Copa America: Argentiina - Kolumbia Klo 01.00 su 16.06.2019

Argentiina jahtaa jälleen kerran arvokisamenestystä Leo Messin johdolla. Kisa-avauksesta ei tule sinivalkoisille helppo kun Kolumbia marssittaa maansa parhaat viheriölle.
Copa America: Argentiina - Kolumbia
Kesäkuu 16,2019
01:00

Etelä-Amerikan mestaruusturnaus Copa America skabaillaan tänä kesänä Brasiliassa. Isäntämaa on kisojen ennakkosuosikki mutta Argentiinaa ja Kolumbiaa ei kumpaakaan voi laskea ulos mestaruustaistelusta. Ensimmäinen ottelu on molemmalle maalle erittäin tärkeä ja tämän ottelun voittaja on vahvoilla voittaa koko B-lohkon mikä takaa jatkossa mahdollisesti helpomman otteluohjelman. Panokset ovat siis kohdillaan heti kisojen alkuhetkistä lähtien. Kertoimien valossa Argentiina on ottelun ennakkosuosikki Unibetin digitaalein 2.25 – 3.15 – 3.45. Kumman joukkueen voittoon sinä uskot? Betsaa ja hyödynnä vaikka jokin alla olevista tarjouksista!

Elokuun aikana portaalille lisätyt peliyhtiöt

Lionel Messi janoaa maajoukkuemenestystä

Lionel Messi on aivan varmasti yksi jalkapallohistorian parhaista pelaajista. Mies on voittanut seurajoukkueuralla sekä henkilökohtaisella tasolla kaiken mitä on ollut tarjolla mutta maajoukkuemenestys on saanut odottaa sekä miestä itseään, että koko Argentiinan kansakuntaa. Messi on kokenut urallaan kolme Copa American finaalitappiota sekä yhden selkäsaunan MM-finaalissa. Nyt odotukset ovat jäätävän korkeat. Lähteekö kone käymään heti ottelussa Kolumbiaa vastaan? Argentiinalla on todella laadukas hyökkäyskalusto, josta löytyy Messin lisäksi Sergio Aguero ja Paulo Dybala kun taas keskikentältä löytyy muun muassa Angel Di Maria, Roberto Pereyra sekä Giovani Lo Celso. Joukkueella on maalinteko potentiaalia ja Aguero tulee varmasti pöllyttämään verkkoja turnauksessa. Mutta miten kestää kokematon puolustus? Argentiinan seitsemällä puolustajalla on maajoukkuekokemusta yhteensä 115 ottelua ja Nicolas Otamendi yksin on kerännyt näistä 60. Kolumbialla paikka iskeä vähintään yksi häkki kokematonta puolustusta vastaan ensimmäisessä jännittävässä ottelussa?

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Carlos Queiroz tuli johdattamaan Kolumbian menestykseen

Kolumbia pelasi viime kesänä hyvät MM-kisat ja joukkue oli lähellä jopa välierä paikkaa mutta Englanti oli lopulta vahvempi rankkareilla. Menestyksestä huolimatta maajoukkueen päävalmentaja sai mennä vaihtoon, kun Jose Pekermanin tilalle palkattiin kokenut sotaratsu Carlos Queiroz. Kolumbia on pelannut ennen Copa Americaa neljä valmistavaa ottelua voittaen niistä kolme maalierolla 8 – 2. Maa pääsee starttaamaan kisat hyvä henki päällä ja parhaalla mahdollisella miehistöllä. Siinä missä Argentiina on varaa marssittaa nimivahva joukkue kentälle niin Kolumbia ei jää juuri kakkoseksi. James Rodriguez, Radamel Falcoa, Juan Cuadrado ja Duvan Zapata pitävät huolen siitä, että Argentiinan puolustuksessa tulee hikinen iltapuhde. Olisiko vuoden 2001 mestarista jopa näiden kisojen mustaksi hevoseksi?

Kahden huippujoukkueen kisa-avauksessa tuskin nyhjätään 0 – 0 tulosta vaan molemmat joukkueet haluavat iskeä maaleja omaksi sekä fanien iloksi. Unibetin pelikohde ”molemmat joukkueet tekevät maalin” kertoimeilla 1.95 on oiva valinta joukkueiden avausotteluun.

Aseta vetosi