokoonpanoilla kumpikin jengi tähän peliin lähtee. Kaikesta huolimatta pokaali taatusti kiinnostaa, vaikka ei tällä nyt sinne kuuhun mennäkään.

Pienin tulosvetokerroin on tässä ottelussa lukemille 1-1 (6.75), tuo on varmaan ihan hyvä lähtökohta tulosvetoon. Manchester City on näillä asetelmilla iso ennakkosuosikki, Chelsea ja uusi valmentaja kombo on vielä aikamoinen yllätys ja arvoitus monelle. Tuleeko tässä heti tämän kauden ensimmäinen yllätys?

Valioliiga alkaa siis ensi viikon perjantaina yhdellä ottelulla. Siihen mennessä kannattaa lyödä vedot Valioliigasta ja rakennella oma Fantasy Premier League joukkue. Tuolla samalla joukkueella voit osallistua useampaan liigaan samaan aikaan, joten käy osallistumassa vaikkapa vielä Valioliiga Suomi – sarjaan ja voit näyttää oman Valioliigatuntemuksesi.

Vuosi sitten mentiin näin:

Kumpi haluaa kauden ensimmäisen pokaalin?

Kumpi lepuuttaa pelaajia enemmän raskasta Valioliigakautta varten vai onko kaikki munat jo samassa korissa tähän peliin? Betsaa Community Shield 2018/2019 voittajaa ja lyö vetoa vaikka maalintekijöistä!

Aseta vetosi
BONUS: Bonus 100€ ilmaisveto
Pelaa nyt