Chicago Bulls - Los Angeles Lakers 13.3.2019, kumpikaan ei pääse pudotuspeleihin

Bullsilla ei ole mitään asiaa play offseihin. Lakerskin tarvitsisi valtaisan loppukirin päästäkseen jatkomatseihin. Kausi on ollut paha pettymys LeBron Jamesin hankkineelle Lakersille.
Chicago Bulls - Los Angeles Lakers
Maaliskuu 13,2019
02:00

Lauri Markkanen ja Chicago Bulls saavat kotikentälleen legendaarisen Los Angeles Lakersin. Kumpikaan joukkueista tuskin pääsee pudotuspeleihin. Bulls tarvitsee enää muutaman tappion, niin sen play offs -mahdollisuudet ovat jo menneet. Lakers on seitsemän voittoa Läntisessä konferenssissa play offs -viivan yläpuolella olevaa Utah Jazzia perässä.

Kumpikin joukkueista on tappioputkessa. Bulls on hävinnyt kaksi viimeistään. Lakersin tappioputki on jo viiden ottelun mittainen.

Lauri Markkanen pelasi loistavan helmikuun, mutta maaliskuun tullessa meno on hidastunut. Helmikuussa Markkanen teki jokaisessa ottelussa vähintään 20 pistettä, parhaimpana oma piste-ennätys 35 Boston Celticsiä vastaan. Maaliskussa Markkanen teki ensin 31 pistettä Atlantaa vastaan, mutta sen jälkeen hän on pelannut viisi ottelua alle 20 pisteen.

Lakersilla oli kauden alla kovat toiveet päästä mukaan pudotuspeleihin, Seura oli hankkinut kesällä itsensä LeBron Jamesin, mutta kun tähti oli kesken kautta 17 ottelua sivussa nivusvaivan vuoksi, niin Lakersin haaveet haihtuivat. Eipä Lakers kyllä ole pelannut hyvin senkään jälkeen kun James tuli takaisin peleihin. Tammikuun viimeisen päivän jälkeen Lakersin saldona on 4-10.

Jamesista ei ole ollut apua

James ei ole pystynyt nostamaan Lakersia uudelle tasolle, niin kuin hän teki Miamissa ja Clevelandissa. Ehkä supertähti alkaa tulla vanhaksi.

Kun James lähti Clevelandista Miamiin kaudeksi 2010-2011, niin Heat voitti 11 ottelua enemmän Jamesin kanssa. Ja kun James meni takaisin Clevelandiin neljä kautta myöhemmin, niin Cavs voitti 20 ottelua enemmän kuin aiemmin.

Viime kaudella Lakers voitti 35 ottelua, eli joukkueen pitää voittaa kuusi matsia viimeisistä 16.sta, että edes jonkinlaista parannusta olisi tullut.

Lakersin päävalmentaja Luke Walton ei halua nähdä joukkueensa luovuttavan.

”Haluan nähdä joukkueen tekevän hommia ja voittavan. Kun asiat sujuvat, niin kaikilla on hauskaa ja tulee voittoja, mutta silloin vasta voi näyttää, että mistä on tehty, kun menee heikosti”, Walton sanoi.

Lakersilla on loukkaantumisongelmia, vaikka James onkin mukana. Sivussa ovat ainakin Ingram sekä Ball, ja mahdollisesti vielä Kuzma. Koko kolmikko on normaalisti Lakersin avauksen pelaajia.

Bulls on hävinnyt neljä viimeisistä viidestä. Viimeksi joukkue otti nenin Detroit Pistonsilta 108-131. Bulls on tilanteessa, jossa se varmasti jo mieluummin häviää kuin voittaa saadakseen mahdollisimman hyvän paikan ensi kesän draft -tilaisuuteen.

Chicagollakin on loukkaantumisongelmia. Joukkueen paras pistemies Zach LaVine oli viime ottelun sivussa, ja saattaa istua penkillä Lakers -pelissäkin. Detroitissa Bullsilla oli peliasussa vain kymmenen pelaajaa.

Chicago Bullsin mahdollinen avaus: Dunn, Selden, Markkanen, Lopez, Porter

LA Lakersin mahdollinen avaus: Rondo, Caldwell-Pope, James, Wagner, McGee

 

Ottelu on vetomarkkinoilla täysin tasapeli. Unibetilla kertoimet ovat 1.92 – 1.92. Laitetaan Markkanen -lippis päähän ja lantit Bullsille. Se on kuitenkin kotijoukkue, ja Lakersin loukkaantumisongelmat lienevät pahemmat.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä