CS:GO: ENCE - FaZe 30.6.2020 Klo 22:00 - Vihje ja Kertoimet

CS:GO areenoilla pelataan 30.6.2020 monta ottelua. Meidän vihje päivään on ENCE - FaZe. Lue vihje, katso kertoimet ja lyö vetoa!
CS:GO: ENCE - FaZe
Kesäkuu 30,2020
22:00

CS:GO: ENCE – FaZe

Pitkävetokertoimet (VulkanBet) 2.94 – 1.38

TV/Stream: Twitch/Vulkanbet

cs_Summit 6 – ENCE vielä mukana suurturnauksessa

cs_summit 6 turnaus jatkuu tänään ja mikä parasta suomalaisjoukkue ENCE on jälleen peleillä. Valitettavasti sinivalkoinen jengi ei ole mukana varsinaisissa pudotuspeleissä ja mestaruusjahdissa mutta yhtä kaikki ottelut sijoista 9 – 12 ovat merkittäviä erityisesti RMR pisteiden vuoksi mutta myös rahallisesti. ENCE lähtee kello 22.00 alkavaan kamppailuun altavastaajana, kun vastapuolelle asettuu HLTV-rankingissa sijalle #4 rankattu FaZe.

ENCE:llä ja xseveNillä ollut vaikeaa

Hyvän loppu kevään pelannut ENCE ei ole loistanut cs_summit 6 turnauksessa. Niin ikää kuin se onkin osoitella ketään sormella niin yksi syy vaisuun turnaukseen, on ollut Sami ”xseveN” Laasasen paluu kokoonpanoon Elias ”Jamppi” Olkkosen tilalle.

Laasanen on huippupelaaja, joka on ollut ENCE riveissä jo kaksi vuotta. Mies teki kuitenkin aiemmin keväällä tilaa Jampille joka on hyvin erityylinen pelaaja ja hänen kanssaan ENCE sai aikaiseksi hyviä tuloksia. Jampilla on kuitenkin VAC-banni eikä hän voinut osallistua tähän turnaukseen mikä avasi Laasaselle ovat kokoonpanoon. Peli ei ole kuitenkaan toiminut toivotunlaisesti ja turnauksen kolme ottelua ovat kaikki olleet kolmen kartan mittaisia ja ne ovat tuottaneet vain yhden voiton. Mikä silmiin pistävintä, ENCE on hävinnyt jokaisen ottelun avauskartan.

FaZe pelannut niin ikään alavireisesti

FaZe lähtee tähän otteluun yllättävänkin samankaltaisista lähtökohdista. Joukkueen kokoonpano koki vastikään muutoksia, kun konkari Olof ”olofmeister” Kajbjer jäi pois joukkueen kokoonpanosta ja tilalle tuli nuori liettualainen Aurimas ”Bymas” Pipiras. 16 – vuotias pelaaja ei ole vielä missään nimessä loistanut ja nuorukaisen on ollut joukkueensa yksi huonoimmista tässä turnauksessa, jossa FaZe on voittanut Hereticsin 2-0 mutta hävinnyt kahdesti saksalaiselle BIG:lle suoraan kahdessa kartassa.

Kerroinpoiminnat ENCE – FaZe

Tämä ottelu on todella mielenkiintoinen ja ehdottomasti seuraamisen arvoinen. Molemmat joukkueet ovat voittaneet vain yhden ottelun edellisestä viidestä ja tämä voitto on sopivasti toiseksi edellisestä ottelusta.

Molempien joukkueiden virekäyrä on laskusuunnassa ja kummallakaan joukkueelle ei ole voittoputkea päällä missään kartassa. Kumpikin joukkueista välttelee Vertigon pelaamista ja molempien first pick sopii myös toiselle. Edelliset kaksi kohtaamista ovat molemmat olleet kolmen kartan otteluita ja viimeksi kaksi viikkoa sitten voittajaa piti hakea Miragessa jatkoeristä. Tasaista luvassa!

Kerroinpoiminnat Betwayltä: 

  • 1. Kartan voittaja, FaZe – 1.50
  • Kartat yli 2.5  – 2.00

 

ENCE aloittaa vaisusti?

ENCE pelaa näissä turnauksissa aina niin suomalaiseti kuin suomalaiset vain voivat pelata. Alku on huono, sitten sytytään ja lopussa petytään kuin Leijonien MM-joukkueen kera... Jälleen kerran ottelun ja turnauksen alku on tahmea? Betsaa!

Aseta vetosi

eSports spesiaalit

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja