CS:GO: Complexity - ENCE 29.09.2020 Klo 22:00, ENCE -1,5!

ESL Pro League on hyvässä vauhdissa! Tiistaina 29.09.2020 luvassa iso ottelu Complexity - ENCE! Katso kertoimet ja lyö vetoa!
Complexity - ENCE
Syyskuu 29,2020
22:00

ESL Pro League: Complexity – ENCE 29.09.2020 Klo 22:00

Suomalainen CS:GO suuruus ENCE on edennyt ESL Pro Leaguessa pudotuspelivaiheeseen. Joukkue kohtaa huipputurnauksen pudotuspelien avauksessa Complexityn. Tämän ottelun voittaja jatkaa suoraan matkaan yläkaavion semifinaaleihin. Häviäjä sen sijaan tippuu kaavion alapuolelle mutta voi sieltä vielä yrittää jatkaa matkaansa pitkän kaavan kautta aina finaaliin asti.

ENCE pelannut vahvasti

ENCE aloitti tämän turnauksen todella vahvasti ja joukkue voitti viidestä ensimmäisestä ottelusta neljä. Suomalaisten paremmuuden ja erityisesti Aleksi ”allu” Jallin mahtivireen sai tutua muun muassa Natus Vincere sekä G2, jotka jäivät molemmat 2-0 tuloksin ENCE:n jalkoihin. ENCE oli varmistanut ennen alkusarjan kahta viimeistä ottelua jo pudotuspelipaikkansa mikä saattoi näkyä pienenä ulospuhalluksena, jonka johdosta joukkue hävisi kaksi viimeistä kamppailuun OG:lle sekä BIG:lle kartoin 2-1. Molemmat tappiollisetkin ottelut olivat kuitenkin tiukkoja matseja eikä voi sanoa, että ENCE olisi jäänyt ylikäveltäväksi sotatantereelle makaaman.

Complexity ollut hyvä mutta miehistövaihdos sekoitti pakan

Complexity on tällä hetkellä maailman listan vitonen ja joukkue hakee ESL Pro Leaguesta sen historian ensimmäistä isoa turnausvoittoa. Complexity on ollut tässä turnauksessa ENCE:n tavoin varsin vahva joukkue. Complexity voitti neljä ensimmäistä otteluaan putkeen ja alkulohkossa tuli lopulta tappiot vain FaZe:lle sekä mousesportsille, joukkueille, jotka lähtivät otteluihin selvinä altavastaajina. Tilastoja katsomalla Complexity on ollut tässä turnauksessa kolmanneksi paras joukkue ratingilla 1.12 17 pelattuun karttaan. Yksilötasolla Benjamin ”blameF” Bremer on taas turnauksen toiseksi tehokkain pelaaja 1.25 ratingilla, vain Aleksandr ”s1mple” Kostylievin luukuttaessa paremmin.

Complexityn pahaksi onneksi joukkueessa 16kk pelannut Owen ”oBo” Schlatter päätti jättää yllättäen leikin kesken ja palata kotiinsa Yhdysvaltoihin. Vasta 17-vuotias pelimies oli Euroopassa muiden tiimikavereiden luona ja hänen piti astua sivuun vasta tämän turnauksen päätyttyä. oBo:n tilalle ENCE otteluun on hälytetty Nordavind-joukkueesta elokuussa penkille jäänyt tanskalainen Niels-Christian ”NaToSaphiX” Sillassen.

Vedonlyönti Complexity – ENCE

Me odotimme tästä hyvää, tasaista ja ennen kaikkea jännittävää CS:GO ottelua. Joukkueet ovat kohdanneet toisensa aiemmin vain kertaalleen ELS One: Road to Rio turnauksessa, jossa Complexity oli vahvempi lukemin 2-1 (Mirage 16-11, Train 10-16, Nuke 16-8). Tässä ottelussa nähtäneen ENCE:n valinta Train tai Dust2 ja Complexityn toimesta Nuke. ENCE on pelannut tässä turnauksessa seitsemän ottelua ja kuudesti se on voittanut oman karttavalintansa, viimeisemmässä BIG ottelussa suomalaiset hävisivät oman valinnan mutta voittivat BIG:n valitsemassa Nukessa.

Compelexityn varsin sekava tilanne miehistön suhteen sataa kuitenkin nyt täysin ENCE:n laariin ja suomalaistan kertoimet voitolle ovat laskeneet kuin lehmän häntä. Kaiken järjen mukaan ottelun pitäisi olla pala kakkua alulle, jampille ja kumppaneille!

Betsiehdotukset tähän otteluun:

Lyö vetoa CS:GO otteluista!

CS:GO palaa rytinällä isoille pelikentille. Lyö vetoa ESL Pro League otteluista ja nappaa ENCE ottelusta betsi kiinni!

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä