NHL: Columbus Blue Jackets - Nashville Predators - Vieraat niskan päällä?

Torstain ja perjantain välisenä yönä voidaan nähdä mielenkiintoinen nuorten suomalaisvahtien kohtaaminen jos Joonas Korpisalo ja Juuse Saros saavat ennakoitua vastuuta tolppien välissä.
NHL: Columbus Blue Jackets - Nashville Predators
tammikuu 11,2019
02:00

NHL: Columbus Blue Jackets vs. Nashville Predators otteluennakko ja vihje

Torstain ja perjantain välisenä yönä Nashville Predators matkustaa Ohioon Columbus Blue Jacketsin kotihalliin Nationwide Areenalle. Pekka Rinne ja kumppanit lähtevät ilman lepoa tulevaan otteluun, joukkueen voitettua viime yönä pitkän kaavan kautta Chicago Blackhawks lukemin 3 – 4 ja. Kotijoukkue Blue Jackets starttaa ottelun levännenä mutta niskassaan 4 – 0 rökäletappio Tampa Bay Lightningille. Vedonlyöntiyhtiösivusto NordicBet pitää kotijoukkuetta ottelun hienoisena ennakkosuosikkina kertoimin 2.30 – 4.10 – 2.75. Kumman jengin voittoon sinä uskot, vai pelataanko jopa tasan?

Viasat ja Viaplay: Katso matsi kello 02.00 alkaen

Nashville Predators vierasvoittoputkessa

Nashville Predators on tuskaillut tällä kaudella jonkun verran vieraskaukaloissa. Nyt joukkue tuntuu kuitenkin löytäneen punaisen langan myös kodin ulkopuolella ja pedot ovat voittaneet kolme edellistä vierasottelua putkeen. Tämän putken ansiosta Nashvillen koko kauden vierassaldo on nyt plussan puolella 12 voittoa ja 11 tappiota. Hyvä todiste Nashvillen viime aikojen hyvistä otteista on se fakta, että joukkue on voittanut käynnissä olevalla vieraskiertueella kolme ottelua putkeen maalierolla 12 – 4.

Suomalaismuuri Pekka Rinne on ollut edellisen kahden voiton takuu mies ja on hyvin todennäköistä, että kempeleläinen saa tänään levätä Juuse Saroksen kantaessa vastuun Blue Jacketsia vastaan. Saros on pelannut urallaan aiemmin 80 minuuttia Blue Jacketsia vastaan ja kerännyt kiekon selkänsä takaa neljästi. Tulevassa ottelussa onkin mahdollisuus kaunistella näitä tilastoja.

Näin päättyi edellinen Predators-ottelu: 

Columbus jäi edellisessä yllättäen nollille

Columbus Blue Jacketsin hyökkäys on ollut tällä kaudella koko NHL:n TOP 10 tasoa. Joukkue on jäänyt tällä kaudella vain kahdessa ottelussa maaleitta, toinen näistä tilastovirheistä sattui siis edellisessä pelissä Chicagoa vastaan. Sinitakit käyvät tällä hetkellä läpi vaikeampaa vaihetta, kun edelliset viisi ottelua ovat tuottaneet vain kaksi voittoa. Columbus on napannut tällä kaudella kotikentällään 11 voittoa, takkiin on tullut 10 kertaa. Joukkueen tehtyjen maalien keskiarvo näissä peleissä on 3.29 ja päästettyjen 3.05.

Viidessä edellisessä Columbus ottelussa maalitolppien välissä on seissyt venäläisvahti Sergei Bobrovsky, joka päästi Tampa Bayta vastaan 4 maalia vain 19:sta kohti ammutusta laukauksesta. Olisiko ensi yönä Joonas Korpisalon vuoro päästä putkien väliin?

Nashville vahvoilla

Lähdemme tänään Nashvillen kellkkaan siitä huolimatta että joukkue pelasi viime yönä ja on joutunut matkustamaan. Toissa kauden Stanley Cup finalisti on vahvassa vireessä (viiden ottelun kuntopuntarin kakkonen) ja vieraskerroin 2.75 on houkutteleva. Toinen mahdollinen vetokohde voisi olla alla 5,5 maalin ottelun pelaaminen. Nashville hyökkäys ei ole liikkeellä täysin energia palkein ja virkaveljet Columbuksessa taistelevat märän ruudin kanssa. Under 5,5 saa NordicBetillä kertoimen 2.11

Aseta vetosi