Chelsea - Norwich 17.1.2018, edellinen jäi maalittomaksi

Chelsealla on tiukka otteluohjelma, ja nyt se joutuu vielä uusimaan FA Cupin ottelun Norwichin kanssa. Manageri Conten rotaatio pelaa tänään.

FA Cupin uusintaottelut jatkuvat. Chelseakin hommasi itselleen ylimääräisen ottelun tiukan ohjelman keskelle pelaamalla viime kierroksella maalittoman tasapelin Championshipin Norwichin kanssa. Chelsean manageri Antonio Conte on jo vahvistanut, että hän laittaa peliin vahvasti varamiehisen ryhmän avaukseen. Valioliiga on edelleen Chelsealle FA Cupia tärkeämpi, joskin FA Cup taitaa olla seuran paras mahdollisuus pokaaleihin tällä kaudella. Se on Valioliigassa nyt neljäntenä, ja se paikka olisi vähintään pidettävä, että joukkue pääsee ensi kaudellakin mukaan rahakkaaseen Mestareiden liigaan. Tulevana viikonloppuna Chelsea pelaa Brightonin kentällä liigaa, ja siitä olisi kolme pistettä hyvä ottaa.

Conte on painottanut lehdissä Norwich -ottelun tärkeyttä, joten kyllä joukkue varmaan hyvin valmistautunut tulee olemaan. Seuraavalla kierroksella vastassa olisi sitten Newcastle.

Conten rotaation ensisijainen tarkoitus lienee saada tuoreita jalkoja kentälle.

”Vahvassa rotaatiossa on riski. Jos haluat joka turnauksessa seuraavalle kierrokselle, niin tämä on ainoa tapa hoitaa homma. Yritämme voittaa parhaalla mahdollisella tavalla”, Conte sanoi lehdille.

Chelsealla tasokas rinki

Kaksi Chelsean pelaajaa, jotka varmuudella ovat sivussa ottelusta, ovat toppari Gary Cahill sekä keskikentän Cesc Fabregas. Kummallakin pelaajalla on ongelmia takareisien kanssa. Kaksikon puuttuminen ei juurikaan heikennä Chelseaa, joukkueen pelaajarinki on sen verran laaja ja tasokas. Cahillin ja Fabregasin tilalle avaukseen ovat ilmeisesti tulossa David Luiz sekä Michy Batshuayi, loistavia pelimiehiä kumpainenkin. Chelsean uusin pelaaja, Evertonista tullut Ross Barkley, ei ole pelikelpoinen, häntä ei hankittu tarpaeksi ajoissa ennen ensimmäistä osaottelua Norwichin Carrow Roadilla.

Norwich on Championshipin sarjataulukossa keskikohdalla. Karsintapaikka Valioliigaan ei ole siltä liian kaukana, vain kuuden pisteen päässä, joten hyvä kevätjakso voisi nostaa sen vielä mukaan. Viime aikoina Norwich on ollut hyvä, se on neljän tappiottoman ottelun putkessa.Viime viikonloppuna Norwich voitti vieraissa Bristol Cityn 1-0.

Joukkueella on muutama loukkaantumishuoli, ja huomattavasti Chelseaa pienempi pelaajarinki. Tom Trybull yrittää päästä pelikuntoon, hänellä on ongelmia selän kanssa. Marley Watkins oli viime ottelussa sivussa, mutta nyt ilmeisesti kunnossa. Uusi mies Marcus Edwards ei ole pelikelpoinen.

Historiakin kotijoukkueen puolella

Joukkueilla on jonkin verran yhteistä historiaa, vaikka ne tällä hetkellä ovatkin tyystin kahden eri kerroksen joukkueita. Kahdeksasta joukkueiden viime ottelusta Chelsean Stamford Bridgellä kotijoukkue on voittanut seitsemän. Edellinen Chelsean kotitappio Norwichille on vuodelta 1993, ja silloin ajat olivat tyystin toiset.

Unibetilla ottelun kertoimet ovat 1.24 – 6.00 – 14.00. Paras veto löytyy siitä, että ottelussa tehdään ale 2.5 maalia. Vetomarkkina odottaa maalirikasta ottelua, ja se on väärin. Norwichille tulee olemaan hankalaa luoda maalipaikkoja, eikä Chelseakaan ole varsinkaan varamiehisenä mikään maalijuhlajoukkue. Alle 2.5 maalia saa Unibetilta kertoimeksi 2.38, ja siitä kupongille.

Chelsean mahdollinen avaus: Caballero, Ampadu, Luiz, Azpilicueta, Zappacosta, Kenedy, Bakayoko, Drinkwater, Willian, Pedro, Batshauyi.

Norwichin mahdollinen avaus: Gunn; Ivo Pinto, Zimmermann,Hanley, Klose, Lewis, Tettey, Trybull, Pritchard, Maddison, Murphy.

 

Unibetilla ottelun kertoimet ovat 1.24 – 6.00 – 14.00. Paras veto löytyy siitä, että ottelussa tehdään ale 2.5 maalia. Vetomarkkina odottaa maalirikasta ottelua, ja se on väärin. Norwichille tulee olemaan hankalaa luoda maalipaikkoja, eikä Chelseakaan ole varsinkaan varamiehisenä mikään maalijuhlajoukkue. Alle 2.5 maalia saa Unibetilta kertoimeksi 2.38, ja siitä kupongille.

Aseta vetosi