HAVU - AGO & Nordavind 05.05.2020 - Vihje ja Kertoimet

CS:GO BLAST Rising 2020 turnaus pelataan 04.05.2020 - 22.05.2020. Meidän vihjeessämme puidaan suomalaisen HAVU:n tiistaina 05.05.2020 pelattavat ottelut AGO:a sekä Nordavindia vastaan. Lue vihje, katso kertoimet ja lyö vetoa!
CS:GO BLAST Rising: HAVU - AGO & Nordavind
May 05,2020
16:00

CS:GO BLAST Rising: HAVU – AGO & Nordavind

Pitkävetokertoimet (VulkanBet) 1.52 – 2.43 & 1.45 – 2.63

TV/Stream: Twitch/Vulkanbet

Suomalainen kovaa nousua tekevä esports joukkue HAVU lähtee hakemaan menestystä historian ensimmäisestä BLAST Risingistä. Uusi turnaus on tarkoitettu tulevaisuuden potentiaalia omaaville CS:GO  joukkueille sekä uusille tähdille. Turnaukseen on valikoitu kaikki joukkueet ranking-sijalta 25. tai alempaa. HAVU on kuitenkin pelannut niin loistavasti viime aikoina, että suomalaiset starttaavat turnauksen parhaiten rankattuna #22.

Turnauksessa on mukana 16 joukkuetta neljässä neljän joukkueen lohkossa. Alkulohkossa jokainen joukkue kohtaa toisensa kerran BO1 pelimuodossa. Alkulohkojen kaksi parasta jatkavat pudotuspeleihin. HAVU pelaa tiistaina 05.05.2020 kaikki alkulohkon ottelunsa B-lohkossa, jossa se kohtaa AGO:n, Nordavindin sekä Giantsin.

BLAST Rising 2020: HAVU – AGO 05.05.2020 Klo 16.00

HAVU kohtaa turnauksen avausottelussaan puolalaisen AGO:n joka on juuri nyt HLTV-rankingissa sijalla 53. HAVU starttaa ottelun 67,6% voittoprosentilla edellisestä kolmelta kuukaudelta. Joukkue esiintyi todella väkevästi isojen poikien joukossa Flashpointissa jossa HAVU ylsi aina kolmannelle sijalle asti. Matkan varrella kaatuivat muun muassa MAD Lions, Gen.G, Cloud9 sekä Envy. Mikä parasta HAVU nappasi komeita 2-0 voittoja altavastaajan asemasta ja osoitti että joukkueessa on ainekset menestykseen.

AGO ei ole pelannut yhtä vakuuttavasti kuin HAVU. Joukkueella on alla yhdeksän ottelua huhtikuussa Home Sweet Home Cup sekä LOOT.BET otteluissa. Tuloksena vain kaksi voittoa. Viimeisimmässä ottelussaan AGO vei ranking 16. BIG:n kolmanteen karttaan, kun se AGO voitti avauserän 10-16. Tämän jälkeen sakasalaiset menivät menojaan.

AGO on voittanut edellisestä yhdeksästä HAVU kamppailusta kuusi, joten se on niskanpäällä H2H tilastoissa mutta me uskomme tiistaina kotimaan sankareihin. HAVU on Nukessa sekä Vertigossa hyvissä voittoputkissa ja se omaa 5/7 kartassa AGO:a paremmat voittostatsit. Pelisilmää käyttäen HAVU bannaa Infernon sekä Miragen joten jäljelle jää joku joukkueelle maistuvista mapeista.

  • VulkanBet tarjoaa HAVU:n voitolle otteluun kertoimen 2.20

BLAST Rising 2020: HAVU – Nordavind 05.05.2020 Klo 20.30

Päivän toisessa kamppailussa HAVU kohtaa vastikään Elisa Invitational turnauksessa esiintyneen norjalaisen Nordavindin. Nordavind ei varmasti muistele lämmöllä Suomen turnaustaan vappupäivältä, kun joukkue hävisi kaikki kolme otteluaan ja erityisesti suomalaisjoukkue KOVA antoi kylmää kyytiä voittamalla Nordavindin Nukessa lukemin 6 – 16. Norjalaista, tanskalaista ja virolaista osaamista miksaava Nordavind voittanut vain 47,6% otteluistaan viimeisen kolmen kuukauden aikana ja joukkueen ranking on 45.

Joukkueella on taskussa vain yksi voitto edellisestä viidestä ottelusta ja joukkue joutuu pelaamaan ilman veteraaniapelaaja RUBINO:a joka on ollut sivussa jo helmikuusta lähtien. Miestä on korvannut useampikin pelaaja ja nyt mukana on H4RR3, jonka tilastot ovat jengin surkeimmat.

Myös tässä otteluparissa HAVU:lla on selvästi paremmat statsit 5/7 edellisessä kartassa ja juuri nuo kaksi (Inferno sekä Mirage) jäänee tässäkin ottelussa väliin. Nämä joukkueet ovat kohdanneet toisensa kolmesti BO1 otteluissa ja HAVU johtaa tilastoja lukemin 2-1.

  • Me uskomme tässäkin HAVU:n voittoon jolle saa kertoimen 1.45.

HAVU iskussa

HAVU on hyvässä vedossa ja matkalla jopa ENCEn ohitse kotimaan kovaimmaksi CS-joukkueeksi. Yhteiskerroin suomalaisten kahdella voitolle on pelattava 2.20. Betsaa!

Aseta vetosi

eSports spesiaalit

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja