CS:GO: ENCE - GODSENT 08.09.2020 Klo 15:00 - Vedonlyöntivihje ja Kertoimet

ESL Pro League hyvässä vauhdissa! Sarjan Euroopan lohko tuo CS:GO pelikentille jälleen 16 nälkäistä joukkuetta jotka tavoittelevat omaa osuuttaan mahtavasta 450 000$ palkintopotista! Tiistaina toisistaan mittaa ottavat muun muassa ENCE vs. GODSENT. Katso kertoimet ja lyö vetoa!
ENCE - GODSENT
Syyskuu 08,2020
15:00

ESL Pro League: ENCE – GODSENT 08.09.2020 Klo 15:00

ESL Pro League jatkuu suomalaisjoukkue ENCE:n osalta tiistaina 8. syyskuuta ottelulla GODSENT-joukkuetta vastaan. ENCE on aloittanut turnauksen loistavasti ja suomalaiset ovat kairanneet kahteen ensimmäiseen otteluun kaksi loistavaa voittoa. Ensin ENCE:n vireen sai tuta ESL One Colognen voittanut Heroic lukemin 2-1, (16-9 Train, 16-5 Nuke, 16-13 Inferno) tämän jälkeen ENCE kaatoi Natus Vinceren suoraan 2-0 (16-9 Train, 16-12 Dust2). Tulokset ovat suomalaisjoukkueen kannalta loistavia mutta me emme uskoneet ENCE:n olevan näin hyvällä pelipäällä aiemmissa vihjeissämme. Erityisesti Aleksi ”allu” Jalli on ollut maagisessa iskussa. allu onkin tällä hetkellä tilastojen valossa turnauksen kolmanneksi paras pelaaja ja ENCE turnauksen neljänneksi paras joukkue.

GODSENT aloittanut turnauksen kahdella tappiolla

Jos ENCE on aloittanut turnauksen loistavasti niin GODSENT on aloittanut täysin päinvastaisesti eli surkeasti. Jesse ”zehN” Linjalan tähdittämä joukkue on hävinnyt kaksi ensimmäistä otteluaan suoraan 2-0. GODSENT hävisi ensin NaVi:lle (16-13 Nuke, 16-2 Dust2) ja sitten G2:lle (16-13 Nuke, 16-12 Vertigo). Linjala on joukkueensa paras pelaaja tällä hetkellä mutta taustalta ei tule tarpeeksi tulitukea. GODSENT tarvitsisi tästä ottelusta kipeästi voiton tai muuten pudotuspeliviivaa uhkaa karata käsistä jo hyvissä ajoin ennen lohkovavaiheen loppua.

Complexity - ENCE

Vedonlyönti ENCE – GODSENT

ENCE on hyvässä vireessä ja kaiken järjen mukaan suomalaisten pitäisi viedä tämä ottelu, jos joukkueen on vire sama mitä edellisessä otteluissa. ENCE:n suoralle voitolle tarjottavat kertoimet ovat pelattavia mutta suht pieniä. GODSENT todennäköisesti valitsee tässä ottelussa pelattavaksi Nuke kartan, jossa se hävisi niukasti 16-13 sekä NaVi:lle että G2:lle. Nuke on ENCE:n yksi heikoimmista mapeista, joten GODSENT:lla on siinä mahdollisuudet karttavoittoon. ENCE valinnee pelattavaksi Trainin, jonka suomalaisten pitäisi itse hoitaa. Näin kuviteltuna ratkaisu vasta kolmannessa kartassa ja pelikupongille ”ottelussa yli 2.5 karttaa”?

Betsiehdotukset tähän otteluun:

Lyö vetoa CS:GO otteluista!

CS:GO palaa rytinällä isoille pelikentille. Lyö vetoa ESL Pro League otteluista ja nappaa ENCE ottelusta betsi kiinni!

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä