Chievo - Juventus 18.8.2018, Cristiano Ronaldon debyytti

Cristiano Ronaldon pitäisi nostaa Juventus sen ratkaisevan askeleen kohti koko Euroopan ehdotonta huippua. Italian huippu Juvella on ollut takataskussa jo vuosia.
Chievo - Juventus
Elokuu 18,2018
19:00

Juventuksen päävalmentaja Max Allegri vahvisti aikaisemmin tällä viikolla, että kesän superostos Cristiano Ronaldo pelaa tänään Serie A -avauksessa Chievossa. ’

Viisinkertainen Ballon d’Or -voittaja Ronaldo ostettiin kesällä Juventukseen sadan miljoonan euroan hinnalla. Summa on suurin italialaisen seuran koskaan maksama, ja samalla suurin summa, mitä kukaan koskaan on maksanut yli 30-vuotiaasta pelaajasta. Tänään alkavat Ronaldon näyttöjen paikat. Juventus hankki miehen, että joukkue ottaisi sen viimeisen askeleen Mestareiden liigan huipulle. Serie A on jo pitkään ollut Juven hallussa. Juve on voittanut Serie A:n seitsemän kertaa peräkkäin, nyt olisi jo aika voittaa suurempi palkinto.

Juventuksen ja avausviikonlopun vastuksen Chievon kesät olivat kovin erilaisia. Siinä missä Juventus eli jalkapallon jet set -elämää Ronaldon kanssa, niin Chievo joutui vastaamaan syytöksiin siitä, että se on paisutellut siirtokorvauksia. Tämä on ollut sen verran kova rikos, että seuraa oltiin jo potkimassa pois Serie A:sta.

Veronalainen Chievo on nyt päässyt kaiken surkeuden jälkeen isännöimään liki historiallista tapahtumaa. Koko futismaailma haluaa seurata Ronaldon ensipeliä Juventuksessa.

Viime kaudella Napoli haastoi Juventuksen Italian mestaruudesa jo toden teolla. Tällä kaudella asiantuntijoiden papereissa Inter Milan on Juven päävastus, ja varsinkin jo toinenkin Real Madridin tähti, eli Luka Modric, jättää Madridin ja tulee Interiin.

Kaikki huomio on ollut Ronaldossa, mutta kyllä Juventus muutenkin paranteli joukkuettaan kesällä. Se sai Leonardo Bonucci takaisin vuoden harharetkien jälkeen. Liverpoolista tullut Emre Can tuo keskikentälle vaihtoehtoja, ja juuri keskikenttä on ollut Juven heikkous takavuosina. Juve vaikuttaa nyt vahvalta joka puolella kenttää.

Viime kaudella Juventus päästi vain 0.63 maalia per ottelu. Se piti nollan 58 prosentissa Serie A:n otteluita. Viime kaudella Juve voitti Chievon kahdesti nollille. Ensin syyskuussa Torinossa ottelu päättyi 3-0, ja myöhemmin Veronassa tammikuussa 2-0. Chiievoa vastaan Juve on pitänyt maalinsa puhtaana kuusi kertaa kahdeksasta vime ottelusta. Viimeiset viisi joukkueiden välistä ottelua Juve on voittanut.

Chievo oli viime kaudella muutenkin heikko kärkijoukkueita vastaan. Se ei kotikentällään tehnyt maaliakaa Serie A:n top kolmea vastaan.

Chievon mahdollinen avaus: Seculin, Jaroszynski, Tomovic, Rossettini, Cacciatore, Hetemaj, Radovanovic, Rigoni, Giaccherini, Stepinski, Birsa

Juventuksen mahdollinen avaus: Szczesny, Cancelo, Benatia, Chiellini, Alex Sandro, Pjanic, Can, Matuidi, Cuadrado, Mandzukic, Ronaldo

 

 

Juventus ei ole ainakaa heikentynyt viime kaudesta, Chievo taas on ollut koko seuraa myöten sekaisin. Chievo ei ole hetkeen tehnyt maaliakaan Juven verkkoon. Unibet antaa kertoimen 1.56 sille, että Chievo ei tee nytkään maalia. Siihen pieni panos.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä