Coppa Italia Finaali: Napoli - Juventus 17.6.2020 Klo 22:00 - Vihje ja Kertoimet

Saapasmaassa pelataan jälleen ja tänää on luvassa finaalihuumaa!
Coppa Italia Finaali: Napoli - Juventus
Kesäkuu 17,2020
22:00

Italiassa pelataan tänään vasta kolmas ottelu koronatauon jälkeen ja tässä ottelussa laitetaan välittömästi jakoon Coppa Italia pokaali. Kello 22.00 alkavassa Coppa Italian finaalissa toisensa kohtaavat Napoli sekä Juventus.

Juventuksen kone ei vielä käynnissä

Juventuksen ja joukkueen managerin Maurizio Sarrin tilanne on mielenkiintoinen. Sarri kohtaa ottelussa entisen seuransa ja Sarrilla on tässä pelissä vihdoin mahdollisuus voittaa ensimmäinen pokaali Italiassa. Juventus eteni finaaliin kaksiosaisten välierien jälkeen AC Milania vastaan. Kaksikon ensimmäinen osaottelu päättyi 1-1 kun Cristiano Ronaldo iski arvokkaan vierasmaalin pilkulta. Toinen osaottelu päättyi Torinossa 0-0 ja juuri Ronaldon 1. pelin osuma vei Vanhan Rouvan jatkoon vierasmaalisäännön turvin.

Juventuksen kannalta on melko huolestuttavaa, että joukkue pelasi toisessa osaottelussa 74. minuuttia yhden miehen ylivoimalla eikä onnistunut maalinteossa.  Itse Cristiano Ronaldokin epäonnistui pelissä rangiastuslaukauksessa, joten voi huoletta sanoa, että 3kk tauko on ruostuttanut tulivoimaisen joukkueen hyökkäysvoimaa.

Napoli haluaa voittaa

Napolin valmentaja Gennaro Gattuso pelaa nyt toisen kerran Coppa Italian finaalissa kolmen vuoden sisään. Edellinen reissu tyssäsi juuri Juventukseen, kun silloin AC Milanin peräsimessä ollut valmentaja koki 4-0 tappion. Napoli vie välierien ensimmäisessä osaottelussa vierasvoiton 0-1 Interiltä ja toisessa osassa joukkue ottelu päättyi 1-1 kun seuralegenda Dries Mertens iski ratkaisevan maalin nousten Napolin kaikkien aikojen maalintekijäksi 122 osumalla.

Napoli on yksi Italian suurista seuroista ja sillä on eräät maan fanaattisimmat fanit. Joukkue ei ole kuitenkaan juuri menestyksellä juhlinut ja se tietää, että tässä ottelussa on iskun paikka.

Yhteenveto Napoli – Juventus

Maurizio Sarrin Juventus ei ole tällä kaudella ollut missään vaiheessa niin tappava kuin joukkueen hyökkäyskalustolla olisi lupa odottaa. Ensimmäinen ottelu tauon jälkeen oli niin ikään tukkoinen. Coppa Italialla ei ole myöskään niin suurta painoarvoa paljon voittaneelle joukkueelle kuin Napolilla. Gattuso piiskaa jenginsä aivan varmasti parhaimpaansa ja tässä ottelussa saattaa piillä yllätysvoittaja ja me lähdemme kokeilemaan vetoa Juventusta vastaan.

Kertoimet tarjoaa 888:

Sarri jää vieläkin ilman voittoa?

Napoli pelasi ennen koronatauokoa Juventusta paremmin ja se jatkoi pelejä Juvea paremmin. Napolilla on intohimoa voittaa, Juventus pelkää häviämistä. Lähtevätkö huhut Sarrin potkuista huomenna liikkeelle? Betsaa!

Aseta vetosi

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia