CS:GO: Evil Geniuses - Triumph 19.08.2020 Klo 23:00 - Vedonlyöntivihje ja Kertoimet

ESL One Cologne tuo CS:GO superottelut takaisin serverille. Pohjois-Amerikan alueella ei pitäisi tänään olla epäselvyyttä voittajasta ottelussa Evil Geniuses - Triumph. Katso kertoimet ja lyö vetoa!
Evil Geniuses - Triumph
Elokuu 19,2020
23:00

 

ESL One Cologne

ESL One Cologne 2020 North America

Tänään alkaa jälleen uusi iso CS:GO turnaus kun ESL One Cologne 2020 pyörähtää käyntiin. Tämä turnaus on perinteisesti ollut yksi vuoden isoimmista LAN-tapahtumista mutta koronavirustilanteen vuoksi Kölnin suurturnaus pelataan vielä onlinessa. Turnauksessa on erikseen Euroopan ja Pohjois-Amerikan alueen lohkot, joukkueet sekä palkinnot. Euroopassa prize pool on suuruudeltaan 325 000$, Pohjois-Amerikassa 135 000$.

CS:GO Evil Geniuses – Triumph 19.08.2020 Klo 23:00

ESL One Cologne 2020 North America starttasi puolella joukkueista maanantaina 18. elokuuta, tänään tulessa on loput neljä. Toinen illan otteluista on Evil Geniusesin ja Triumphin kohtaaminen eikä tässä ottelussa ole kuin yksi ennakkosuosikki.

Evil Geniuses on yksi tämän hetken parhaista CS:GO joukkueista. Joukkue löytyy tällä hetkellä HLTV.org rankingissa sijalta #3 ja tämä on Pohjois-Amerikan alueen joukkueista paras sijoitus. EG lähtee tähän otteluun viiden ottelun voittoputkessa ja edellisestä kymmenestä ottelusta joukkue on hävinnyt vain yhden. Evil Geniuses rosteri on erittäin vahva eikä siinä ole tapahtunut hetkeen muutoksia, joten Brehze, CeRq, Ethan ja kumppanit ovat ennakkosuosikin asemansa ansainneet.

Betsiehdotukset tähän otteluun:

Triumph on tällä hetkellä rankingissa sijalla 50 ja tämä osoittaa sen, että joukkue kuuluu ehdottomasti B-tason kategoriaan. Triumph on voittanut edellisestä kymmenestä kuusi ja joukkueen map pool on melko tasavertainen EG:n kanssa mutta nyt tullaan ratkaisevaan asiaan: Triumph ei ole kohdannut yhtään Pohjois-Amerikan ykköskorin joukkueista viimeiseen viiteentoista otteluun. Chaos on ainoa TOP30 joukkue, jonka Triumph on kohdannut viime aikoina ja heiltä Triumph on ottanut kolmesti kuokkaan vajaan kahden kuukauden aikana.

Triumphilla tuoreita kasvoja rosterissa

Vedonlyönti Evil Geniuses – Triumph

Turnauksen avausottelut ovat aina arvaamattomia mutta tässä otteluparissa pitäisi näkyä tasoero. EG on yksi isoista ja sillä on hyvä kokoonpano, Triumph sen sijaan on kontannut ja tämä lisäksi joukkue menetti parhaan pelaajansa Michael ”Grim” Wincen Team Liquidille ja vain muutama päivä sitten Rahul ”curry” Nemani otti hatkat. Tämä ottelu suoraan 2-0 Evil Geniusesille!

Complexity - ENCE

Lyö vetoa CS:GO otteluista!

CS:GO palaa rytinällä isoille pelikentille. Lyö vetoa ESL One Cologne otteluista ja nappaa Evil Geniuses ottelusta betsi kiinni!

Aseta vetosi