Chicago Bulls - Golden State Warriors 30.10.2018, suuri osa Bullsin joukkueesta on sairastuvalla

Markkanen palaa Chicago Bullsin paitaan muutaman viikon päästä. Sitä ennen Zach LaVinen harteilla on paljon, kun vielä Kris Dunnkin on sivussa.
Chicago Bulls - Golden State Warriors
Lokakuu 30,2018
02:00

Lauri Markkasen Chicago Bulls on pahasti vajavainen. Hyvin moni pelaajista on sairastuvalla, Lauri Markkanen mukaanluettuna. Nyt se saa kotikentälleen koko NBA:n parhaan joukkueen Golden State Warriorsin.

Bulls on voittanut kuudesta ottelusta kaksi.Kotikentällään se on pelannut vasta kahdesti, ja Charlotten se voitti, mutta Detroitille hävisi. Golden State on voittanut seitsemästä ottelusta kuusi.

Bulls ja Warriors ovat kaksi kovin erilaista joukkuetta.Warriors on voittanut mestaruuden kolme kertaa neljän vuoden aikana ja Bulls on edelleen jälleenrakennusvaiheessa. Warriorsin avainpelaajat ovat terveinä ja hyvässä kunnossa, joukkue on neljän voiton putkessa.

Bulls taas joutuu pelaamaan Markkasen lisäksi ilman ykköstakamies Kris Dunnia, nyt aloituksessa ollutta voimalaituria Bobby Portisia sekä vaihtomies Denzel Valentinea.

Sunnuntaina Warriors voitti Brooklyn Netsin vieraissa kuudella pisteellä. Stephen Curry teki 35 pistettä ja Kevin Durant 34 pistettä. Brooklyn oli hyvin ottelussa mukana, vasta viimeisellä neljänneksellä Golden State pelasi voiton itselleen. Se voitti viimeisen neljänneksi kymmenellä pisteellä.

Chicago on ollut tällä kaudella etupäässä pulassa, mutta lauantaina se otti Atlanta Hawksista 97-85 -voiton. Kun avainpelaajia on pudonnut lasarettiin, niin Zach LaVine on ottanut joukkueen kannettavakseen. Hän teki Atlantaa vastaan 27 pistettä ja otti 11 levyriä. Kesällä hankittu Jabari Parker avusti 18 pisteellä ja kahdeksalla levypallolla. Hawks -ottelu oli tervetullut itseluottamuksen kohottaja Chicagolle, sillä edellisiltana se oli ottanut heikolta Charlottelta neniin 29 pisteellä.

NBA on sarja, jossa pelataan aivan liikaa pelejä runkosarjassa. Joukkueiden latautuminen ei voi olla täydessä iskussa joka ottelussa, kun pelataan kolmekin kertaa viikossa ja matkustetaan päälle pitkät matkat.

Golden State on toki huomattavasti Chicagoa parempi joukkue, mutta se on raskaalla kiertueella. Viikonloppuna Warriors pelasi New Yorkin seuduilla kahdesti. Edellä mainitun Brooklyn -voiton lisäksi se voitti Knicksit ylivoimaisesti 28 pisteellä. Bulls pelaa nyt neljä seuraavaa ottelua kotonaan, ja sillä on tässä suhteessa hieman Golden Statea parempi asema.

Chicago Bullsin mahdollinen avaus: Payne, LaVine, Holiday, Carter, Hutchison

Golden State Warriorsin mahdollinen avaus: Thompson, Curry, Jones, Durant, Green

 

Vetomarkkinoilla peli on selvä. Unibetilla ottelun kertoimet ovat 6.25 – 1.14, tasoitus on 11 pistettä. Warriors tuskin idän kiertueen kolmannessa ottelussa on enää terävimmillään. Bulls +11 on hyvä peli. Jos Warriors on ylli kymmenen pistettä johdossa pari minuuttia ennen loppua, niin se pelaa kelloa pois ja Bullsilla on hyvät mahdollisuudet nousta ”garbage time” -pisteillä alle kymmenen päähän.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä