CS:GO: Evil Geniuses - New England Whalers 08.10.2020 Klo 22:00, EG -5,5!

ESL Pro League päättyi mutta taas mennään! Torstaina 08.10.2020 luvassa varsin mielenkiintoinen ottelu Daavid vs. Goljat ottelu. Katso kertoimet ja lyö vetoa!
Evil Geniuses - New England Whalers
Lokakuu 08,2020
22:00

IEM New York: Evil Geniuses – New England Whalers 08.10.2020 Klo 22:00

Meidän vihjeurakkamme CS:GO IEM New York turnauksen parissa ei lähtenyt käyntiin täysosumalla kun Euroopan alueen kärkiottelussa OG – BIG pelattiin vastoin odotuksia vain kaksi karttaa, OG:n viedessä ottelun nimiinsä 2-0. Aleksi ”Aleksib” Virolainen oli muuten puhtaasti tilastojen perusteella ottelun huonoin pelaaja mutta yhtäkaikki suomalainen johdotti joukkonsa tärkeään voittoon.

Seuraavaksi iskemme kyntemme Pohjois-Amerikan alueen otteluun Evil Geniuses – New England Whalers. EG on tämän ottelun suvereeni ennakkosuosikki ja syystä. Pahat nerot ovat voittaneet edellisen kolmen kuukauden aikana reippaat 78% otteluistaan ja joukkue on HLTV-rankingin sijalla 4. Evil Geniuses ei ole ollut ehkä parhaimmillaan viime otteluissa mutta yhtä kaikki joukkue on voittanut 17 edellisestä 20 ottelusta eikä joukkue ole sortunut aliarvioimaan altavastaajia. Joukkueen edellisen 47 pelatun kartan tilastot ovat 36-11 eli +25.

New England Whalers painii väärässä liigassa

New England Whalers on tässä turnauksessa aivan liian isojen kalojen seurassa. Joukkue on semi-amatöörijoukkue, joka majailee rankingissa sijalla 61. Joukkue on voittanut 60% otteluistaan edellisen kolmen kuukauden aikana mutta otantaan ei mahdu juurikaan otteluita kärkijengejä vastaan.  Valaanpyytäjät ovat kohdanneet Evil Geniusesin kanssa edes vähän samalla tasolla olevat Cloud9 ja Chaos joukkueen kuluneen kesän aikana. Tulokset ovat karuja Cloud9 2 – 0 New England Whalers (16-7 Vertigo, 16-4 Dust2) ja Chaos 2 – 0 New England Whalers (16-8 Dust2, 16-9 Train)

Vedonlyönti Evil Geniuses – New England Whalers

Evil Geniuses on rutinoitunut nippu, joka ei ole sortunut monen kärkitiimin perisyntiin, lepsuun pelaamiseen lähtökohtaisesti heikkoja vastaan. Me uskomme, että EG vie ottelun suoraan 2-0. Tällekin kohteelle on tarjolla varsin maltillinen kerroin 1.40. Peli saattaa kuitenkin olla niin selvä, että kierrostasoitus -5,5 kertoimella 1.81 tuntuu oivalta vaihtoehdolta. Tämä tarkoittaa sitä, että EG voittaisi kartan niin että New England Whalers saa enintään 10 kierrosvoittoa (16-10). Kerroin on sama sekä 1. että 2. karttaan.

Betsiehdotukset tähän otteluun:

Lyö vetoa CS:GO otteluista!

CS:GO räiskintä ei stoppaa koskaan. Lyö vetoa IEM New York turnauksen otteluista ja nappaa EG:n huippuottelusta betsi kiinni!

Aseta vetosi