CS:GO: Complexity - ENCE 30.11.2020 Klo 21:00, saako uudistunut ENCE aikaiseksi tulosta?

ENCE DreamHack Masters Winter 2020 turnauksessa uuden ja hienon haasteen edessä. Miten suomalaiset pärjäävät? Katso kertoimet ja lyö vetoa!
Complexity - ENCE
Marraskuu 30,2020
21:00

DreamHack Masters 2020: Complexity – ENCE 30.11.2020 Klo 21:00

Maanantaina 30. marraskuuta alkaa seuraava iso CS:GO turnaus on DreamHack Masters Winter 2020 Europe starttaa kuudentoista joukkueen voimin. Suomalaisittain päivän mielenkiintoisin ottelu on monikansallisen Complexityn sekä suomalaisen esport suuruuden ENCE:n kohtaaminen. Suomalaiset lähtevät kello 21:00 alkavaan otteluun vedonlyöntikertoimien valossa isoina altavastaajina.

ENCE:llä uusi rosteri ja kahdeksan ottelun tappioputki

ENCE kokoonpano on kokenut viimeisen puolenvuoden aikana merkittäviä mullistuksia. Ensin jengiin liittyi kohunuorukainen Elias ”jamppi” Olkkonen, jonka myötä Sami ”⁠xseveN⁠” Laasanen lähti HAVU:n riveihin.  Pian tämän jälkeen valmentaja Slaava ”Twista” Räsänen sai 15kk toimitsijakiellon vanhojen rikkeiden vuoksi. Lokakuun lopussa Jani ”Aerial” Jussila jäi sairasloman loppuun palamisen vuoksi.

Marraskuun alussa ENCE palkkasi HAVU:sta uudeksi pelaajaksi Joonas ”⁠doto⁠” Forssin sekä valmentajaksi Eetu ”⁠sAw⁠” Sahan. Mutta kuten ostos TV:ssä on tapana sanoa, ei tässä vielä kaikki! Pian uusien vahvistusten saavuttua vasta 18-vuotias Jere ”⁠sergej⁠” Salo vetäyi ENCE:n pelaavasta rosterista motivaation puutteen sekä päälle puskevan armeijavelvollisuuksien vuoksi. Viimeisemmän käänteen jälkeen ENCE lainasi nyt alkavaan turnaukseen SJ Gamingin pelaajan Tuomas ”⁠SADDYX⁠” Louhimaa. Pysyitkö mukana?

Onko uusi ENCE kokoonpano hitsautunut harjoitusleirillä yhteen?

Complexity jahtaa himoittua turnausvoittoa

Complexity lähtee tähän turnaukseen hakemaan jälleen kerran sitä ensimmäistä isoa turnausvoittoa. Joukkue on saavuttanut vuosien varrella useita 2-4 paikan sijoituksia mutta kirkkain puuttuu. IEM Pekingissä joukkue sijoittui vastikään sijoille 3-4. Complexity pelaa tämän turnauksen kanssa samaan aikaan BLAST Premieriä jossa se on mukana puolivälierissä (28.11.2020 Complexity – Cloud9) Complexity on tällä hetkellä HLTV-ranking sijalla #10 ja joukkueen 3kk voittoprosentti on tasan 50%. Tämän vuoden ainoan keskinäisen kamppailun ENCE:n kanssa Complexity vei 2-1 (Overpassa 16-6, Mirage 16-13, Train 6-16).

Veikkaus Complexity – ENCE

Vaikea tästä ottelusta on ENCE:lle lähteä voittoa veikkaamaan. Joukkue on pitkässä kahdeksan ottelun tappioputkessa ja kokoonpano on melkoinen sillisalaatti. Toisaalta SADDYX on varmasti täynnä näytönhaluja ja mies on pelannut aiemminkin yhdessä Jampin kanssa. Lisäksi joukkueella on ollut marraskuun lopussa boot camp, joten mahdollisuudet yllätykseen ovat muhimassa ja miksei ENCE voisi voittaa, vaikka bravuurikarttaansa Trainia?

complexity - ence veikkaus ja tilastot

Otetaan peleille ENCE:ä tasoitusvedolla +1,5. Suomalaiset ovat ennenkin yllättäneet tiukassa paikassa ja kahdeksasta tappiosta viidesti ENCE on voittanut yhden kartan ja edellisessä ottelussa saksalaista BIG:ä vastaan maailman listan vitoset nappasivat voiton hikisesti 17-19 ja 14-16 karttavoitoin.

Complexity - ENCE

Lyö vetoa ENCE:n ottelusta!

Nappaako ENCE isosta altavastaajan asemasta huolimatta vähintään karttavoiton? Betsaa ja jännitä!

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä