CS:GO: Complexity - Dignitas 27.01.2021 Klo 15:00

Vuoden toiset isot CS:GO kinkerit ovat käynnissä cs_summit 7 turnauksessa. Katso kertoimet ja lyö vetoa!
Complexity - Dignitas
tammikuu 27,2021
15:00

Koska eilisen illan cs_summit 7 vihje ottelusta Virtus.pro – FURIA meni niin mukavasti maaliin, että otetaan pikavinkki myös tälle iltapäivälle otteluun Complexity – Dignitas.

Complexity ja jks epävarmoja

Complexity lasketaan yleisesti papereissa A-korin joukkueeksi ja tiimiksi, joka voi taistelle minkä tahansa turnauksen voitosta. Monikansallisen joukkueen peli on kuitenkin todella ailahtelevaa ja tällä hetkellä blameF:n ja kumppaneiden suorittaminen ei pysy montaakaan ottelua putkeen huipputasolla. Complexity lähtee tähän otteluun ennakkosuosikkina kuten se lähti turnauksen avauskamppailuun fnaticia vastaan. Tuossa ottelussa, Dignitaksen tavoin, ruotsalainen joukkue antoi Complexitylle päihin 2-0 (16-8 Train, 16-12 Mirage).  Complexityn huonoin pelaaja ottelussa oli Justin ”jks” Savage. Savage onkin saanut viime aikoina paljon rapaa niskaansa suorittamisesta ja miehen suoritukset dumattiin muun muassa BLAST Premier Finals turnauksessa. jks on ollut parhaimillaan maailman TOP 20 pelaajien joukossa mutta edellisessä 40 kartassa mies on vain 16 kertaa plussalla.

Dignitas on yllätysvalmis

Dignitas on juuri nyt HLTV-ranginkissa sijalla #29. Joukkue päätti viime kauden MIDNITE Nine to Five turnauksessa neljällä voitolla ja kolmella tappiolla. Tämä vuosi on alkanut kahdella peräkkäisellä tappiolla, joten ei Dignitaksen vire sen kehuttavampi ole kuin Complexityn. Dignitas laittoi kuitenkin turnauksen avausottelussa OG:n todella ahtaalle, kun ruotsalaisnorjalainen viisikko hävisi ottelun 2-1, lähes tulkoon nöyryyttäen OG:ta Trainissa (16-14 Inferno, 3-16 Train, 16-14 Dust2)

Veikkaus Complexity – Dignitas

Vedonlyöntikertoimet otteluun ovat todella mustavalkoiset, sillä Complexityn uskotaan vievän tämän ylivoimaisesti. Me emme kuitenkaan näe asiaa samalla tavalla. Complexity ei pelaa tällä hetkellä hyvin, jks on vaisu ja kokoonpano hakee vielä itseään kun poizon on sivussa ja JUGI pelaa stand-in pelaajana toistaiseksi. Myös karttatilastot antavat odottaa Dignitaksella vähintään yhden kartan voittoa sillä Complexity on neljän kartan tappioputkessa Dignitaksen first pickissä Nukessa. Vastaavasti Complexityn first pick on Mirage minkä Dignitas pääsääntöisesti bannaa. Dignitas on viiden kartan tappioputkessa Infernossa mutta Complexity yleensä bannaa tämän. Kyllä tässä on aseteltu kaikki askelmerkit vedolle Dignitas +1,5.

Dignitas +1,[email protected]

Dignitas +5,5 (round handicap) @1.83

Lyö vetoa CS:GO otteluista!

Laittaako Dignitas Complexityn ahtaalle? Betsaa ja jännitä!

Aseta vetosi