Coppa Italia: AC Milan - Juventus 13.02.2020 Klo 21.45

Torstai-iltana 13.02.2020 pelataan yksi Italian isoimmista derbyistä kello 21.45 alkaen kun Italian Cupin välierässä kohtaavat kaksi maan suurseuraa AC Milan ja Juventus.
Coppa Italia: AC Milan - Juventus
Helmikuu 13,2020
21:45

Coppa Italia: AC Milan – Juventus, iso Cup-ottelu!

Ottelupari tarjoaa jo itsessään ison kamppailun mutta Coppa Italiassa tämä välienselvittely on jo lähes legendaarinen. Joukkueet ovat muun muassa kohdanneet edellisen kolmen vuoden aikana toisensa kahdesti Cupin finaalissa. Mestaruuksista molemmat ovat menneet torinolaisille. AC Milanille maistuisi varmasti kosto kauden 2019/20 välierissä. Pitkävetokertoimet ovat ottelussa tämän kauden aikaisempien näyttöjen perusteella ansaitusti Juventuksen puolella lukemin 3.40 – 3.45 – 2.14.

Cristiano Ronaldo iskee jälleen?

Juventus on voittanut (kaikki kilpailut huomioiden) yhdeksän ottelua putkeen Rossonerin ja Bianconerin välisestä kohtaamisesta. Juvella on takana pettymysten täyteiset edelliset ottelukierrokset, joten povaamme että joukkue lähtee tässä ottelussa alusta asti hakemaan kaksi osaisen otteluparin ratkaisua jo hyvissä ajoin. Kukapa sitten voisi olla mustavalkoisten maalintekijä? Portugalilainen Cristiano Ronaldo on tehnyt maalin seitsemässä ottelussa putkeen ja kokonaissaldo tässä otannassa on 11 häkkiä. Eiköhän Coppa Italian välierä ole juuri ratkaisupeleissä loistavalle Ronaldolle oikea paikka niitata yksi iso maali lisää? Ronaldon maalille saa LeoVegasilta kertoimen 2.12.

BONUS: 100% €100 asti
Pelaa nyt

Onnistuuko AC Milan ja Zlatan Ibrahimovic?

Vaikka povaamme että Juventus voittaa ottelun niin tämä ei missään nimessä pois sulje sitä, etteikö AC Milan voisi niin ikään onnistua kotikentällään San Sirolla maalinteossa. AC Milan on pelannut tämän vuoden alun hyvin eikä se ole hävinnyt kuin yhden kamppailun. joukkueen saatua turpaan Milanon derbyssä viime sunnuntaina. Yksi punamustien piristyruiske on ollut paluun kaupunkiin tehnyt Zlatan Ibrahimovic. Ruotsalainen oli terävä Interiä vastaan maalilla sekä maalinjohtaneelle syötöllä. Zlatan on myös koko Italiassa olo ajan räksyttänyt Ronaldosta, joten isolla egolla varustetulla Ibrahimovicilla olisi nyt tuhannen taalan paikka lyödä pallo nuottaan entistä seuraansa vastaan. Zlatanin maalille ottelussa saa kertoimen 2.63.

Live-Stream AC Milan – Juventus

Tähän huippuotteluun on tarjolla myös ilmainen live-stream! AC Milan – Juventus lähetetään ilmaisena live-streamina YLE Areenassa kello 21.45 alkaen. Lisäksi ottelu voi seurata perinteisestä TV:stä YLE TV 2 kanavalta.

Maalintekijät

Tähän otteluun vetolapulle maalintekijöitä! Ronaldo. Zlatan ja ehkä paluun penkiltä kentälle tekevä Paulo Dybala?

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä