Aster - OneThree 14.05.2020 klo 12.00 - Vihje ja Kertoimet

CS:GO areenoilla pelataan 14.05.2020 monta ottelua. Meidän vihje päivään on Aster - OneThree. Lue vihje, katso kertoimet ja lyö vetoa!
CS:GO Aster - OneThree
May 14,2020
12:00

BLAST Rising: Aster – OneThree

Pitkävetokertoimet (VulkanBet) 4.08 – 1.22

TV/Stream: Twitch/Vulkanbet

Olemme viime viikkoina kirjoittaneet paljon suomalaisen ENCEn tähdittämästä Road to Rio CS:GO turnauksesta. Rion Major turnausta koskevassa karsintaturnauksessa on eri puolilta maailmaa mukana kaikki parhaat joukkueet. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö ympäri maapallon pyörisi myös muita turnauksia, joissa on paljon mielenkiintoisia joukkueita tulessa. Yksi juuri nyt pyörivistä merkittävistä CS:GO turnauksista on vedonlyöntisivusto Betwayn sponsoroima Betway Asia Masters turnaus

Aster alamäessä

Betway Asia Masters turnauksessa taistelleen 14 000$ palkintopotista ja sotaa tuosta rahasta käyvät torstaina 13.05.2020 joukkueet Aster sekä OneThree. Aster on pelannut tässä 30.04.2020 alkaneessa turnauksessa neljä ottelua, joista se on hävinnyt kolme. Kaksi edellistä ottelua ovat olleet suoria 2-0 selkäsaunoja Lynn Vision sekä Invictus Gamingia vastaan. Kaiken kaikkiaan Aster on hävinnyt edellisestä yhdeksästä ottelusta peräti kuusi eikä joukkueen vire vakuuta. Joukkue on sekoitus kiinalaista, filippiiniläistä sekä indonesialaista osaamista, joka on höystetty korealaisilla valmentajalla. Näyttää siltä, että monikulttuurisella joukkueella on huono synergia sekä jatkuvia kommunikaatio vaikeuksia. Joukkue lähtee otteluun selkeänä altavastaajana.

OneThree kovassa nousussa

OneThree teki isoja muutoksia kokoonpanoonsa huhtikuussa ja sen näyttää tuottavan tulosta. Joukkue on kivunnut toukokuussa peräti 21 sijaa ylöspäin rankingissa ollen nyt sijalla 144. Sijoitus ei vielä varsinaisesti häikäise ja joukkueella on vielä pitkä matka tavoitteeseensa nousta yhdeksi Kiinan parhaista joukkueista mutta suunta on oikea. OneThree on pelannut viime viikkoina suhteellisen vähän ja tämä on juuri nyt ainoa turnaus missä se on mukana. Otteet eivät ole kuitenkaan täysin ruostuneet sillä kolme ottelua ovat tuottaneet kaksi voittoa, kun se on kaatanut Invictus Gamingin 2-0 sekä Big Time Regalin 2-1.

Kerroinpoiminnat Aster – OneThree

Nämä kaksi joukkuetta ovat kohdanneet kolmesti noin 1,5kk sisään. Ensimmäisen OneThree vei lukemin 2-0. Sen jälkeen pelatut kerrasta poikki ottelut päättyivät 16-4 ja 7-16 OneThreen voittaessa jälkimmäisen. Vaikka Aster onnistui voittamaan viime kuussa kertaalleen OneThreen niin altavastaajan voittoprosentti on vain 30% edellisestä yhdeksästä ja joukkue menee koko ajan alaspäin. OneThree sen sijaan on pelannut hyvin ja vastaikään kokoonpanoon tullut veteraanipelaaja Lei ”bottle” Mao on pelannut loistavasti. OneThreen suoran voiton kerroin on kelvoton, joten lähdetään hakemaan suoraan 0-2 voittoa!

Kerroinpoiminnat VulkanBetiltä!

  • Alle 2.5 karttaa – 1.48
  • OneThree -1,5 – 1.72

OneThree iso ennakkosuosikki!

Asterin pakka on täysin sekaisin ja OneThree pelaa hyvin, suora 0-2 voitto suosikeille? Betsaa!

Aseta vetosi

eSports spesiaalit

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja