Valioliiga: Chelsea - Tottenham keskiviikkona 27.2.2019 klo 22:00

Pitkävetokertoimet kertovat että City voittaa. Mutta monellako maalilla teurastust tapahtuu, vai pistääkö West Ham oikeasti kampohihin? Kauden ensimmäinen peli meni Citylle 0-4, onko tässä samat lukemat isännille?
Valioliiga: Chelsea - Tottenham
Helmikuu 27,2019
22:00

Valioliiga: Chelsea – Tottenham, pinnat kelpaisivat molemmille

Viime viikonlopun suurimmaksi puheenaiheeksi brittifutiksen saralla ei suinkaan noussut Valioliigan peleistä mikään, toki Liverpoolin ja Manchester Unitedin kautta aikojen ensimmäinen 0-0 tasapeli Old Traffordilla oli yksi sellainen. Puheenaihe numero yksi oli kuitenkin Kepa Arrizabalagan tottelemattomuus Chelsea-valmentaja Sarrin vaihtokäskyyn.

Eri asia oli sitten että oliko koko juttu teatteria jolla yritettiin saada City sekaisin vai ampuiko tuo temppu nyt sitten omaan jalkaan Sarria, Kepaa ja Chelseaa? Lopputuloshan oli se, että Chelsea tuon Cupin ottelun hävisi ja näin ollen se laittoin leuan rintaan ja lähti kohti uusia pettymyksiä. Onko sellainen tulossa tässä pelissä?

Ei kertoimien mukaan, sillä pitkävetokertoimet tähän otteluun lupailevat Chelsean voittoa. Vastaan asettuu edellisen vieraspelin hävinnyt Tottenham joka otti todella yllättäen kuonoon Burnleytä hienosti menneen Mestarien liigan pelin jälkeen. Onko nyt jalat maassa?

Veikkaus: Chelsea – Tottenham, tasainen taisto pinnoista

Näillä kokoonpanoilla lähdettiin edellisiin otteluihin, mutta näihin lienee tulossa ainakin jonkinmoisia muutoksia? Jatkaako Kepa maalilla vai saako Caballero mahdollisuuden tässä tuikitärkeässä ottelussa? Jos Chelsea tämän pelin häviää, voi paine olla liikaa Chelsean johdolle ja Sarri saa pakata laukkunsa. Siitäkin huolimatta että ei kausi nyt niin huono ole tilastojen mukaan ollut. Odotukset vain ovat todella korkealla.

Chelsea, 4-3-3

Arrizabalaga  – Emerson, Luiz, Rüdiger, Azpilicueta – Loftus-Cheek, Jorginho, Kanté – Hazard, Higuain, Hudson-Odoi

Tottenham, 3-4-3

Lloris – Verthongen, Alderweireld, Foyth – Rose, Winks, Sissoko, Aurier – Eriksen – Son, Kane

Tottenham voitti edellisen kohtaamisen, sitä ennen oltiinkin menty Chelsean komennossa tai tasapelien turvin. Mitä mahtaa olla edessä tässä ottelussa kun pisteitä hamuavat molemmat joukkueet. Chelsean mestaruusjuna on jo kaukana, Spursinkin juna on ihan juuri lähdössä laiturilta. Enää ei ole homma edes omissa käsissä, sen verran eroa tuli nyt edellisen tappion myötä mestariehdokkaisiin.

Pocchettinolta paloi käpy tuomariin edellisessä pelissä – pesti tässä pelissä peruttu. Siis tuomarilta.

Chelsean sekoilut unohdettu - nyt kaatuu Spurs?

Koko jalkapalloa seuraava maailma hämmästeli näytelmää joka nähtiin Liiga Cupin finaalissa. Maalivahti Kepa ei suostunut tulemaan valmentajan pyynnöstä vaihtoon ja soppahan siitä syntyi. Nyt on taas valtakunnassa kaikki hyvin?

Aseta vetosi