CS:GO: FaZe - ENCE 15.6.2020 Klo 21:00 - Vihje ja Kertoimet

CS:GO areenoilla pelataan 15.6.2020 monta ottelua. Meidän vihje päivään on FaZe - ENCE. Lue vihje, katso kertoimet ja lyö vetoa!
CS:GO: FaZe - ENCE
Kesäkuu 15,2020
21:00

CS:GO: FaZe – ENCE

Pitkävetokertoimet (VulkanBet) 1.75 – 1.95

TV/Stream: Twitch/Vulkanbet

Tänään alkavat todella mielenkiintoiset CS:GO BLAST Premier Spring 2020 Europe Finals ottelut. Kuuden päivän mittaisessa rutistuksessa on mukana kahdeksan joukkuetta, jotka taistelevat puolen miljoonan palkintopotista, josta voittajajoukkue nappaa itselleen 335 000$.  Suomalaisväriä turnaukseen tuo kotimaamme ykkösjoukkue ENCE.

ENCE viiden ottelun tappiottomassa

ENCE on pelannut keväällä hyvällä tasolla ja joukkueen uusi nuoripyssy Elias ”Jamppi” Olkkonen on osoittanut oivaksi hankinnaksi joukkueeseen. Joukkue ei ole vielä samalla eliittitasolla missä se esiintyi parhaimmillaan kesällä 2019 mutta suomalaiset ovat ehdottomasti paikkansa ansainneet maailman TOP 20 jengien joukossa.

ENCE lähtee otteluun mukavassa viiden ottelun tappiottomassa putkessa, kun joukkueella on alla neljä voittoa ja tasapeli edellisestä viidestä. Kahdessa edellisessä ottelussa ENCE on lentänyt napaten 2-0 voitot MAD Lionsista sekä mousesportsista joita voidaan hyvinä mittareina.

FaZe kostoretkellä?

FaZe Clan on tällä hetkellä HLTV-rankingissa sijalla #7. Joukkue on ehdottomasti yksi Euroopan vaarallisimmista mutta joukkueen DreamHack turnaus saksalaisen BIG:n käsittelyssä pettymykseen. FaZe on hävinnyt edellisestä viidestä ottelusta kolme, BIG nöyryytti NiKo:a ja kumppaneita kahdesti 2-0 tuloksin kun taas Natus Vincere vei yhden ottelun lukemin 1-2. FaZe on iso ja menestykseen tottunut joukkue ja se hakee varmasti BLAST-turnauksessa hyvitystä ja kosto edellisen turnauksen pettymykselle. Jääkö ENCE FaZe:n ensimmäiseksi uhriksi?

Kerroinpoiminnat FaZe – ENCE

ENCE on pelannut loistavasti. Olemme kuitenkin joutuneet monesti nielemään sanoja, kun olemme lähteneet, suomalaistan bandwagoniin hyvien suoritusten jälkeen. FaZe on kova joukkue ja heidän kolmen kuukautensa voittoprosentti 63,3% on erinomainen. Pitkävetokertoimet otteluun ovat melko tasaiset ja me uskomme, että molemmat joukkueet kykenevät tässä ottelussa karttavoittoon. Joukkueiden ainoa edellinen kohtaaminen päättyi tämän vuoden tammikuussa 2-1 FaZe:lle ja me uskomme, että tämäkin taistelu päättyy vasta kolmannessa kartassa.

Kerroinpoiminto Betwayltä: 

  • Ottelussa yli 2.5 karttaa  – 1.97

 

Tasainen kamppailu?

ENCE loisto vireessä muttaa riittääkö se FaZea vastaa? Täyden kolmen kartan ottelu luvassa? Betsaa!

Aseta vetosi

eSports spesiaalit

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja