BLAST Rising: Endpoint - HAVU 22.05.2020 klo 19.00 - Vihje ja Kertoimet

CS:GO areenoilla pelataan 22.05.2020 monta ottelua. Meidän yksi vihje päivään on Endpoint - HAVU. Lue vihje, katso kertoimet ja lyö vetoa!
CS:GO: Endpoint - HAVU
May 22,2020
19:00

BLAST Rising: Endpoint – HAVU

Pitkävetokertoimet (VulkanBet) 3.38 – 1.30

TV/Stream: Twitch/Vulkanbet

Uusia kykyjä ja potentiaalisia tulevaisuuden kärkijoukkueita kuhiseva CS:GO Blast Rising 2020 turnaus on edennyt finaalivaiheeseen. Grand Final ottelussa on upeasti mukana suomalaisväriä kun HAVU tavoittelee yli 17 000$ palkintopottia brittiläistä Endpointia vastaan! Suomalaiset lähtevät otteluun ennakkosuosikkeina mutta mikä on HAVU:n päivän vire?

HAVU jatkaa loistavia otteitaan?

Käsittelimme edellisessä HAVU-vihjeessä joukkueen puolivälieräottelua ruotsalaista Japalenoa vastaan. HAVU lähti tuohon otteluun niin ikään ennakkosuosikkina mutta hieman takunneiden edellisten otteluiden takia povasimme tuolloin tasaista ottelua, mutta ruotsalaiset olivat niin mietoja, että HAVU kaatoi heidät suoraan 0-2 (11-16 Overpass, 7-16 Train). Välierissä HAVU kohtasi saksalaisen ALTERNATE aTTax joukkueen, jolla HAVU pyyhi niin ikään lattiaan suoraan 2-0 (16-14 Vertigo, 16-3 Dust2). Erityisesti HAVU:n oma karttavalinta Dust2 oli suomalaisten ja ottelun parhaaksi äänestetyn Olli ”sLowi” Pitkäsen (20-8) näytöstä. Tässä myös varsin upea suoritus Aaro ”hoody” Peltokankaalta:

Endpoint riepottanut pienempiään

HAVU:n tavoin Endpoint on pelannut tähän mennessä pudotuspelit läpi ilmaan yhtään karttatappiota. Puolivälierissä Endpoint kaatoi AVEZ:n 2-0 (16-9 Overpassa, 16-10 Vertigo) ja semifinaaleissa Nordavind jäi brittien jalkoihin samoin 2-0 lukemin (19 – 16 Mirage, 16-9 Dust2). Endpoint lähtee tähän otteluun viiden ottelun mittaisessa voittoputkessa, kun se kaatoi ennen Blast Rising jatko-otteluita Hellcase Cup 8:ssa LDLC:n sekä SG.Pron kahdesti. Joukkueen viidestä voitoista kolme on tullut puhtaasti 2-0 lukemin.

 

Kerroinpoiminnat Endpoint – HAVU

Vaikka Endpoint on laadukas joukkue, rankingissa aivan HAVU:n kannoilla ja viiden ottelun voittoputkessa niin kyllä me uskomme tänään suomalaisten turnausvoittoon. Endpointin edellisestä vastuksista mikään ei ole ollut samalla tasolla HAVU:n kanssa ja H2H-tilastot (Endpoint 3 – HAVU 11) kertovat karun totuuden voimasuhteista. HAVU:lla on tällä hetkellä varsin vahva meno kartassa kuin kartassa ja yksilöt loistavat, joten jos suoralle voitolle tarjottava kerroin tuntuu liian pieneltä niin HAVU -1,5 tarjoaa vähän enemmän voita leivän päälle.

Kerroinpoiminnot Vulkanbetiltä: 

  • HAVU – 1.44
  • HAVU -1,5 – 2.33

HAVU turnausvoittoon?

HAVU hakee maukasta turnausvoittoa ja haluaa jatkaa matkaa kohti TOP 20 joukkeita. Jos joukkueella on normipäivä niin tästä pitäisi irrota helppo voitto! Betsaa!

Aseta vetosi

eSports spesiaalit

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja