Crystal Palace - Newcastle 4.2.2018, Palacella loukkaantumishuolia

Kumpikin joukkueista pelasi viime kierroksella tasan, ja hävisi ennen sitä. Newcastlella on etulyöntiasema, sen joukkue on terveemmässä kunnossa.

Roy Hodgson on nostanut Crystal Palacen pois Valioliigan jumbopaikalta. Nyt Palace on sarjassa sijalla 15, matkaa putoamisrajan alle on kaksi pistettä. Tilanne liigan pohjilla on tiukka. Newcastle on heti Crystal Palacen alapuolella kahden pisteen päässä. Kumpikin joukkueista pelasi edellisellä kierroksella tasapelin, Crystal Palace vieraissa West Hamin kanssa lukemin 1-1 ja Newcastle kotonaan samoin lukemin Burnleytä vastaan. Ennen tasureita kumpikin joukkueista hävisi, Palace Arsenalin kentällä 1-4 ja Newcastle Manchester Cityn kentällä 1-3. Joukkueet ovat siis edenneet melko tasavahtiin viime aikoina.

Putoamiskamppailussa mukana oleville on hyvin tärkeää voittaa muut putoamistaistossa olevat. Newcastlella on tällä viikolla erinomainen paikka kohdata Crystal Palace, sillä Palacella on pahoja loukkaantumisongelmia. Siltä puuttuu ottelusta pitkä lista pelaajia: Dann, Loftus-Cheek, Puncheon, Sako, Schlupp ja Wickham. Joukkue joutunee laittamaan siirtoikkunan viimeisenä päivänä hankkimansa Alexander Sorlothin suoraan avaukseen. Norjalainen hyökkääjä Sorloth tuli Englantiin Tanskan Midtjyllandista. Newcastlelta sivussa on vain Gamez.

Maalinteko tuottaa vaikeuksia

Newcastlen ongelma on viime aikoina ollut maalinteko. Viimeisissä kymmenessä ottelussa se on tehnyt vain yhdeksän maalia. Newcastlen manageri Rafa Benitez reagoi maalinteko-ongelmaan hankkimalla hiljattain Leicesteristä lainasopimuksella Islam Slimanin. Algerialainen Slimani on jo uhonnut hoitavansa Newcastlen kuiville. Slimanilla on ollut viime aikoina ongelmia lievän reisivamman kanssa, ja se saattaa vielä pitää hänet vaihtopelaajana. Jos Slimani on sivussa, niin Newcastlen kärjessä pelannee Dwight Gayle, joka siirtyi Newcastleen Crystal Palacesta kesällä 2016.

Newcastlella on vielä siipirikon Palacen harmina pari nopeita laitureita. Kenedy ja Christian Atsu pelaavat suoraviivaisesti, ja kumpainenkin oli kovassa kunnossa edellisessä Burnley -ottelussa.

Vierasjoukkueelle lantit

Newcastle on tällä kaudella pelannut vieraissa vapautuneemmin kuin kotikentällä. Ja tulostakin se on saanut suhteellisesti paremmin vieraissa kuin kotona. Kotiotteluiden sarjataulukossa Newcastle on toiseksi viimeisenä, vierasotteluiden taulukossa se taas on sijalla 12.

Crystal Palace taas on ollut kotonaa vahvempi. Sen kotiotteluiden saldo on 4-4-4, vieraissa se on saanut kasaan pisteitä kymmenen.

Vetomarkkina ei laita liikaa painoa Palacen loukkaantumisongelmille. Unibet antaa kotivoitosta kertoimeksi 2.00, vierasvoitosta saa kertoimeksi 4.25. Vedot on syytä laittaa Newcastlelle. Newcastle +0 saa Unibetilta kertoimen 3.05, se kannattaa rastittaa lapulle. Tasapelillä panos palautetaan.

Crystal Palacen mahdollinen avaus: Speroni – Fosu-Mensah, Tomkins, Sakho, van Aanholt – Townsend, Milivojevic, Cabaye, McArthur – Zaha, Benteke

Newcastlen mahdollinen avaus: Darlow – Yedlin, Lascelles, Clark, Dummett – Atsu, Diame, Merino, Kenedy – Gayle, Joselu

Vetomarkkina ei laita liikaa painoa Palacen loukkaantumisongelmille. Unibet antaa kotivoitosta kertoimeksi 2.00, vierasvoitosta saa kertoimeksi 4.25. Vedot on syytä laittaa Newcastlelle. Newcastle +0 saa Unibetilta kertoimen 3.05, se kannattaa rastittaa lapulle. Tasapelillä panos palautetaan.

Aseta vetosi