CS:GO: ENCE - Apeks 27.10.2020 Klo 12:30, ENCE helppoon voittoon!

BLAST Premier -karsintaturnauksena toimivan Elisa Invitational 2 -turnaus alkaa 27. lokakuuta. Miten ENCE pärjää? Katso kertoimet ja lyö vetoa ottelusta ENCE - Apeks!
ENCE - Apeks
Lokakuu 27,2020
12:30

Elisa Invitational 2: ENCE – Apeks 27.10.2020 Klo 12:30

Suomen ykkös CS:GO joukkueen ENCE:n matka Dreamhack Openissa katkesi ennen kuin se pääsi edes kunnolla alkamaan. Sinivalkoiset hävisivät kaksi ensimmäistä kamppailuaan ja se tiesi turnauksen päättymistä. Avausottelussa ENCE hävisi Northille 1-2 ja toisessa (Suomi – Ruotsi) maaottelussa Ninjas in Pyjamas antoi ENCE:lle kuokkaan 0-2.

ENCE on tällä hetkellä kaiken kaikkiaan jo kuuden ottelun mittaisessa tappioputkessa. Kuudesta tappiosta peräti viisi on tullut 1-2 tuloksin mikä on samalla lupaavaa, että huolestuttavaa. On tietysti mainio asia, että ENCE nappaa karttavoittoja tappiosta huolimatta mutta jotain pitäisi tapahtua, että ottelut pystyttäisiin tappamaan viimeisessä ja ratkaisevassa erässä. ENCE löytyy tällä hetkellä HLTV-rankingista sijalta #20 ja joukkueen ehdottomasti paras pelaaja viime otteluissa on ollut Aleksi ”allu” Jalli.

Apeks kakkosorin joukkue ENCE:n rinnalla

ENCE:n vastus norjalainen Apeks on voittanut viime aikoina pari matsia enemmän kuin ENCE. Norjalaiset ovat voittaneet edellisestä viidestä kaksi, joista edellisessä se voitti mainitsemisen arvoisen Movistar Ridersin. Apeksin tämänhetkinen ranking on #65 ja joukkuetta voi pitää huoletta B-luokan joukkueena, jonka kaikkien aikojen paras ranking-noteeraus on 50. Apeksin voittoprosentit ovat ottelun alla ENCE:ä korkeammat mutta vastustajat ovat olleet myös eri kaliiberia. Apeks on kuitenkin väläytellyt osaamistaan ja Elisan Inventional 1 turnauksessa joukkue sijoittui sijoille 3-4 jättäen taakseen muun muassa Northin sekä GODSENT:n.

Veikkaus ENCE – Apeks

Nämä joukkueet ovat kohdanneet toisensa kahdesti viime keväänä Elisan ensimmäisessä kutsuturnauksessa. ENCE voitti tuolloin molemmat kohtaamiset ensin kerrasta poikki ottelussa ja tämän jälkeen B03 semifinaalissa. Kierrokset menivät tuolloin ENCE:lle yhteislukemin 48 – 32. ENCE lähtee otteluun ennakkosuosikkina ja Elias ”jamppi” Olkkonen nauttii pelaamisesta alemmaksi rankattuja vastaan. Apeks sen sijaan kipuilee pahasti kokoonpanonsa kanssa sillä joukkue penkitti 14. lokakuuta Erik ”⁠truth⁠” Hansen Dyrnesin ja kun Martin ”⁠Nasty⁠” Garvik try-outilla niin joukkueessa on vain kolme vakituista pelaajaa. Sekava tilanne kokoonpanon kanssa sataa ENCE:n laariin ja me uskomme suomalaisten hoitavan tämän ottelun rutiinilla!

Complexity - ENCE

Lyö vetoa ENCE:n ottelusta!

Tällä hetkellä ENCE:lle on tarjolla vain voittokertoimet jotka ovat varsin maltilliset. Tasoitusveto ehdottomasti tähän otteluun heti kun kertoimet ovat tarjolla!

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä