Christian Eriksenin ensi kauden seura 3.9.2019, Atletico Madridilla olisi tarvetta

Eriksen haluaa pois Tottenhamista, ja seura varmasti haluaa myydä, koska ensi kesänä Eriksen pääsisi lähtemään ilman korvausta. Madridin kakkosseuralla on aukko keskikentällä, kun Griezmann on lähtemässä Barcaan.

Euroopan suuret futissarjat alkavat elokuun puolessa välissä. Siirtoikkuna menee Valioliigan osalta kiinni 8.8., muissa maissa siirtoikkuna on auki pitempään. Esimerkiksi Espanjan La Ligassa siirtoja voi tehdä 2.9. saakka, Italian Serie A:ssa siirtohommat loppuvat 23.8.

Jokunen jättisiirto tänä kesänä on jo nähty, mutta lisää lienee tulossa. Eden Hazardin muutto Chelseasta Real Madridiin on ollut kesän ehkä kovin juttu. Atletico Madridin Antoine Griezmann jätti seuran ja olisi menossa Barcelonaan, mutta siirtokorvauksesta on tullut riitaa. Manchester United on ostamassa Englannin maajoukkueen topparia Harry Maguirea, mutta tämäkään kauppa ei ole vielä aivan valmis.

Paljon huhuja on toki liikkeellä. Miten käy ManU:n Paul Pogban? Mies ei viihdy Unitedissa ja ilmeisesti haluaisi Espanjaan. Ostaako Real Madrid muitakin tähtiä, kun joukkue on nyt uudelleenrakennusvaiheessa?

Vetomarkkinoilla on pitkä lista auki kertoimia tulevista siirroista ja sopimuksista. Näistä löytyy muutama pelattava betsi.

Eriksen haluaa Espanjaan

Tanskalainen Christian Eriksen on ollut tekemässä lähtöä Tottenhamista. Mainio hyökkäävä keskikenttäpelaaja on ollut yksi Spursin nousun avainpelaajia. Eriksenillä on vuosi jäljellä sopimustaan, ja hän haluaisi uuden haasteen uralleen. Spurs tietenkin tässä vaiheessa haluaisi mieluummin myydä Eriksenin, kuin että ensi kesänä mies pääsisi lähtemään vapaasti.

Englannin lehdet ovat kirjoittaneet, että Manchester United olisi kiinnostunut Eriksenistä. Se käy järkeen, United on umpirikas seura ja nykyinen ryhmä ei oikein ole Valioliigan kärjen tasoinen. Arsenalista ostettu Alexis Sanchez ei ole ollut sitä mitä hänestä odotettiin, Unitedilla on vajausta keskikentän taitavista pelaajista. Mutta haluaako Spurs myydä kilpailijalle?

Atletico Madrid oli ilmeisesti Griezmannin lähdön jälkeen halukas ostamaan Eriksenin korvaajaksi, mutta nyt uutisten mukaan Atletico olisikin enemmän kiinnostunut Real Madridin James Rodriguezista. Syy tähän on ilmeisesti se, että Rodriguez olisi halvempi.

Hyvä kerroin siirrolle

Real Madridistakin huhuttiin Eriksenin uutta seuraa, mutta tämä meni varmasti puihin Hazard -kauppojen myötä. Real Madrid halunnee vahvistaa koko joukkuetta, joten miksi ostaa kaksi samantyylistä ja kallista pelaajaa?

Unibetilla kertoimet Eriksenin ensi kauden seurasta ovat Tottenham 1.45, Real Madrid 3.00, ManU 4.00, Atletico Madrid 8.00 ja Juventus 13.00.

Tottenham 1.45 on liian vähän pelattavaksi. Eriksenin jääminen pohjois-Lontooseen olisi pettymys kaikille. Tietenkin voi käydä niin, että Spurs pitäisi miehen alkukauden ja myisi tammikuussa, mutta kehno vaihtoehto tämäkin on. Atletico Madrid kertoimella 8.00 on hyvä vaihtoehto betsille. Atletico on varmasti ostamassa hyökkäävän keskikenttäpelaajan, seuralla on rahaa ja aukko kentällä Griezmannin jälkeen. Jos Rodriguez ei halua vaihtaa Atleticoon, tai Real ei halua myydä, niin sitten taas Eriksen on listojen ykkönen.

 

Christian Eriksen Tottenhamista Atletico Madridiin Unibetin kertoimella 8.00 on kelpo veto. Harvoinhan tässä niin käy kuin spekuloidaan, mutta kerroin on sen verran muhkea, että kyllä tähän pikkupanoksen voi laittaa.

Aseta vetosi