Chelsea - Southampton 2.1.2018, vetomarkkina odottaa maalijuhlaa

Chelsea on pudonnut hyvän alkukauden jälkeen kärjen vauhdista. Suuri ongelma on ollut kunnon kärkimiehen puute, Hazard ei voi aina ratkaista otteluita.
Chelsea - Southampton
tammikuu 02,2019
21:45

Chelsea on voittanut viimeisistä viidestä Valioliigan ottelustaan neljä, ja kerran on tullut tappio. Viime ottelussa Chelsea voitti vieraissa Lontoon eteläpuolella Crystal Palacen 1-0. Kante teki pelin voittomaalin toisen jakson alkupuolella. Voitto oli hyvä esimerkki siitä, minkälainen Maurizio Sarrin Chelsea on. Chelsea hallitsi peliä selvästi ja hoiti tarvittavan maalin.

Joulukuussa Chelsea pelasi seitsemän Valioliiga-ottelua, ja keräsi näistä 15 pistettä. Samaan tiukkaan kuukauteen joukkue pelasi Eurooppa-liigaa ja Englannin Liigacupia, joten hyvin kauden kovin kuukausi Chelsealta meni. Sarri laittoi ruuhkassa rotaation pyörimään oikein tosissaan. Joukkueen suurinta ongelmaa rotaatio ei helpota, kovan luokan kärkimies ryhmästä puuttuu.

Palacen kentällä Chelsea hallitsi, mutta maalipaikat jäivät käyttämättä. Ei olisi ollenkaan yllätys, jos joukkueeseen tulisi tammikuun siirtoikkunan aikana vielä joku kärkimies kokeilemaan, että josko homma sujuisi.

Southamptonia vastaan Alvaro Morata päässee kokeilemaan maalintekoa. Olivier Giroud loukkasi itsensä Palacea vastaan, ja hän on sairastuvan puolella. Samaten Pedro on sairastuvalla. Viikonloppuna Chelsea pelaa FA Cupin pelin Nottinghamia vastaan, ja tässä pelissä Sarri voi siten lepuuttaa avainpelaajia. Se tarkoittasi sitä, että Soton -pelissä Hazard ja Willian olisivat mukana heti alusta.

Viime viikonloppuna Sarri ilmoitti, että Fabregas, Loftus-Cheek ja Drinkwater olisivat kukin hieman kolhuilla, ja kolmikko taitaa olla tänään sivussa. Jotain Sarrin olisi keksittävä ja jostain kaivettava pelaajia, sillä Chelsealla on neljä ottelua seuraavan yhdentoista päivän aikana.

Viisi Chelsean pelaajista on on aloittanut Chelsean jokaisen Valioliigan ottelun tällä kaudella, ja David Luiz sekä Jorginho ovat missanneet vain yhden ottelun. Nämä pelaajat tarvitsevat huilia ennen pitkään. Mutta mistä ottaa breikkiä, kun Mestareiden liigan pudotusottelut alkavat ja Valioliigassa on tiukka tilanne, eikä enää voisi hävitä.

Southampton on pelannut kaksi viimeistä otteluaan kotona, ja hävinnyt kummatkin. Ensin West Ham voitti 2-1 ja sitten Manchester City 3-1. Näitä ennen Soton oli ottanu kaksi hyvää voittoa, ensin kovasta Arsenalista ja sitten Huddersfieldista. Joukkueen uusi manageri Hasenhuttl saattaa hyvinkin tammikuun siirtoikkunan aikana laittaa pelaajia ulos ja toisia sisään, ja tämä saattaisi jo näkyä joukkueen peluutuksessa. Hasenhutll on tuonut ryhmään jotain myönteistä, siitä kertoo jo Arsenalin voittaminen.

Tällä hetkellä Southampton on viimeinen sarjassa säilyvä joukkue, mutta tiukkaa on. Putoamisrajan alapuolella oleva Burnley on samoissa pisteissä. Seuraavan kymmenen päivän aikana Soton kohtaa Crystal Palacen, Burnleyn ja Cardiffin – kaikki joukkueita, joiden kanssa se kisaa sarjapaikasta. Chelsea -ottelu on kenraaliharjoitus ennen näitä kolmea kuuden pisteen matsia.

Chelsean mahdollinen avaus:
Arrizabalaga; Azpilicueta, Rudiger, Luiz, Alonso; Kante, Jorginho, Kovacic, Willian, Morata, Hazard

Southamptonin mahdollinen avaus:
McCarthy; Yoshida, Stephens, Bednarek; Valery, Lemina, Romeu; Targett; Armstrong, Redmond, Ings

 

 

Kotijoukkue Chelsea on luonnollisesti suuri suosikki. Unibetilla kertoimet ovat 1.28 – 6.10 – 12.50. Paras betsi voisi olla siinä, että maaleja ei tule niin paljon kuin vetomarkkina odottaa. Alle 3.5 maalia saa Unibetilta kovan kertoimen 1.61. Sen voi pelata, Chelsean neljä viimeistä kotiottelua on mennyt alle 2.5 maalin.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä