DreamHack Masters Spring: NaVi - ENCE 28.05.2020 Klo 18:30 - Vihje ja Kertoimet

CS:GO areenoilla pelataan 28.05.2020 monta ottelua. Meidän vihje päivään on Natus Vincere vs. ENCE. Lue vihje, katso kertoimet ja lyö vetoa!
CS:GO: NaVi - ENCE
May 28,2020
18:30

DreamHack Masters Spring: NaVi – ENCE

Pitkävetokertoimet (VulkanBet) 1.50 – 2.30

TV/Stream: Twitch/Vulkanbet

Suomalaisen esport-suuruuden ENCEn DreamHack Masters Spring turnaus alkaa torstaina 28.05.2020. ENCE on heti kättelyssä todella kovan paikan edessä, kun sitä vastaan asettuu lähtöjään ukrainalainen Natus Vincere eli NaVi. NaVi on tällä hetkellä HLTV-rankingin kakkonen ja pitkäaikainen ykkössijan pitäjä tältä keväältä.

NaVi ei loista kuten alkuvuodesta

NaVi lähtee tähän turnaukseen hienoiseen pettymykseen päättyneesn CIS-maiden Road to Rio turnauksen jälkeen. Venäläiset pelasivat Rio karsinnoissa viisi ottelua, joista he voittavat vain kaksi. Sekä Virtus.pro että Hard Legion antoivat NaVille kylmää kyytiä suorana 2-0 voitoilla, kun yksi lohkon huonoiten rankatuista, Syman, nitisti ennakkosuosikit 2-1. Näiden tulosten saattelemana NaVi:n sijoitus Road to Riossa oli sijat 7-8, joka ei ole todellakaan sitä mitä joukkueelta odotettiin.

NaVin kokoonpano koki viime vuonna muutoksia ja joukkueen tähti, yksi kaikkien aikojen CS-pelaaja Oleksandr ‘s1mple’ Kostyliev julisti vielä maaliskuussa IEM Katowice voiton jälkeen, että nyt on kasassa kaikkien aikojen NaVi nippu.  Edellinen Road to Rio turnaus oli kuitenkin pettymysten jatkumoa ESL Pro Leaguen neljännelle sijalle.

Kaikki katseet Jamppiin

ENCE matka on ollut viime syksystä lähtien myrskyistä. Joukkueen ja pelaajan Aleksi ”AleksiB” Virolaisen tiet erkanivat pelit menivät penkin alle. ENCE oli hetken jopa rankingissa loistavasti tänä vuonna pelanneen HAVU:n alapuolella. Homma on kuitenkin alkanut viime aikoina kulkea paremmin ja erityisesti nuoren lupauksen Elias ”Jamppi” Olkkosen mukaan tulo sekä Aleksi ”allu” Jallin siirtyminen pelinjohtajan paikalta pelkkään AWP-rooliin ovat olleet piristysruiskeita ENCE:n pelille.

Jamppi on pelannut nyt ENCEn riveissä viisi ottelua Elisa Invitational turnauksessa ja hänen voittoprosenttinsa suomalaisjoukkueen mukana on tasan 100%. Jatkuuko voittoputki S1mpleä ja kumppaneita vastaan?

Tälläinen pelimies kyseessä!


Kerroinpoiminnat NaVi – ENCE

ENCE on pelannut hyvin ja sillä on neljä voittoa edellisestä viidestä. Tilaston ainoa tappio tuli Road to Riossa Astralista vastaan. Tuossakin ottelussa ENCE laittoi maailman ykkösen koville lukemin 1 – 2 (17-19 Train, 16-12 Nuke, 11-16 Inferno). Me uskomme, että ENCE laittaa NaVin koville ja Jamppi tulee nauttimaan pelaamisesta maailman parhaita vastaan. Emme uskalla povata ENCEn suoraa voittoa mutta tasoitusvedon kerroin kelpaa pelikupongille!

Kerroinpoiminto Betwaylta: 

  • ENCE +1.5 – 1.40
  • Karttoja yli 2.5  – 1.90
  • ENCE voittaa – 2.30

 

ENCEn kerroin laskenut

ENCE +1.5 kohteelle sai vielä alkuviikosta 1.90 kertoimen. NaVi pelasi turnauksen avauksessa Vitalityn kanssa 2-1 joka on laskenut suomalaisten kertoia. Ota kiinni ennen pohjakosketusta. Betsaa!

Aseta vetosi

eSports spesiaalit

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja