CHL: Tappara – EV Zug - pudotuspelit käyntiin tiistaina!

Tappara lähtee ainoana suomalaisjoukkueena hakemaan menestystä tämän kauden CHL:ssä. Vastaan asettuu kovanluokan sveitsiläisjoukkue EV Zug, mutta kertoimet ovat isännille. Tänään juhlitaan Tampereella, juhlitko sinä vedonlyöntivoittoa?
CHL: Tappara – EV Zug
Marraskuu 12,2019
19:00

CHL: Tappara – EV Zug kello 19:00 ti 12.11.2019

Jääkiekon Mestarien liigan pudotuspelit täräytetään käyntiin tänään. Kertoimet lupailevat Tapparalle kotivoittoa avauspelissä, mutta kun vastassa on yksi Sveitsin parhaimmista seuroista (EV Zug), niin Hakametsä saa kyllä antaa tukensa kotijoukkueelle jotta voitto sieltä plakkariin tulee.

Katso ottelu ilmaisen livestream-lähetyksen kautta!

Tappara – Zug kertoimet

Ottelun pitkävetokertoimet peliin ovat 1.95 – 4.60 – 3.05 Nordicbet vedonlyöntisivustolla ja moni muu betsisivusto noudattelee samaa linjaa. Tappara on siis selkeä ennakkosuosikki. Matsiin löytyy luonnollisesti paljon vedonlyöntikertoimia ja mikä parasta, tämän ottelun voi katsoa livenä mm. Nordicbetin Livestream palvelun kautta.

Pre-match kertoimet lupailevat maalintekijävetoon kertoimet 2.75 (Bertrand), Kuusela (3.00), Morley (3.00). Nuo ainakin omalle kupongille. Veikkaus on myös että Tappara on johdossa ensimmäisen erän jälkeen, kertoimet 1. erän tulokselle ovat 2.55 – 2.50 – 3.45. Katso kertoimet ja lyö vetoa CHL-pudotuspeleistä!

Tappara puolustaa Suomen mainetta CHL:ssä!

Tappara puolustaa suomalaisten mainetta...

...mihin asti alkukauden raketin rahkeet riittävät? Varmasti ihan loppuun asti, mutta Zug-matsi pitää selvittää selkeästi Hakametsässä. Lyö vetoa tuloksesta!

Aseta vetosi

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja