Valioliiga: Chelsea – Manchester City klo 19:30 la 8.12.2018

Lauantain huima Valioliigapeli, jossa on kyse ihan tasan kuudesta pinnasta. Chelsea haluaa kaataa ensimmäistä kertaa Cityn tällä kertaa, mutta City haluaa säilyttää oman tappiottoman sarjansa. Miten matsissa käy? Betsaa vaikka maalintekijöitä!
Valioliiga: Chelsea – Manchester City
Joulukuu 08,2018
19:30

Valioliiga: Chelsea – Manchester City klo 19:30 la 8.12.2018

Lauantaina nähdään todellinen kuuden pinnan peli, kun Chelsea kohtaa kotikentällään Manchester Cityn. Kertoimet kotijoukkueelle ovat korkealla, mutta onko tämä juuri se peli jolloin Manchester City häviää sen kauden ensimmäisen pelinsä? City on kompastunut tasapeliin pari kertaa tällä kaudella ja nämä tasapelit ovat tulleet nimenomaan vieraspeleistä. Chelsealla on nyt herkkupaikka laittaa Cityn hieno alkukausi pakettiin ja anastaa kolme pistettä.

Milloinkas tämä saadaan Suomeen?

Nordicbet tarjoaa otteluun kertoimia 4.00 – 4.05 – 1.91 ja onhan se selvä että City on edelleen suosikki, vaikka pelataankin Chelsean kotikentällä. City on jo tällä kaudella osoittanut mihin se pystyy ja miten se tavoitteisiinsa pääsee. Chelsea on myös sekin ollut todella vahva valmentajanvaihdoksen jälkeen, joten tuoko Sarri jotain uutta ja iloista Chelsea-fanien juhlittavaksi?

Tässä voisi olla kokoonpanojen suhteen ainakin runkoa, molemmilla on muutamia poissaoloja tai pieniä kolhuja, mutta tähän peliin laitetaan nyt varmasti kaikki parhaat ukot kehiin:

Chelsea (4-3-3)

Arrizabalaga – Emerson, Luiz, Rüdiger, Azpilicueta – Loftus-Cheek, Jorginho, Kante – Willian, Morata, Hazard

Manchester City (4-3-3)

Ederson – Delph, Laporte, Stones, Walker – Silva, Fernandinho, Silva – Sane, Jesus, Sterling

Valioliigan kärkikamppailu

Joukkueet olivat Valioliigan sarjataulukossa kärkipaikoilla ennen tiistain ja keskiviikon pelejä ja todennäköisesti olivat siellä vielä otteluiden jälkeenkin. Man City johti Valioliigaa ja Chelsea oli kolmantena seitsemän pisteen päässä.

Chelsea on vielä ilman kotitappiota ja Manchester City ilman tappioita kaikissa otteluissa. Eli onko tämä nyt sitten se tasapeli jotta molempien joukkueiden putket jatkuvat? Ottelusta riittää valtava määrä erilaisia vedonlyöntikohteita ja lauantai-iltaan näistä voi valita jokainen mieluisansa.

Chelsealle tässä on paikka napata Cityltä piste tai kolme pistettä, jättääkö se sen käyttämättä vai kenties jääkö se kokonaan nollille tässä pelissä? City on Liverpoolin ohella ainoa joukkue ilman tappioita, mutta ei Chelseallakaan ole niitä kuin yksi. Tästä voi tulla kertoimien mukaan se toinen?

Viime vuonna toinen näiden joukkueiden kohtaamisista meni näin:

Kumman putki jatkuu?

Tosiaan, Chelsea ei viedä ole hävinnyt yhtään kotipeliä - Manchester City ei ole tällä kaudella vielä hävinnyt peliäkään kotona tai vieraissa. Pelataanko tasapeli? Käy laittamassa vedot kehiin!

Aseta vetosi
BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt