CS:GO: ENCE - Heroic 25.6.2020 Klo 16:00 - Vihje ja Kertoimet

CS:GO areenoilla pelataan 25.6.2020 monta ottelua. Meidän vihje päivään on ENCE - Heroic. Lue vihje, katso kertoimet ja lyö vetoa!
CS:GO: ENCE - Heroic
Kesäkuu 25,2020
16:00

CS:GO: ENCE – Heroic

Pitkävetokertoimet (VulkanBet) 1.61 – 2.25

TV/Stream: Twitch/Vulkanbet

cs_Summit 6 – ENCE mukana suurturnauksessa

Suomen suurin CS:GO joukkue ENCE urakoi jälleen. Tällä kertaa sinivalkoiset soturit lähtevät tavoittelemaan menestystä cs_summit 6 Europe turnauksessa.

Vajaan kahden viikon mittaisessa rutistuksessa on mukana 16 joukkuetta, joista jokainen tavoittelee osuutta 125 000$ palkintopotista sekä tärkeitä RMR pisteitä. Turnauksen voittaja lohkaisee luonnollisesti suurimmat voitot eli 34 000$ ja 2000 RMR pistettä mutta edes sijoille 13-16 sijoittuneet eivät jää tyhjin käsin vaan kotiin viemisiksi jää kaikille vähintään 1 000$ käteistä ja reipas 300 ranking-pistettä.

HLTV-rankingissa sijalle #16 juuri nyt arvostettu ENCE kohtaa turnauksen avausottelussa torstaina 25.06.2020 Klo 16:00 alkaen ranking #24 joukkueen, tanskalaisen Heroicin. Pitkävetokertoimien valossa ENCE lähtee otteluun ennakkosuosikkina keskivertokertoimen 1.70 – 2.05.

Jamppi vaihtuu xseveNiin

ENCE on pelannut viime aikoina paikoitellen todella loistavasti uuden pelaajan Elias ”Jamppi” Olkkosen kanssa. ENCE alkukevät oli raskas eikä peli tuntunut kulkevan. Kokoonpano muutoksen myötä homma on kuitenkin luistanut ja joukkue otti muun muassa BLAST Premierissä kuusi voittoa putkeen. Sitten tulee se mutta….

…mutta ”Jamppi” on edustus kelvoton cs_summit turnauksessa koska turnaus on pelijätti Valven alainen ja kuten tiedämme Olkkosella, on toistaiseksi elinikäiset VAC-bannit. Tämä tarkoittaa sitä, että Sami ”xseveN” Laasanen palaa kokoonpanoon. Miten pelit sujuvat, kun homma on juuri lähtenyt rullaamaan Jampin kanssa ja onko xseveN kunnossa loppuun palamisen takia?

Heroic on kova vastus

Tanskalainen Heroic lähtee tähän otteluun todella makoisalla kolmen kuukauden win ratella 74,1%. Joukkue selvisi tähän turnaukseen karsintojen kautta, jossa se voitti ensin Endpointin 2-1 ja tämän jälkeen aivan kärkiseuroihin lukeutuvan fnaticin 2-0. Heroic on napsinut kevään ja kesän aikana pikkuturnauksista lukuisia voittoja ja jalometellia on lähtenyt joukkueen matkaan niin LOOT.BET Season kutoselta kuin Home Sweet Home Cupeistakin.

Kerroinpoiminnat ENCE – Heroic

Olisi hienoa lähteä povaamaan tästä ottelusta ENCE:n voittoa mutta pelaajavaihdoksen myötä ilmassa leijuu liian monta kysymysmerkkiä. xseveN on huippupelaaja mutta onko hän ollut mukana edes harjoituksissa viime aikoina kun Jamppi on ollut osa palettia?

Heroic lyö pöytään varsin vahvat karttatilastot ja me povaamme heille vähintään yhtä karttavoittoa ja lyömme vetoa siitä, että Heroic voittaa ainakin ottelun 1. kartan. ENCE hakee tuntumaa peliin ja tanskalaiset käyttävät sen hyväkseen.

Kerroinpoiminnat Betwayltä: 

  • 1. Kartan voittaja, Heroic – 1.90
  • 1. Kartta handicap (+2.5), Heroic – 1.60

 

ENCE aloittaa vaisusti?

ENCE pelaa näissä turnauksissa aina niin suomalaiseti kuin suomalaiset vain voivat pelata. Alku on huono, sitten sytytään ja lopussa petytään kuin Leijonien MM-joukkueen kera... Jälleen kerran ottelun ja turnauksen alku on tahmea? Betsaa!

Aseta vetosi

eSports spesiaalit

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja