Copa America: Argentiina - Paraguay Klo 03.30 to 20.06.2019

Argentiina jahtaa jälleen kerran arvokisamenestystä Leo Messin johdolla. Kisa-avauksessa tuli tappio Kolumbialle. ensi yönä ei ole varaa hävitä!
Copa America: Argentiina - Paraguay
Kesäkuu 20,2019
03:30

Etelä-Amerikan mestaruusturnaus Copa America skabaillaan tänä kesänä Brasiliassa. Isäntämaa on kisojen ennakkosuosikki mutta myös Argentiina on pidetään vahvana mestarisuosikkina. Leo Messi ja kumppanit hävisivät B-lohkon avauskamppailussa Kolumbialle. Tämä tarkoittaa sitä että Argentiinan on pakko voittaa ensi yönä Paraguay tai kisat uhkaavat päättyä jo alkulohkovaiheessa. Mitä Diego Maradonakin siitä sanoisi?

Toinen ottelu on molemmalle maalle erittäin tärkeä ja tämän ottelun voittaja on todennäköisesti mukana pudotuspelikierroksilla. Paraguay pelasi ensimmäisessä ottelussa tasan Qatarin kanssa ja näin olleen maalla on tällä hetkellä enemmän pisteitä kuin Argentiinalla. Panokset ovat siis kohdillaan heti kisojen alkuhetkistä lähtien. Kertoimien valossa Argentiina on ottelun suuren suuri ennakkosuosikki Unibetin digitaalein 1.43 – 4.20 – 8.50. Kumman joukkueen voittoon sinä uskot? Betsaa ja hyödynnä vaikka jokin alla olevista tarjouksista!

Nordicbet ilmaisveto jalkapalloon

Lionel Messi janoaa maajoukkuemenestystä

Lionel Messi on aivan varmasti yksi jalkapallohistorian parhaista pelaajista. Mies on voittanut seurajoukkueuralla sekä henkilökohtaisella tasolla kaiken mitä on ollut tarjolla mutta maajoukkuemenestys on saanut odottaa sekä miestä itseään, että koko Argentiinan kansakuntaa. Messi on kokenut urallaan kolme Copa American finaalitappiota sekä yhden selkäsaunan MM-finaalissa. Nyt odotukset ovat jäätävän korkeat mutta kisa-avauksen perusteella käteen on jälleen jäämässä luu. Kolumbia yllätti Argentiinan avausottelussa lukemin 2 –  0 kun yksikään Argentiinan tähtipelaajista ei saanut toimitettua nahkakuulaa verkonperukoille.  Onko La Albiceleste pelaajien ruuti märkää vielä Paraguay ottelussa vai lyödäänkö taululle samat tulokset kuin edellisessä vuoden 2015 Copa American kohtaamisessa jossa Argentiina voitti lukemin 6 – 1 (kerroin 111.00) ? Maalitekijäveikkauksessa tarjotaan Messille kerrointa 1.83, Aguerolle 2.45 ja Lautaro Martinezile 2.63.

Argentiinan mahdollinen avaus kokoonapano: 

Armani; Casco, Pezzella, Otamendi, Tagliafico; Pereyra, Paredes, Lo Celso, De Paul; Messi, Aguero

Paraguay suli Qataria vastaan

Paraguay aloitti avausottelunsa tulevaa MM-kisaisäntää Qataria vastaan vahvasti, kun joukkue johti ottelua ennen täyttä tuntia lukemin 2 – 0. Paraguayn sulaminen tarkoitti tilastojen kannalta sitä että maajoukkue ei ole voittanut edellisestä kahdeksasta Copa American ottelustaan yhtään ja itseasiassa kaiken kaikkiaan edellisestä kahdeksastatoista Copa American ottelusta vain yksi on päättynyt Paraguayn hyväksi – vuoden 2015 1 – 0 voitto Jamaikasta. Paraguayn puolustus näytti avausottelussa haavoittuvaiselta ja tuskin se mikään vahva muuri on ensi yönäkään. Paraguay tarvitsee maaleja pärjätäkseen ottelussa ja yksi potentiaalinen maalintekijä voisi olla Newcastle Unitedin ässä Miguel Almiron. Almiron maalille tarjotaan otteluun kerrointa 8.00

Paraguayn mahdollinen avaus kokoonapano: 

Fernandez; Valdez, Balbuena, Alonso, Arzamendia; Ortiz, Rojas; Gonzalez, Almiron, Dominguez; Cardozo

Argentiina voittaa?

Argentiina on pakkovoiton edessä ja Paraguay seilaa tappiputkessa. Pelissä voi olla mahdollisuudet suuryllätykseen mutta me lähdemme siitä että Argentiina hoitaa ottelun. Unibetin 3-suuntainen tasoitusveto tarjoaa Argentiinan voitolle kertoimen 2.28 tilanteessa jossa Paraguay aloittaa ottelun yhden maalin johdossa. Esimeriksi lopputulokset 2 - 0 tai 3 -1 ovat tässä tapauksessa voittavia kohteita. Mitä sinä betsaat?

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä