Chicago Bulls - Charlotte Hornets 3.4.2018, loppusuoralla mieluummin hävitään

Bulls ja Hornets jäävät kumpikin ulos pudotuspeleistä. Häviämällä joukkueet hakevat parempaa draft-sijoitusta, ja tähän varsinkin Bulls panostaa.

Lauri Markkasen Chicago Bullsilla on vielä viisi ottelua jäljellä NBA:n runkosarjassa, ja kaikista mieluiten joukkue häviäsi loput ottelunsa. Hyvä paikka kesän draftissa on paljon tärkeämpää kuin muutama merkityksetön voitto kauden lopussa. Bulls on nyt voittanut kaksi viimeistä otteluaan, eikä se varmasti ole oikein kenenkään mieleen. Seura on ilmottanut, että vaivoista kärsivät Kris Dunn ja Zach LaVine ovat sivussa koko loppukauden.

Chicagon kolmikko Markkanen-Dunn-LaVine on jo saanut lempinimen ”Big Three”, tämän kolmikon pitäisi olla Chicagon tulevaisuuden joukkueen ydin. Kovin hyvin kolmikon yhteispeli ei vielä tällä kaudella ole toiminut. Nyt Bulls otti kaksi voittoa ilman Dunnia ja Lavinea, kovin paljon se ei ole Chicagon menestykseen vaikuttanut, että ovatko kaikki kolme pelikunnossa yhtä aikaa.

Chicagon viimeisin voitto oli Washington Wizardsia vastaan. Lukemat olivat 113-94, Bulls heitti ottelussa 18 kolmosta. Lauri Markkanen oli Washington -voitossa joukkueen ykkönen, tuloksena oli 23 pistettä ja viisi onnistunut kolmosta kahdeksasta heitosta.

Bulls ilmeisesti vielä uskoo Dunn-LaVine-Markkanen -kolmikkoon, vaikka tämä kausi ei ole heiltä mitään kovin hyvää näyttänyt. Kolmikon roolit ovat sekaisin, silloin kun kaikki ovat mukana.

”En usko, että missään vaiheessa Lauri, Zach ja Kris ovat olleet parhaimmillaan, silloin kun ovat pelanneet yhdessä. Se on houkutteleva mahdollisuus, jota emme vielä ole nähneet”, Bullsin veteraanisentteri Robin Lopez sano Chicago Sun Times -lehdelle.

Hornets suosikki Chicagossa

Chicagon voittosuhde on nyt 26-51, ja ne ketkä valmentaja kentälle laittaa, pelaavat varmasti parhaan taitonsa mukaan. Ammattilaisurheilijoita ei oikein voi käskeä häviämään. Sunnuntain ottelussa sairastunutta päävalmentaja Hoibergia tuurasi kakkosmies Boylen.

Charlottekin on pahasti miinuksella. Sen voittosuhde on 34-44. Hornets on nyt hävinnyt kolme putkeen, sunnuntaina joukkue hävisi Philadelphialle 102-119. Charlottekin laittaa pelaajia sivun loppukaudeksi. Sunnuntaina joukkueen päävalmentaja Clifford lmoitti, että polvivaivasta kärsinyt sentteri Cody Zeller ei enää tällä kaudella pelaa. Zeller on olllut jo 11 ottelua sivussa, ja Cliffordin mukaan on parasta antaa miehen parantua kunnolla ja tulla täydessä iskussa ensi kauteen.

Zellerin tavoin laituri Treveon Graham saattaa olla loppukauden sivussa aivotärähdysongelmien vuoksi.

Charlotten valopilkku on viime otteluissa ollut veteraanitähti Dwight Howard, joka teki sunnuntaina uransa 49:n tuplatuplan.

Vetomarkkina on laittanut ottelun kertoimet 2.70 – 1.49, vaikka pelataan Chicagossa ja kumpikin joukkue on surkeassa jamassa. Bullsin tähdet Markkasta lukuunottamatta ovat sivussa, mutta ei joukkue kakkosketjullakaan ole paljon Hornetsia kehnompi. Paras veto otteluun on Bulls tasoituksen kanssa. Chicago +5.5 saa Unibetilta kertoimeksi 1.85, ja se on varmasti hyvä veto, joka osuu useammin kuin 55 kertaa sadasta.

Chicagon mahdollinen avaus: Markkanen, Holiday, Grant, Nwaba, Lopez

Charlotten mahdollinen avaus: Monk, Kidd-Gilchrst, Howard, Walker, Batum

Näin se Markkasen Lauri pärjäsi Washingtonia vastaan:

Chicago +5.5 saa Unibetilta kertoimeksi 1.85, ja se on varmasti hyvä veto, joka osuu useammin kuin 55 kertaa sadasta.

Aseta vetosi