Copa America: Chile - Peru to 4.7.2019 kello 03:30

Chile vai Peru finaaliin? Chilelle finaalipaikka olisi tuttua kauraa, Peru ei siellä ole ollut vuosikymmeniin. Melkoinen Daavid vastaan Goljat -peli tulossa, mennäänkö aina rankkareilel asti hakemaan ratkaisua? Betsaa ja katso livenä!
Copa America: Chile - Peru
Heinäkuu 04,2019
03:30

Copa America: Chile – Peru, riittääkö Perulla vielä bensaa?

CHILE – PERU – LIVELÄHETYS TO 4.7.2019 KLO 03:30 UNIBET LIVE STREAM KANAVA 
LEO VEGAS STREAM

Brasilian ja Argentiinan välisen ottelun voittajan vastustajaksi finaaliin tulee ottelusta Chile – Peru. Perun paikkaa mitaliottelussa voidaan pitää melkoisen isona yllätyksenä, riittäisikö sillä bensaa kaatamaan Chile?

Chilen tie näissä kisoissa on ollut, sanotaanko vaihteleva. Ensin se murskasi Japanin innoissaan 0-4, sen jälkeen erinäisten vaiheiden jälkeen sai Ecuadorin kaadettua 1-2. Uruguay olikin sitten vahvempi 0-1 ja puolivälierissä se kaatoi Kolumbian rankkareilla 0-0 tuloksen jälkeen. Huolestuttavaa on se, että Chile ei ole kahteen peliin tehnyt nyt pelitilannemaalia, mutta eiköhän se sellaisen tässä tee – vai tekeekö?

Peru ei kuulunut tämän turnauksen voittajasuosikkeihin, tuskin moni odotti edes paikkaa neljän joukossa. Peru pelasi ensin 0-0 Venezuelan kanssa, sen jälkeen se kaatoi Bolivian 1-2 ja hävisi sitten Brasilialle 0-5. Puolivälierissä Uruguay lähti rinta rottingilla kaatamaan Perua, mutta sitkeä tilliliha kesti ja vei pelin aina rankkareille saakka. Ja senhän sitten tietää miten siinä käy…

Tilastot ja kertoimet Chilen puolella mutta…

Vuodesta 2003 alkaen joukkueet ovat kohdanneet 18 kertaa, näistä 14 on mennyt Chilelle ja neljä Perulle. Kuudessa viime ottelussa maaleja on tehty yhteensä 20 kappaletta, nopeasti laskettuna reilun kolmen maalin keskiarvolla! Tilastot ovat toki aina tilastoja, mutta ennemmin lapulle nyt 2-3 maalia kuin 0-1? Vai onko tämä taas yksi turnauksen 0-0 peleistä?

Kertoimet otteluun ovat lähes samanlaiset mitkä ovat ja olivat Brasilia – Argentiina ottelussa, 1.90 – 3.20 – 4.60. BRA – ARG pelissä ne laitettiin muotoon 1.80 – 3.50 – 4.60.

Kumpikin joukkue pelasi siis 0-0 tasurin puolivälierissä ja sai ison buustin jatkoturnaukseen voittamalla vastustajansa jatkoilla. Chile on ollut näissä pahoissa paikoissa aikaisemminkin ja onhan se tämänkin ottelun suosikki, ilman muuta. Kokonpano Kolumbiaa vastaan oli:

Chile 4-3-3

Arias – Beausejour, Maripan, Medel, Isla – Pulgar, Pavez – Sanchez, Vidal, Aranguiz – Vargas

Perun kokoonpano on paperilla nimettömämpi nippu, mutta onneksi näitä pelejä ei paperilla ole ennekään pelattu. Mihin asti Perun vieteri kestää? Finaalipaikka olisi ennakko-odotuksiin nähden jymypaukku! Tappiolla pronssipeliin, voitolla yöhön ja finaaliin. Se on molemmilla edessä.

Peru 4-2-3-1

Gallese – Trauco, Abram, Zambrano, Advincula – Yotun, Tapia – Flores, Ruidiaz, Gonzales – Guerrero

Nappaako Perun kärkimies sankarinviitan tässä pelissä? Huhheijaa mikä peli tulossa!

Chile suosikki, mutta Peru osaa kiusata

Kaikki paineet ovat nyt Chilellä, onhan se voittanut kaksi kertaa nyt peräkkäin Copa American. Ei kahta ilman kolmatta vai onko nyt Perun vuoro mennä finaaliin ja kenties ottamaan revanssi (0-5 tappio) Brasiliasta? Vai mitkä joukkueet siellä finaalissa pelaavat?

Aseta vetosi

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja