CS:GO: BIG - ENCE 19.09.2020 Klo 15:00, ENCE:lle vähintään yksi kartta!

ESL Pro League on hyvässä vauhdissa! Lauantaina 19.09.2020 luvassa iso ottelu BIG - ENCE! Katso kertoimet ja lyö vetoa!
BIG - ENCE
Syyskuu 19,2020
15:00

ESL Pro League: OG – ENCE 19.09.2020 Klo 15:00

ESL Pro League jatkuu jälleen lauantaina. Suomalainen ENCE kohtaa iltapäivällä kello 15:00 alkavassa ottelussa saksalaisen BIG:n. BIG oli maaginen alkukesästä ja joukkue jäi pelitauolle HLTV-ranking sijalta 1. Nyt saksalaisten vire ei ole enää yhtä hyvä kuin pari kuukautta sitten. Luvassa mielenkiintoinen ottelu!

ENCE pelannut vahvasti

ENCE on pelannut tässä turnauksessa kuusi ottelua, joista se on voittanut neljä ja hävinnyt kaksi. Molemmat tappiot ovat tulleet suomalaispelaajia sisältäneille joukkueille GODSENT:lle sekä OG:lle. Mikä hienointa ENCE:n kannalta joukkue voitti molemmissa tappiollisissa otteluissa oman karttavalintansa. Itseasiassa ENCE on voittanut kaikissa tämän turnauksen otteluissa oman karttavalintansa. Valinnat ovat vaihdelleet Trainin, Dust2:n sekä Miragen välillä.

BIG:n taso vaihtelee

BIG on niin ikään voittanut tässä turnauksessa neljä ottelu ja hävinnyt kaksi. Saksalaiset aloittivat turnauksen kahdella voitolla, jota seurasi kaksi tappiota ja jälleen kaksi voittoa. Lauantain G2 ja keskiviikon GODSENT voitot olivat molemmat todella tiukkoja ja vaikka BIG:n round difference on tässä vaiheessa parempi kuin ENCE:llä niin ei joukkue ole yhtä loistavassa iskussa kuin loppukeväästä ja alkukesästä.

Vedonlyönti BIG – ENCE

BIG on asetettu tähän otteluun todella isoksi ennakkosuosikiksi. Meidän näkemyksemme mukaan tasoero ei ole tässä turnauksessa niin iso mitä kertoimet antavat ymmärtää. ENCE on pelannut todella hyvin ja altavastaajan kertoimet houkuttelevat. ENCE:n voitolle saa maukkaan kertoimen 2.45 Unibetilta.

Varovaisemmalle pelaajalle hyvä vetokohde on ENCE +1,5. Uskomme suomalaisten vievän ottelussa vähintään yhden kartan ja tämän vedon kerroin on sama kuin BIG:n voitolle. Pidämme ENCE:n vähintään yhden kartan voittoa todennäköisempänä kuin BIG:n koko ottelun voittoa!

Betsiehdotukset tähän otteluun:

Unibet esports korotetut kertoimet

Lyö vetoa CS:GO otteluista!

CS:GO palaa rytinällä isoille pelikentille. Lyö vetoa ESL Pro League otteluista ja nappaa ENCE ottelusta betsi kiinni!

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä