BLAST Rising: Japaleno - HAVU 19.05.2020 klo 18.00 - Vihje ja Kertoimet

CS:GO areenoilla pelataan 19.05.2020 monta ottelua. Meidän yksi vihje päivään on Japaleno - HAVU. Lue vihje, katso kertoimet ja lyö vetoa!
CS:GO: Japaleno - HAVU
May 19,2020
18:00

BLAST Rising: Japaleno – HAVU

Pitkävetokertoimet (VulkanBet) 3.38 – 1.30

TV/Stream: Twitch/Vulkanbet

Uusia kykyjä ja potentiaalisia tulevaisuuden kärkijoukkueita kuhiseva CS:GO Blast Rising 2020 turnaus on edennyt pudotuspelivaiheeseen. Turnauksen neljännesvälierissä on hienosti mukana suomalaisväriä, kun HAVU tavoittelee paikkaa semifinaaleissa ruotsalaista Japalenoa vastaan. Suomalaiset lähtevät otteluun ennakkosuosikkeina mutta mikä on HAVU:n päivän vire?

Tässä HAVU-herkkua avauskierroksilta:

Japalenolla kokoonpano huolia

Japaleno on tällä hetkellä rankattu HLTV-rankingissa sijalle 56. Joukkueen sijoitus on tipahtanut kuukaudessa noin 16 sijaa. Japaleno on pelannut rankingissa tippumisesta ihan mukiinmenevästi. Ruotsalaiset ovat napanneet viidestä edellisestä ottelusta neljä voittoa ja se eteni tämän turnauksen pudotuspeleihin voittamalla oman C-lohkonsa paremmalla round differencellä ennen Japalenon kanssa tasapisteissä ollutta FATE:a sekä Movistar Ridersia.

Japanleno joutuu lähtemään tähän otteluun ilman vakiokasvoaan Daniel ”djL” Narancicia jota on tullut korvaamaan Simon ”tabz” Feldt. tabz on pelannut edellisen kolmen kuukauden aikana vain kymmenen karttaa eikä mies ole aktiivisesti mukana Japalenon kokoonpanossa, joten ruotsalaisilla on mielenkiintoinen tilanne miehistönsä suhteen.

Kerroinpoiminnat Japaleno – HAVU

Molemmat joukkueet voittivat alkusarjassa neljä ottelua sekä hävisivät kaksi. Japaleno hoiti omat ottelunsa round difference teholukemalla +27 kun HAVU:n vastaava luku oli paljon pienempi +18. Tämä kertoo siitä, että HAVU joutui omissa otteluissaan tiukemmille kuin Japaleno. HAVU on keskinäisissä kartoissa hienoisesti niskan päällä voitoin 5 – 8. HAVU:lla on ennen tätä ottelua peräti kuudessa kartassa seitsemästä Japalenoa paremmat tilastot.

Japaleno on ainoastaan Infernossa parempi mutta HAVU bannaa melko varmasti tämän sillä joukkue ei ole kolmeen kuukauteen pelannut sitä kertaakaan. Uskomme että HAVU on tässä vahvempi mutta suoralle voitolle tarjottava 1.30 kerroin ei kata riskiä. HAVU:n otteet ovat heilahdelleet ja ruotsalaiset ovat laittaneet suomipojan tiukoille H2H kohtaamisessa. Tästä syystä tasoitusveto +1.5 Japalenolle.

Kerroinpoiminnot Vulkanbetiltä: 

  • Japaleno +1.5 – 1.83
  • Ottelussa yli 2.5 karttaa – 2.38

 

HAVU hakee tasaisuutta

HAVU pelasi loistavan Flashpoint-turnauksen ja joukkue nousi hetkellisesti ENCE:n ohi rankingissa. HAVU-hype sai jatkoa, kun suomalaiset veivät Blast Rising 2020 ensimmäisen ottelukierroksen kaikki kolme ottelua vakuuttavasti nimiinsä. Toinen kierros ei kuitenkaan ollut yhtä loistava kuin ensimmäinen eikä HAVU voittanut näistä otteluista kuin ensimmäisen kaataen puolalaisen AGO:n 19-17. Seuraavissa otteluissa sekä Nordavind että Giants oli HAVUA vahvempi mutta tästä huolimatta suomalaiset etenivät neljännesvälieriin B-lohkon kakkosena.

HAVU hakee voittoa Japaleno potkii takaisin

Japaleno on tulinen joukkue joka voi helposti kiusata HAVU vähintään yhdellä karttavoitolla. Betsaa!

Aseta vetosi

eSports spesiaalit

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja