Coppa Italia: Juventus - AC Milan 12.06.2020 Klo 22:00 - Vihje ja Kertoimet

Saapasmaassa pelataan jälleen!
Coppa Italia: Juventus - AC Milan
Kesäkuu 12,2020
22:00

Jalkapalloa elävä ja hengittävä Italia saa vihdoin piristystä koronaviruksen runtelemaan maahan, kun maan jalkapallosarja Serie A sekä Cup-kilpailu Coppa Italia palaavat päiväjärjestykseen. Yli kolme kuukautta kestäneen futistauon katkaisee välittömästi huippuottelu Juventus – AC Milan. Tämä peli on Coppa Italian semifinaalien toinen osaottelu, joka piti alun perin pelata jo maaliskuun alussa.

Ennakkoasetelmat Juventus – AC Milan

Joukkueiden välinen ensimmäinen osaottelu päättyi helmikuussa Milanon San Sirolla tasalukemiin 1-1. Vanha Rouva ei ollut tuossa ottelussa missään nimessä iskussa ja Cristiano Ronaldon rangaistuspilkulta iskemä tasoitusmaali jätti huonon maun sekä vastustajien, että fanien suuhun. Juventus pelasi muutenkin ennen koronaviruksen aiheuttamaa taukoa huonosti vieraissa, kun joukkue ei voittanut yhtään edellisestä kolmesta vieraskamppailusta. Tämä ottelu pelataan Allianz Stadiumilla joten Juventuksella on ”kotietu” mutta kuten esimerkiksi Bundesliigassa on nähty niin tyhjät katsomot eivät juuri anna kotijoukkueelle tukea.

Juventus juhlaa vuosien takaa…

Miten tauko näkyy pelissä?

On vaikea arvioida millainen peli perjantaina tullaan näkemään. Molemmat joukkueet ovat olleet poissa tositoimista yli 3kk:n ajan eivätkä yhteiset harjoitukset ole kuin alle kuukauden. AC Milan puolusti otteluparin avausosassa loistavasti pitäen Juventuksen poissa tekopaikoilta. Nyt joukkueella ei ole kuitenkaan alla yhtään tosipeliä, joten on vaikea nähdä, että punamustat saisi puolustettua yhtä tiiviisti tässä pelissä. AC Milan joutuu tulemaan tässä toimeen myös ilman ruotsalaistähti Zlatan Ibrahimovicia jonka koko loppukausi on vaarassa loukkaantumisen vuoksi.

Myös La Liga kausi jatkuu, onnistuuko Messi välittömästi?

Yhteenveto Juventus – AC Milan

AC Milan ei ole voittanut Juventusta Torinossa sitten vuoden 2016 eikä Stefano Piolin suojatit ole onnistuneet maalinteossa kuin yhdessä ottelussa edellisessä neljässä vieraspelissä Torinossa. Sen sijaan Juventuksen portugalilaistähti on tehnyt edelliseen viiteen keskinäiseen kamppailuun kolme maalia ja jotenkin on sellainen kutina, että CR7 jos joku haluaa iskeä pallon nuottaan heti kun hänet päästetään irti lieasta. Nostamme tähän otteluun vetokohteiksi Juventuksen voiton sekä Cristiano Ronaldon onnistumisen maalinteossa.

Kertoimet tarjoaa Mr Green:

  • Juventus voittaa – 1.55
  • Ronaldo tekee maalin – 1.95
  • Juventus voittaa + Ronaldo tekee maalin – 2.45

Vanha Rouva jatkaa?

Tuleva ottelu ei varmasti tarjoa mieletöntä tykitystä mutta yhtä kaikki on mielenkiintoista nähdä suurjoukkueet jälleen tositoimissa. Juventus Ronaldon mitalla voittoon?

Aseta vetosi

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia