CS:GO: BIG - OG 15.08.2020 Klo 17:00 - Vedonlyöntivihje ja Kertoimet

DreamHack Open Summer Europe tuo CS:GO ottelut takaisin serverille. Turnaus on edennyt nyt kohti ratkaisua, miten käy ottelussa BIG - OG? Katso kertoimet ja lyö vetoa!
BIG - OG
Elokuu 15,2020
Klo 17:00

cs:go vedonlyönti kertoimet

DreamHack Open Summer 2020 Europe

CS:GO palaa pelin kärkijoukkueiden osalta areenoille elokuun ensimmäisenä viikonloppuna. Eurooppalaisten joukkueiden osalta mielenkiintoisinta antia on DreamHack Open Summer 2020 Europe turnaus. Turnauksessa on mukana kahdeksan kivenkovaa eurooppalaista jengiä, jotka taistelevat voittajalle ojennettavasta 35 000$ rahatukusta. Kaiken kaikkiaan turnauksen prizepool on suuruudeltaan 90 000$.

Turnaus alkaa olla siinä pisteessä että tänään haetaan pelipaikkoja turnauksen päättävään Grand Final otteluun. Alla päivän ottelut vedonlyöntikertoimineen, suluissa joukkueen HLTV-ranking.

Lauantaia 15.08.2020

Klo 14:00 Complexity (#9) 1.53 – Heroic(#19) 2.37

Klo 17:00 BIG (#28) 1.36OG (#13) 3.00

Lyö vetoa otteluista Vedonlyöntisivusto Unikrnilla ja lunasta toimiva tervetuloabonus!

BONUS: Talleta 20€ & Saat 80€ pelirahaa!
Pelaa nyt

CS:GO BIG – OG 15.08.2020 Klo 17:00

Complexity - ENCE

OG on pelannut tässä turnauksessa hyvällä tasolla. Joukkue on kaatanut ensimmäisillä kierroksilla venäläiset forZe:n sekä Spiritin mutta niin ikään tänään finaalipaikkaa hakeva Complexity oli OG:ta vahvempi lukemin 2-0 (16-14, 16-13). OG on tällä hetkellä oman historiansa parhaalla rankingillä (#13) mutta silti ero maailman kärkeen on vielä isohko.

Joukkue napsii jatkuvasti voittoja TOP 20 huonommalla puolella olevista jengeistä mutta Vitalityn, BIG:n, Complexityn sekä NiP:n kaltaiset joukkueet ovat yhtä poikkeusta lukuun ottamatta järjestäen pesseet OG:n kesä-elokuun aikana. mantuun, Aleksib:n ja kumppaneiden on tänään laitettava parastaan, mikäli herrat mielivät kaataa BIG:n.

OG kaipaa jälleen tänään hyvää peliä Aleksib:ltä.

BIG iso ennakkosuosikki

Saksalainen BIG on tällä hetkellä CS:GO:n ehdoton ykkösjengi. Joukkue oli vielä tammikuussa 2020 ranking-sijalla 46. mutta germaanit ovat pitäneet hallussaan jo kuusi viikkoa rankingin ykkössijaa. BIG ei ole koskaan aiemmin loistanut siksi, ettei joukkue ole menestynyt LAN-turnauksissa. Koronaviruksen aiheuttama online-aikakausi on kuitenkin sopinut XANTARESille ja kumppaneille paremmin kuin osalle joukkueista.

BIG lähtee turnaukseen vahvassa neljän ottelun voittoputkessa. Joukkue on isommassa kuvassa voittanut 4/5 edellistä otteluaan ja 14/16 edellistä. Ainoat tilastotappiot ovat tulleet, lopulta joukkueen voittoon päättyneessä, cs_summit 6 Europe turnauksessa. On vaikea nähdä, etteikö kuumat saksalaiset jatkaisivat finaaliin tässäkin turnauksessa.

Vedonlyönti BIG  – OG

Nämä joukkueet kohtasivat toisensa kahdesti cs_summitissa kesä-heinäkuun vaihteessa. OG voitti ensimmäisen kohtaamisen 2-1, semifinaaleissa BIG oli vahvempi samoin lukemin. BIG hävisi yllättäen turnauksen alussa Endpointille yhden kartan ja edellisessä ottelussa Heroic laittoi saksalaiset ahtaalle Infernossa. OG on voittanut nimenomaan Inferno-kartassa BIG:n molemmissa aiemmissa kohtaamisissa ja kyseinen mappi on OG:n first pick. Näemmä tässä sauman OG:n karttavoitolle ja sille että ottelu ratkeaa vasta kolmannessa kartassa.

Betsiehdotukset tähän otteluun:

Complexity - ENCE

Lyö vetoa CS:GO otteluista!

CS:GO palaa rytinällä pelikentille! Lyö vetoa DreamHack otteluista ja nappaa OG:n ottelusta betsi kiinni.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä