CS:GO: ENCE - Izako Boars 1.02.2021 Klo 19:00, ENCEN uusi alku!

Uudistunut ENCE palaa serverille, miten käy uuden kokoonpanon debyytissä? Katso kertoimet ja lyö vetoa!
ENCE - Izako Boars
Helmikuu 01,2021
19:00

Suomalaisen CS:GO joukkue ENCE:n uusi vuosi ja uudet kuviot starttaavat 1. helmikuuta alkavassa Snow Sweet Snow turnauksessa. Turnaus on aivan eri tasoa mihin ENCE:ssä ja joukkueen fanien keskuudessa on totuttu mutta jostain se uusi alku on saatava käyntiin.

ENCE:n ensimmäinen ottelu yhdessä uudella jengillä

ENCE lähtee tähän otteluun vedonlyöntikertoimien valossa todella isona ennakkosuosikkina. Joukkue onkin paperilla kova ja kaikki pelaajat ovat pelanneet viime aikoina maailman TOP50 rankatuissa joukkueissa. Yhdessä pelaajat ja ENCE aloittavat kuitenkin pelinsä niinkin matalla rankingilla kuin #194.

Nykyisellä ENCE kokoonpanolla Lotan ”Spinx” Giladilla, Pawel ”dycha” Dycha, Aleksi ”allu” Jalli, Marco ”Snappi” Pfeiffer ja Joonas ”doto” Forss ei ole allaan vielä yhtään yhteistä kilpailullista ottelua. Lisäksi joukkue on ollut kasassa vain muutaman viikon, joten on mielenkiintoista nähdä mikä on joukkueen yhteinen kemia.

Izako Boars viiden ottelun voittoputkessa

Izako Boars on puolalainen kakkoskorin joukkue. Joukkue on pelannut paljon ja muun muassa tämän vuoden puolella Puolan pumppu on pelannut, tämän turnauksen alueellisissa karsinnoissa, viisi ottelua, jotka se voitti kaikki. Villisiat siis lähtevät otteluun viiden ottelun voittoputkessa ja edellisen kolmen kuukauden voittoprosentilla 51,7%.

Veikkaus ENCE – Izako Boars

Kuten todettua ENCE on ennakkosuosikki ja paperilla pelaajat ovat yksilötasolla taitavia ja pääpiirteittäin vastustajiaan parempia. Mutta kaikki muut pelaajat paitsi Dycha ovat olleet viimeksi tositoimissa 1. joulukuuta 2020. Dycha pelasi edellisen ottelunsa Sproutin riveissä 17. tammikuuta ja hän on ainoa ENCE:stä joka on ollut serverillä edellisen kahden kuukauden aikana. Entä miten sujuu kommunikointi? allu ja doto osaavat varmasti englantia kuten myös valmentaja Eetu ”sAw” Saha mutta kaikki kolme ovat toimineet viime vuodet vain kotimaisten pelaajien kanssa ENCE:ssä sekä HAVU:ssa.

Emme uskalla lähteä täysin ENCE:ä vastaan mutta altavastaajan tasoitusvedolle +1,5 saa siinä määrin herkullisen kertoimen 1.90 että sinä kannattaa kokeilla vielä itseään etsivää ENCE:ä vastaan. Betsi osuu jos puolalaiset nappaavat vähintään yhden karttavoiton.

OG +1,5 @1.90

Lyö vetoa CS:GO otteluista!

Miten alkaa ENCE:n uudistuneen kokoonpanon yhteinen matka? Betsaa ja jännitä!

Aseta vetosi