CS:GO: Astralis - ENCE 13.11.2020 Klo 16:00, uudistunut ENCE taistelee karttavoiton!

ENCE IEM Beijing-Haidan 2020 turnauksessa uuden ja hienon haasteen edessä. Miten suomalaiset pärjäävät? Katso kertoimet ja lyö vetoa!
Astralis - ENCE
Marraskuu 13,2020
16:00

IEM Beijing-Haidan 2020: Astralis – ENCE 13.11.2020 Klo 16:00

CS:GO turnaus IEM Beijing-Haidan 2020 Europe starttaa perjantaina 13. päivä marraskuuta B-lohkon osalta. Perjantai tarjoaakin mielenkiintoisen ottelun, kun legendaarinen tanskalaisjoukkue kohtaa Suomen suurimman ja kauneimman ENCE:n.

Lähtökohdat otteluun ovat vähintäänkin erikoiset, kun molemmat joukkueet ovat kokeneet paljon muutoksia kokoonpanojen suhteen viimeisten kuukausien aikana.

ENCE:llä uusi kokoonpano ja kuuden ottelun tappioputki

ENCE:n kokoonpano eli jo keväällä, kun Sami ”xseveN” Laasanen jäi sivurooliin Elias ”Jamppi” Olkkosen astuessa remmiin. Lopulta Laasanen siirtyi HAVU:n ja mies täydentää ENCE-kokoonpanoa Major-turnauksissa, joissa Jamppi on pelikiellossa. Piirin pienen pyöriminen ei kuitenkaan päättynyt tähän vaan sääntöjen rikkomisen sekä sairasloman vuoksi ENCE menettivät syksyn aikana sekä valmentajan että pelaajan. Nämä saappaat täytettiin HAVUilla kun Joonas ”doto” Forss siirtyi uutena pelaajana ENCE:n riveihin, Eetu ”saw ” Sahan ottaessa vastuulleen valmennushommat. Viimeisimmät diilit solmittiin vain noin viikko sitten ja ENCE:n pakka on ymmärrettävästi vielä sekaisin. Tähän kun lisätään se fakta että joukkue on hävinnyt kuusi ottelua putkeen ja ollut kuukauden pelaamatta niin suomalaisten voitto ei tunnu kovinkaan mahdolliselta.

Ei allun mutta doton debyytti ENCE:ssä ovella: 

Astralis saanut vanhan jengin jälleen koknaisuudessan kasaan

ENCE:n tavoin Astralis on käynyt läpi paljon muutoksia. Joukkueesta on ollut pelaajia vuoron perään sairaslomalla henkisen väsymyksen vuoksi ja Astralis on pyrkinyt kasvattamaan rosteriaan kuuteen tai peräti seitsemään pelaajaan, joita se voisi kierrättää väsymyksen estämiseksi. Tällä hetkellä tanskalaisilla on koossaan niin sanotusti dream team, jossa helmikuussa 2018 remmiin mukaan tullut Emil ”Magisk” Reif on ainoa, joka ei ole ollut Astarliksen mukana vuodesta 2016 asti. Astralis pelasi lokakuussa vahvasti ja joukkue voitti muun muassa ESL Pro Leaguen sekä oli DreamHack Open Fall turnauksessa kolmas. Edellisestä viidestä kamppailusta joukkue on kuitenkin hävinnyt peräti kolme, joka on lähes poikkeuksellisen paljon. Miten käy ENCEä vastaan?

Veikkaus Astralis – ENCE

ENCE on ansaitusti tämän ottelun iso iso altavastaaja. Tappiota, muutoksia, epävarmuutta. Astralis sen sijaan on aina vahva. Suomalaiset ovat kuitenkin aina syttyneet tähän otteluun pariin ja edellisestä seitsemästä kartasta voitot ovat vain 4-3 Astralikselle ja tuo yhden voiton erokin on haettu jatkoajalta. ENCE on ollut tänä vuonna varsin vahva sekä Dust2 että Train mapeissa. Train on ENCE:n yleisin firs pick mutta koska Astralis on Dust2:ssa peräti kuuden kartan tappioputkessa niin siinä voisi olla suomalaisittain iskun paikka!

Uskomme että Astralis vie ottelun mutta ratkaisuun vaaditaan täydet kolme karttaa sillä ENCE tulee olemaan pelaamaa pirteästi uudella kokoonpanolla ja nappaa yhden karttavoiton!

Complexity - ENCE

Lyö vetoa ENCE:n ottelusta!

Yllättäisikö uuden edessä oleva ENCE legendaarisen tanskalaisjoukkueen vähintään yhdessä kartassa? Betsaa ja jännitä!

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä