Valioliiga: Chelsea – Manchester United klo 14:30 la 20.10.2018

Valioliigan viikonlopun avaa melkoinen herkkupala kun Chelsea saa vieraaksi Manchester Unitedin. Pelastuuko Jose Mourinhon työpaikka vai heilutetaanko kaikki yhdessä Josen lähtiessä lomille tämän matsin jälkeen?
Valioliiga: Chelsea – Manchester United
Lokakuu 20,2018
14:30

Valioliiga: Chelsea – Manchester United klo 14:30 la 20.10.2018

Valioliigan viikonlopun starttaa melkoisen mielenkiintoinen peli. Jose Mourinhon entinen joukkue kohtaa nykyisen joukkueen. Chelsea on pelin todella suuri ennakkosuosikki, onhan peli kulkenut todella mallikkaasti tällä kaudella. Samaa ei voida sanoa Manchester Unitedin pelistä, Jose Mourinhon potkuista on jauhettu melkein kauden alkuminuuteista alkaen.

Harvoin on Manchester Unitedilla yli 5.00 kerrointa edes vieraspelissään, mutta tässä ottelussa näin on. Kerroin on toki perusteltu, Unitedin voitosta Chelsean isännöimästä pelistä on jo vuosikausia. Edellinen Unitedin voitto Chelsean kotikentältä on niinkin kaukaa kuin 28.10.2012 eli melkein kuusi voitta sitten. Huhheijjaa.

Matsi tuttuun tapaan Viaplayltä ja Viasatilta:

Näillä kokoonpanoilla joukkueet pelasivat edellisissä Valioliiga-matseissa. Chelsea voitti vieraissa Southamptonin vieraissa 0-3 ja United otti nihkeän 3-2 voiton Newcastlesta. Tärkeät kolme pistettä koko joukkueen kannalta.

Chelsea (4-3-3)

Arrizabalaga – Alonso, Luiz, Rüdiger, Azpilicueta – Barkley, Jorginho, Kante – Hazard, Giroud, William

Manchester United (4-3-3)

De Gea – Shaw, Smalling, Bailly, Young – Pogba, Matic, McTominlay – Martial, Lukaku, Rashford

Chelsea – Manchester United otteluennakko

Chelsea lähtee peliin siis isona ennakkosuosikkina. Näiden joukkueiden väliset ottelut ovat olleet melko vähämaalisia ainakin Chelsean kotikentällä ja United ei ole kolmeen peliin tehnyt maaliakaan Stamford Bridgellä. Tekeekö se sitä nytkään? Koko jengi on aika alamaissa ja Paul Pogban ja Mourinhon huonoista väleistä on kirjoiteltu jo melkoisen paljon. Alexis Sanchezilta odotettiin Manussa paljon, mutta aika vasemman jalan sukalta pelaaminen näyttää juuri nyt.

Eden Hazard tullee jälleen hallitsemaan kenttätapahtumia. Taitovirtuoosia viedään jo kovaa vauhtia Real Madridiin ja Hazard haluaa varmasti antaa lisää näyttöjä Manchester Unitedia vastaan. Lähteekö Hazard jo tammikuussa vai vasta kesällä? Unitedistakin voi suunta olla poispäin, varsinkin jos Mourinho jatkaa joukkueen peräsimessä.

Tähän otteluun kotijoukkueelle maaleja 1,2,3 ja Unitedille 0,1 maalit. Kolmen tulosvedon kopla voisi olla tässä 2-0, 1-0 ja 2-1. Aika lähelle pitäisi mennä?

Eden Hazard on parhaimmillaan parasta…

Poraako Chelsea yhden reijän lisää Manchester Unitedin aluksen pohjaan?

Jose Mourinhon valmentajan-pesti on ollut jo jonkin aikaa vaakalaudalla, murskatappio entistä seuraa vastaan voisi lähettää Josen jo syyslomalle. Miten ottelu päättyy, pystyykö United rimpuilemaan huippukuntoisen Chelsean vauhdissa?

Aseta vetosi
BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt