Copa America 2019: Chile - Uruguay tiistaina 25.6.2019 kello 02:00

Ei tasuria, ei tasuria, ei tasuria. Tämän ovat varmasti molempien joukkueiden valmentajat painottaneet pelaajille. Se ei riitä jatkopaikkaan, mutta on toki saavutus sekin. Lahjoittavatko jengit Paraguaylle joulun vai voittaako jompi kumpi? Betsaa ja jännitä mukana!
Copa America 2019: Chile - Uruguay
Kesäkuu 25,2019
02:00

Copa America 2019: Chile – Uruguay, taru C-lohkon herruudesta!

Copa America 2019 ja C-lohkon viimeiset pelit. Muut kaksi lohkoa ovat jo ottelunsa pelanneet, mutta jännitettävää toki riittää vielä jatkopaikkojen suhteen. Uruguay voi vielä pullahtaa ulos pudotuspeleistä, mutta se vaatisi tässä kohtaa melkoisen isoa temppua Chileltä ja käytännössä Uruguaylta mannerlaatan kokoista sulamista. No, ei taida ainakaan tuota viimeistä tapahtua. Chile on voittanut molemmat ottelunsa Copassa, Uruguay voitti ensimmäisen pelin Ecuadoria vastaan mutta kompastui sitten Japania vastaan 2-2 tasuriin. Sillä on kuitenkin tässä pelissä vielä mahdollisuus napata jopa lohkovoitto ja siihen vaaditaan… no se voitto.

Vedonlyöntisivustot ovat tähän otteluun laittaneet Uruguayn suosikiksi, no ehkä näemme tässä Chilen kertoimessa pientä ylikerrrointa? 3.60  – 3.30 – 2.12 kertoimet otteluun povailevat toki tasaista matsia, mutta kummalla riittää enemmän nälkää siihen tärkeään pudotuspeliin? Laskelmoimalla ei tule muuta kuin harmia ja vaivaa jatkossa, joten annetaanko mennä täysillä? Seuraavaan peliin on kuitenkin tämän pelin jälkeen kivasti aikaa palautua.

Chileltä maalintekijävetoon voi heittää Vargas 3.65 Unibet ja Sanchez 3.90 Unibet kaksikkoa, toki viime matsissa Jose Fuanzalida onnistui laittamaan myös pallon pussiin, hänelle kerroin tässä pelissä 4.90. Vai olisiko Erick Pulgarin vuoro tehdä maali, kerroin on ainakin rapea, 10.50.

Uruguaylta maalintekijä vetoon Cavani (2.38) ja Suarez (2.38) kaksikon lisäksi voisi laittaa vaikkapa Lucas Torreiran 7.50, jos hieman isompaa kerrointa halutaan hakea.

Veikkaus: Tasainen peli luvassa!

Niin, kumpi tässä nyt on se voittajasuosikki sitten? Chilen mahdollisuuksia hieman vähäteltiin ennen turnausta, mutta kokenut joukkue on hoitanut hommansa tähän mennessä tuloksellisesti ihan mukavasti. Tässä ottelussa on vasta tulossa se varsinainen testi, mutta pitää myös muistaa että jatkopaikka on saletti ja se tappio ei ole turnauksen kannalta niin iso juttu. Fanit tahtovat toki vain voittoja, joten…

Näillä kokoonpanoilla joukkueet lähtivät edellisiin otteluihin, mitä muutoksia nähdään? Lepuutetaanko jo tiettyjä pelaajia tässä ottelussa?

Chile 4-3-3

Arias – Beasejour, Maripan, Medel, Isla – Vidal, Pulgar, Aranguiz – Sanchez, Vargas, Puenzalida

Uruguay puolestaan jäi tasapeliin Japanin kanssa, tulisiko tähän kokoonpanoon muutoksia vai Uruguay 4-4-2

Muslera – Laxalt, Godin, Gimenez, Caceres – Lodeiro, Bentanour, Torreira, Nandez – Cabani, Suarez

Sanchez on eri mies näissä kisoissa…

Chile vai Uruguay?

Chile menee tasapelilläkin lohkovoittoon, Uruguayn tarvitsee saada voitto ottaakseen C-lohkon herruuden. Mielenkiintoinen matsi luvassa, montako neljästä pelaajasta tekee maalin? Chilellä Sanchez ja Vargas, Uruguaylla Cavani ja Suarez? Kuka liekittää eniten?

Aseta vetosi

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja