Coppa Italia: Napoli - Inter 13.06.2020 Klo 22:00 - Vihje ja Kertoimet

Saapasmaassa pelataan jälleen!
Coppa Italia: Napoli - Inter
Kesäkuu 13,2020
22:00

Tämä viikonloppu on riemukasta aika italiaiselle jalkapallokansalle, kun maan suurseurat palaavat tositoimiin Coppa Italian merkeissä. Pelit alkavat yli kolmen kuukauden mittaisen koronavirustauon jälkeen perjantaina 12. kesäkuuta Italian Cupin välierien toisella osaottelulla, jossa kohtaavat Juventus sekä AC Milan. Lauantaina 13. kesäkuuta ottelut jatkuvat niin ikään samalla teemalla, kun välierien toisella kierroksella paikkaa CUP-finaalissa tavoittelevat Napoli sekä Inter.

Ennakkoasetelmat Napoli – Inter

Napoli lähtee tähän otteluun hienoisen edun turvin. Joukkue voitti kauan sitten helmikuussa avausottelun vierasmaalilla 0-1 ja tähän otteluun se pääsee ”kotiedun” turvin Stadio San Paololla. Napolilaisten kannalta on oikein hyvä uutinen, että joukkueen luottopuolustaja Kalidou Koulibaly on kuntoutunut pitkän tauon aikana ja mies on valmis ottamaan vastaan Interin lähentely-yritykset.

Inter pääsee tähän otteluun niin ikään täydellä kokoonpanolla ilman loukkaantumisia. Antonio Conte odottaa varmasti tuloksia alkukaudella häikäiseviä otteita esittäneiltä Romelu Lukakulta sekä Lautaro Martinezilta. Mikä on duon peli-ilo ja vire?

Myös La Liga kausi jatkuu, onnistuuko Messi välittömästi?

Yhteenveto Napoli – Inter

Napolin viisi edellistä ottelua ennen taukoa tuottivat Gennaro Gattuson miehistölle neljä voittoa sekä makean tasapelin FC Barcelonaa vastaan. Inter sen sijaan hävisi viiden edellisen pelinsä aikana maan mestaruustaistelun kannalta ehkä ratkaisevasti sekä Juventukselle että Laziolle kuten myös välierien avauksen Napolille.

Ottelupari ratkaistaan tasatilanteessa suoraan rankkareilla: 

Edellisestä viidestä keskinäisestä molemmat joukkueet ovat voittaneet kaksi ja kerran on pelattu 0-0 tasan. Edellisestä seitsemästä peräti viidesti on jääty alle 2.5 maalin. Me povaammekin tästä ottelusta vähämaalista sekä tasaista ottelua, jossa Inter painostaa, Napolin iskiessä nopeasti vastaan. Pelaamattomuus tulee kuitenkin näkymään piimänä pohkeissa ja vähäisenä maalimääränä. Haemme otteluun tasurikohdetta sekä vähämaalista lopputulosta.

Kertoimet tarjoaa Mr Green:

  • Ottelussa alle 2.5 maalia – 1.95
  • Tasapeli – 3.55

Luvassa tiukkaa vääntöä?

Kumpikaan joukkue ei mässäillyt maaleilla ennen taukoa ja tuskin se ketsuppipullo kotona ollessa on auennut. Luvassa tasainen kamppailu jossa iso panos mikäli toinen seuroista haluaa voittaa minkä tahansa pytyn kauden päätteeksi. Tasapeli?

Aseta vetosi

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia