Chelsea - West Ham 8.4.2018, pettymysten kausi Lontoossa

Chelsea jää ulos ensi kauden Mestareiden liigasta ja West Ham painii putoamispeikon kanssa. Ei ole mennyt kuten suunniteltiin.

Chelsean Valioliiga-kausi tulee jäämään pahaksi pettymykseksi. Viime kauden liigamestari ei tällä kaudella tule pääsemaan edes top neloseen, eli Mestareiden liiga jää joukkueelta tulevalla kaudella väliin. Viime liigakierroksella Chelsea hävisi kotonaan Tottenhamille 1-3. Viiden ottelun kuntopuntarissa Chelsea on vasta sarjataulukon sijalla 11 saldona 2-0-3.

West Hamillakin on ollut vaikeaa tällä kaudella. Nyt se on pikku hiljaa onnistunut kipuamaan ylöspäin sarjan pohjilta, mutta kyllä Hammers edelleen on pahasti putoamisvaarassa. Viime kierroksella West Ham voitti kotonaan Southamptonin 3-0.

West Hamilla on kolmen vierastappion putki alla. Neniin tuli Swanseassa, Liverpoolissa ja Brightonissa. Tätä ennen se oli voittanut Huddersfieldin kentällä komeasti 4-1.

Arnautovic teki maalin joulukuussa

Kauden ensimmäisessä keskinäisessä ottelussa West Ham voitti Chelsean omalla kotikentällään 1-0. Marko Arnautovic teki ottelun ainoan maalin aivan pelin alussa, kuuden minuutin kohdalla. Chelsean Stamford Bridgellä Hammers ei ole voittanut aikoihin. Viimeksi näin kävi syyskuussa 2002, tämän jälkeen West Ham on tehnyt 12 reissua Chelsean kotikentällä ilman voittoa.

Chelsean on heikossa kunnossa, eikä joukkue ole ollenkaan hyvässä kunnossa. Manageri Conten lähdostä on puhuttu jo kauan, ja kaikki tämä kyllä pitää joukkueen itseluottamuksen ja pelihalut matalalla. Alamäestä huolimatta Chelsealla on kyllä hyvät tilastot, kun se pelaa kotona liigan heikoimpia vastaan.

Chelsea on luonnollisesti suursuosikki. Vetomarkkinoilla sen voitosta saa kertoimeksi alle 1.30 -lukemia. Se on liian vähän pelattavaksi. Vedot on syytä hakea muilta markkinoilta.

Paljon maaleja tulossa

Hammers on päästänyt vieraissa paljon maaleja, mutta kyllä Chelsea on myös tehnyt kotona hyvin osumia, silloin kun vastustaja ei ole aivan parhaimmasta päästä. Spursia ja Mestareiden liigassa Barcelonaa vastaan Chelsea teki yhden, mutta esimerkiksi lokakuussa West Bromwichia vastaan kolme ja FA Cupissa Hullia vastaan neljä.

Hammers on viimeisissä kolmessa vierasottelussaan päästänyt 11 maalia, mutta on se itsekin osunut maaliin. Viimeisissä kymmenessä vierasottelustaan West Ham on jäänyt nollille vain kolmesti.

West Ham on pahasti loukkaantumisten heikentämä. Siltä ovat sivussa ainakin Antonio, Carroll, Obiang ja Reid. Chicharito, Collins ja Lanzini ovat epävarmojen listalla.

Chelsealta sivussa ovat ainakin David Luiz ja Ampadu, mahdollisesti vielä Courtois, Pedro, Zappacosta ja Barkley.

Vetomarkkinakin on sitä mieltä, että maaleja tulee. Unibetilla yli 2.5 maalia saa kertoimeksi vain 1.57. Laitetaan kupongille mieluummin se vaihtoehto, että kumpikin tekee maalin. Tästä Unibet maksaa kertoimen 2.10.

Chelsean mahdollinen avaus: Caballero – Azpilicueta, Christensen, Rudiger – Moses, Kante, Fabregas, Alonso – Willian, Hazard – Morata

West Hamin mahdollinen avaus: Hart – Rice, Ogbonna, Cresswell – Zabaleta, Fernandes, Noble, Kouyate, Masuaku – Joao Mario – Arnautovic

Laitetaan kupongille mieluummin se vaihtoehto, että kumpikin tekee maalin. Tästä Unibet maksaa kertoimen 2.10.

Aseta vetosi